- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
válasz
Pitterix #78627 üzenetére
Heló! Ugyanilyen routerem van nekem is, mi csak netet kötöttünk az Invitelnél, tv-t nem, se telefont.
Csak a Lan1-ből tudsz netet kicsikarni, a többi iptv-hez való! Én is néztem a múltkor, hogy akárhova dugtam a gépet, nem talált netet, aztán utánaolvastam (csak a közepe a lényeg), hogy 3 tv-t és 1 netet tudsz rákötni. Switch-csel egyébként megy, router Lan1-ből a switch 1-es portjába, a többiből meg mehet a gépbe is, meg a tv-be is, nekem is valószínű így lesz majd később. -
huncutka1029
addikt
válasz
Pitterix #78618 üzenetére
uff,
A többi kábel hová van bekötve? PC-be?
A tv-n a kapcsolat beállításnál megadta a nevet és jelszót?esetleg a modem leírásában van megoldás
Hogyan lehet beállítani -
-
huncutka1029
addikt
válasz
Pitterix #78610 üzenetére
nézzétek meg a tv hálózati beállítások menűjében mit ír a teszten.
Lehet, hogy a tűzfal fogja.
Vagy nincs bekapcsolva a routeren a DHCP forwarding, és nem oszt ki IP címet a tvnek..DE van ám olyan, hogy kábel modem, és csak Wifi router.. Tipusád megmondod?
(#78611) TA68
Lehet, de az is lehet, hogy azért feltűneő, mert direkt ráfigyel.
-
huncutka1029
addikt
válasz
Pitterix #78451 üzenetére
240 ért jó vétel, mellé nem lőtt vele, de netezéshez más most jelzd neki, hogy vegyen egy médiaboxot. vagy chromecast donglet. :-)
#78452) sirály69
Eddig nekem még nem volt velük túl jó tapasztalatom sajna ez az első.
Sőt, volt hogy én szóltam rájuk, mikor iszonyú lámaságokat meséltek az általam kinézett termékről -
huncutka1029
addikt
válasz
Pitterix #78444 üzenetére
az attól függ mennyiért jutott hozzá..
Illetve mire akarja használni.
az LA2012-es sorozat, tehát minimum 4 éves. De akkoriban ez volt a csúcs modell. Ha jól tévedek ez már UHD
Netcastos, a böngészőből akkoriban nem lehetett futtatni a youtubeot, és nagyon hamar elfogíyott a memória.
ellenben nagyon nagyon szép képe volt / van, a csillogó kijelző ellenére is. Bár ha a hátad mögött van fényforrás, az zavaró lesz, ha tévézel, vagyis ha öcséd tévézik. -
Jongbjon
csendes tag
válasz
Pitterix #73750 üzenetére
Igen, rákötöttem a 250GB-os 2,5"-es Samsung HDD-met (belső HDD, házba építve, nem gyárilag egybeépített megoldás). Csak 1-2 perces felvételeket csináltam, de eddig működik. Rögzíti az analóg csatornákat is!!!!!!!!!!!!!!! Erre végképp nem számítottam! A HDD-t amúgy egy kétcsatlakozós USB kábellel kötöttem a TV-hez. Azt nem fogom tesztelni, hogy akkor is működik-e, ha csak az egyik csatlakozó van bedugva.
A csatornaváltás logikájára is rájöttem. Ha egyforma sorszámú csatorna van a digitális és az analóg listán, akkor a szám beütésekor az OK gomb alatti lefelé nyíllal tudom kiválasztani az analóg csatornát. Ez így elég macerás lenne, úgyhogy az ütközéseket ki fogom iktatni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest