- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
snowball
tag
válasz
fecke78 #105146 üzenetére
Azért az már fillérb@szás level 1000 amikor valaki a 300+ ezer forintos TV-nél nem hajlandó kifizetni a bolt által meghatározott futár díjjat. A te esetedben 400 forintról beszélünk. Értem a nezetedet, de mint eladó, te mindenképp szívsz a csomagküldéssel és a 14 napos elállási joggal. Akkor már inkább át se vegye valaki, mint átvegye kibontsa és utána küldje vissza. merthogy ezesetben még a visszakúldést is te fizeted. Tudom én meg a GLS-nél dolgozom, mint IT-s
-
snowball
tag
Nemrég vettem egy 55nano793-at és egyelőre nem boldogulok a timeshift funkcióval. Van egy 256GB-os pendrive-om amit rádugtam a tévére és le is formázta. Felvenni tudok rá a TV-ből, de amikor az élő műsort akarom megállítani, akkor arra kiírja, hogy ez a funkció nem működik, csatlakoztassak egy USB meghajtót. Valakinek valami tipp, hogy mi lehet a gond?
Nem szereti a pendrive-okat, csak a HDD/SSD-t? -
snowball
tag
válasz
CrAck69 #104887 üzenetére
Nekem egy 47LA620 csinálta múlt héten majdnem ugyan ezt. Csak nekem a kikapcsolás után se jött vissza a kép, csak egy másodpercre. Utána ugyan az mint nálad. Ebben a fórumban tudnak segiteni. Javitható egyébként. Nekem kb. 25e-es javitási költséget mondtak.
A TV-re kötött vinyóról nem tudod lejátszani a felvett tartalmat, csak azon az egy TV-n. Másik LG TV-n se tudod őket már lejátszani.
-
snowball
tag
Üdv, Van egy 47LA620-as tévém amin az egyik napról a másikra elszállt a háttérvilágitás. Be/kikapcsoláskor egy pillanatra felvillan a kép, de utána/előtte teljes sötétség. Minden működik csak a kijelző nem. Szerintetek ez javitható még? Ha igen kb. mennyi lehet a javitás? Emiatt kénytelenek voltunk venni 55nano793-at. Nagyon jó kis készülék. Ég és föld az LA620-hoz képest
Viszont, ha lehet, jó lenne megmenteni azt is, mert jó lenne a konyhába a falra
-
snowball
tag
válasz
Metacska #50366 üzenetére
A digitalko-hoz hozzászólva. én tavaly vettem náluk egy LG 47LA620-ast és lepecsételt magyar LG garanciapapírt adnak hozzá. Pontosan ugyan azt mint amit a MediaMarkt-ban és az Euronics-ban is kapsz. Ezt onnan tudom, hogy most decemberben az Euronics-ban pont ugyan olyan garanciapapírt kaptam az LG soundbar-hoz.
-
snowball
tag
válasz
dattila79 #46921 üzenetére
Hi,
Ég és föld a különbség. Én 2 hete vasárnap vettem egy LG NB300 soundbart (tavaly még NB3530-nak hívták) az la620-as TV-m hez és hát nem csalódtam. Az általad linkelt típust nem hallottam, de nem hiszem hogy sokkal rosszabb lenne. Ha tudod próbáld ki mindenképp mind a kettőt a médiába. Van nekik NB300 is, még ha a weboldalon nincs is fent. Az egyik 120 a másik 300 watt (gondolom azért valamennyit számít a hangzásban is)
Az euronics-ban jobb áron van mint a mediába.[link] -
snowball
tag
válasz
snowball #46868 üzenetére
Bocsánat, elfelejtettem odaírni, hogy a digitalko-ról beszéltem.
DaliBaba: nekem mint azt pár sorral fentebb is írtam eddig jó tapasztalatom van velük. 2 LG tévét is vett a család már tőlük és nem volt velük gond. A garanciális ügyintézésüket nem ismerem még mert mind két TV hibátlan egyelőre, de mivel hivatalos LG garit adtak ezért nem hinném hogy gond lenne velük.
-
snowball
tag
válasz
nufenen111 #35003 üzenetére
Igen, használtan lehet jó cuccokra akadni, én is szeretem second hand beszerezni a dolgokat. De esetemben egy rendes házimozi szett nem jöhet szóba. nincs hozzá helye a szobába. Meg az asszony is kivágna ha hazaállítanék egy rakat ormótlan hangfallal
Ezért csak vagy valami kompakt házimozi jöhet szóba, vagy soundbar. Helytakarékosság miatt jobban preferálnám a soundbart (persze ha minden lehetőség adott lenne, valami 1000w-os házimozit vennék a szomszédaim szórakoztatására.) Nem házimozi hangzásra van szükségem elsősorban, hanem arra, hogy ha egy bluray filmet nézek ne kelljen a TV hangerejét 80-asra feltekerni hogy rendesen lehessen hallani az effektek mellett a beszédhangot.
-
snowball
tag
válasz
LucasGrant #34989 üzenetére
Köszönöm az infókat
Nekem is pont amiatt szimpatikus, hogy nem kell telekábelezni a szobát. Ezt örömmel hallom, hogy egy átlag panel nappaliba még kicsit túl izmos is.
Amit nem értek, hogy mi a rákért nem lehet itthon csak a 31-est kapni, ami ezüst színű. Miért nem árulják a 30-as feketét. Még nem vettem hozzá magic-et, de ez jó ötlet.
-
snowball
tag
Sziasztok!
A kérdésem az lenne, hogy használ itt valaki 2.1-es soundbart? Egy ilyennel szemezgetek, de nem tudom, hogy milyen a dinamikája. Filmekhez mennyire használható? Ezzel lehet rendesen hallani a beszédhangokat úgy hogy nem kell üvöltenie? Egy 47LA620-am van és hát borzasztó a filmek hangja rajta.
-
snowball
tag
Én tegnap előtt vettem a digitalko-nál egy 47la620S-t. Kupon kóddal én pont megcsíptem 198e huf-ért. De kupon nélkül is 201e pénz. És a lényeg, hogy 3 év magyar LG garit adnak hozzá. Simán be lehet regisztrálni a magyar lg oldalon a készüléket. Én a helyedben mindenképp a 47es választanám. Biztos, hogy 1 nap múlva megbánnád ha a kisebbet vennéd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- iPhone topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Warships
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Synology NAS
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest