- Kezünkben a Honor Magic V5
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Elindult a Qi2 25W tanúsítványok kiosztása
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
niof
veterán
válasz
vargalex #110358 üzenetére
Tessék, itt van a régi TV távja. A HDMI-hez volt dedikált gomb, a többi forráshoz Source. Szóval ez így jelentősen egyszerűbb volt. Meg úgy egyébként minden tök jól kézre állt rajta.
Amúgy sikerült a beállítás, de nem az adott gombot kell nyomva tartani, hanem a 0-t, és ott jött elő egy újabb menü, ahol hozzá lehetett rendelni.
Ok, értem én, hogy alapmodell, de azért a két készülék közt van 10+ év. Ha 2 desktop CPU-t egymás mellé teszel, amik között 10 év van, és csak ennyi különbség lenne teljesítményben, már kihalt volna a PC piac. Szóval, az csak a duma, hogy belépő így meg úgy. Egy maggal tudott annyit, mint ez néggyel? Szerintem inkább szándékosan vissza van fogva a teljesítménye. Le merem fogadni, hogy az LG (de más gyártók sem) nem gyártatnak minden szériához külön procit. Nyilván a top készülékekben másik van, de lejjebb nem hinném.
A színbeállításoknál meg az volt a legjobb, mikor nagyjából sikerült elfogadhatóra beállítani, jött egy szoftverfrissítés, és elqrta. Megmaradtak az értékek, de tök más lett a kép. Nem nagyon örültem. Azóta mondjuk többször frissült, és nem volt ilyen gond, de akkor majdnem földhözvágtam a távirányítót. -
válasz
vargalex #110238 üzenetére
Első olvasásra úgy jött le, hogy az Anyóst próbálta legyintessel mute -ra tenni.
(te jó ég volt is valami Adam Sandler csoda távirányító film... bár milyen jó is lenne néha.)
Amúgy igen ez már az a generáció hogy nem a tárcsás telefon, hanem az asztali telefon ahogy van ufo Nekik. Ami képernyő az meg érintős...
-
rainman72
nagyúr
válasz
vargalex #109941 üzenetére
Nevezzük annak,a hétköznapi embernek a 2 ugyanaz lesz,az fog lejönni,hogy lassú meg akadozik.
Egy 270ezres tv-hez ez a minőség nagyon kevés sajnos.Kezdve a bevilágításon utána meg a többi.
De nem csak nekem van vele problemám,itt volt múltkor a 65Nano793(2021s) esete is ami szintén új model és ennyi az ára. -
vargalex
félisten
válasz
vargalex #109592 üzenetére
Már nem tudom szerkeszteni, de a termék műszaki specifikációinál is ez áll:
-
válasz
vargalex #109581 üzenetére
Nálunk meg direkt megy így. A kertben ha már az 5G nem szuperál akkor átvált 2.4-re észrevétlen. Mindig van net, csak max a kert végében (30m) már nem 1000 megával jön.
Ha külön lenne akkor érted. A folytonosság a cél.Ez is lehet, mert azóta is monitorozom és ez a kb 80Mb amit tud. Így is olyan gyors mint még soha.
-
asdf_
veterán
válasz
vargalex #108841 üzenetére
Dehogynincs, épp a múltkor futottam bele egy kupacba (LG volt az is), ami 4 óra után kikapcsolt. Ami számítógépnél amúgy totál értelmetlen, mert ott a gép energiatakarékossága, az majd kikapcsolja, de nem, valami zseninek ezt is bele kellett rakni a monitorba, lehetett végigmenni rajtuk és az OSD menüben kikapcsolni.
-
F_Gergely
őstag
válasz
vargalex #108431 üzenetére
Nem vettem, a tv leselejtezésre került. Igazából semmi baja, csak magát a szoftvert kéne lecserélni, de ötletem sincs hogy.
32 colos 10 éves tv, de anyukáméknak jó lenne, csak a szoftver ami rajta van nagyon lassú, van egy csomó felesleges menüpont. Gyárival meg menne gondolom rendesen. -
koti
tag
válasz
vargalex #107932 üzenetére
Köszönöm a kis video-t. Gondoltam végre egy alapos iránymutatás lesz a döntéshez VA vagy IPS a 60 UK 6200 TV-m. Bíz isten a pöcögtetés szerint inkább IPS a panel. Az enyém nem villog úgy mint a filmen a VA, inkább, mint az IPS. Viszont a fehér képernyőn való írás megfelelően látható. Teljesen egyező a VA szerintivel. Aszerint biztosan VA. A tájékoztató szerint vélhetően VA. Én azt hittem IPS. A betekinthetőségi szög is kevésbé fakulós.
Csak az a remek így most sem tudom eldönteni milyen. Bár igazából egy új 65-ös IPS-t szeretnék a 7-es sorozatból és ott szeretném az IPS-t. Ez csak kíváncsiság volt akkor milyen a mostani TV-m. ????????? -
laskr99
addikt
-
laskr99
addikt
-
cidalain
veterán
válasz
vargalex #107678 üzenetére
volt már korábban máshol is anomália, és akkor megfogalmazódott bennem az, hogy a panel betűkódja lehet hogy önmagában nem értelmezhető, hanem csak a mérettel együtt. szembejött már egyértelműen VA és IPS tévé és a panel betűkódjuk ugyanaz volt, a típusuk is, csak a méret volt más.
de ezt mivel az LG nem bírja ezt normálisan közzétenni, gondolom a bolgárok is (ahogy itt mi) tapasztalati úton tudnak valamit kisilabizálni. ami nem feltétlenül rossz, de előfordulhat hiba, hibás beazonosítás. -
cidalain
veterán
válasz
vargalex #107675 üzenetére
külön 2020-asat most nem találtam hirtelen. onnan gondolom hogy ez 21-es, hogy a példa típuskód amiután kifejtik a betűket, egy 2021-es típus. és a panelek betűjele előtti 2 sorban van leírva, hogy évente változhat a kódok jelentése.
és persze igaz az is, hogy lehet benne hiba, ahogy írod. -
mrmft
senior tag
válasz
vargalex #107671 üzenetére
Szerintem ezeket a jeloleseket csak az erti aki adja... Nalam speciel rokon bement egy uzletbe, nezegetett es kopogtatott, majd fotozta a tipustabalat. En pedig inteztem magamnak ez alapjan a tobbit. Mindenkeppen meg kell nezni szemelyesen vasarlas elott az adott termeket. Ugy gondolom igy kevesbe erhet meglepetes.
-
mrmft
senior tag
válasz
vargalex #107656 üzenetére
Van ezer webshop. Ha en el tudtam igy intezni ezt igy, mert komkretan egy bizonyos cikkszamot akartam, akkor talan mas is el tudja, ha van kello akarata hozza. Ha nincs, akkor pedig kap amit kap.
De ertem amit irsz, es igaz is. Ha nem tudja garantalni a konkret modellt, lehet masik webshopot keresni. Nekem mar az elso tudta es volt is keszleten, nem is varialtam sokat. Azert megjegyzesbe meg beleirtam, hogy telefonos egyeztetsunk alapjan ... cikkszamu modellt szeretnem. Igy ereztem tutinak. Azt is kaptam amit kertem. -
pecccccccca
őstag
válasz
vargalex #107596 üzenetére
Persze ez tiszta. Sokan csinálják ezt. Mindenki ahol tud ott spórol. Ebben semmi kivetni való.
Én úgy gondolom, ha az ember biztosra akar menni ilyen szempontból, hogy BEUSLJP vagy BEUFLJP, akkor boltból vásárol és nem webshopból. Ha mindegy, mert egyfajta gyártás van egy termékből vagy rohadtul nem érdekli a dolog, hogy IPS vagy VA akkor lehet venni a webshopból. Mondjuk nálam szinte az összes nagyáruház kizárva. Mármint ezek a mutyis, szürkeimportos, “gerinctelen” eMag, Alza, Edigital meg a társai.
Szóval én pl inkább kifizetek 20k-val többet egy Media Marktnak vagy Euronics-nak mint, hogy még egyszer egy forintot is otthagyjak pl ez eMag-nál. -
BullZeye
veterán
válasz
vargalex #107467 üzenetére
Synologynak ez a beépített DLNA szolgáltatása, és tényleg Samsungon ment rendesen.
(#107468) Zsadi
Megnéztem megint, igen, film mappa ott van és indexelés is "completed"(#107469) mobilizmo
És ez pontosan hol van nálad? Mert nálam vagy IOT eszközöket vagy mobiltelefont tudok hozzáadni csak, ezekre van menü. USB pendriveot rátettem az megjelent a Sample mappa mellett automatikusan. DLNA nem. -
blakey
titán
válasz
vargalex #107381 üzenetére
Általánosan írtam, hogy az elmúlt időszakban mik volt VA panelesek, most úgy tűnik, hogy a NANO753-nál más méret esetében is elkezdték a VA panelt használni, ez még mindig csak egy modell a többi 10-20 közül, azaz általánosan még mindig az van, amit írtam, típustól függetlenül az 50", 60", 70"-osak leginkább (hogy ne nagyon lehessen belekötni
) VA panelesek, és akkor ott a 82"-os, ami szintén az volt. Ami egyedi modellek esetében történik az egyelőre nem általános jelenség.
Tehát a kérdésem továbbra is érvényes, NANO753-on kívül van még olyan modell, ami 43", 55", esetleg 65" és 75" esetén is VA paneles? -
blakey
titán
válasz
vargalex #107370 üzenetére
De igaz, a trend az volt LG-nél, hogy az 50, 60, 70 colos TV-ik VA panelesek voltak. A 43 colosakra irtam, hogy 2 féle panellel is létezik, 55"-os LG-t még nem láttam VA panellel, és irtam, hogy nem kizárt a létezése Légyszi ne írj olyanokat, hogy nem igaz, mert nem hazudok. Köszi
És igen, szoktak tévedni az oldalak is, az elmúlt 15 évben számtalan TV-m volt, teszteltem is, nem hasra ütve írom a véleményemet. A kivételek mindig erősítik a szabályt, manapság már nem érdekelnek az LCD-k, így bármi előfordulhat a piacon. -
Kiskutya
veterán
válasz
vargalex #107058 üzenetére
Telefon választásnál én is nagy bajban vagyok mert jelenleg egy majdnem 4 éves huawei mate 10 pro van ami a mai napig tökéletesen működik. Nem is lenne kérdés hogy mit vegyek ha a huaweit nem cseszték volna szét... Eddig évente vettem telefont de ezt annyira szeretem hogy még most sem érzem hogy cserélnem kellene viszont korából adódóan hamarosan muszáj lesz.
-
Klara_
őstag
válasz
vargalex #106813 üzenetére
Szelesssav.net bongeszobol WiFi 300 korul, LAN 94. A netflixen belul is hasonlokat mertem, megis beszaggat a 4K. Ilyenkor sirhatnekom van, hogy ott vannak a funkciok de hasznalni ne akarjam. Varok meg hatha jon ra frissites ami megoldja, addig nezem 1080p a netflixet, es USB-rol az egyebet. Vagy veszek egy ilyen boxot is...
-
-
ripla
addikt
válasz
vargalex #106437 üzenetére
Van ilyen opció a Win10-en belül, hogy "Átvitel eszközre", ha így használom akkor tökéletes a kép, se mikrolag, se semmi, és szerintem élesebb is a lejátszott 4K-s film. Ezzel szemben bármilyen lejátszó programot használok, akkor mikrolagok vannak a lejátszásban és rendkívül zavaró.
-
pjen
félisten
válasz
vargalex #106402 üzenetére
Ha öregek a kondik a samu, hiunday, philips mért megy vele? Sőt az LG 3 éves modellje is kiválóan megy.Viszont 50 NANO 793 NE az nem.Én nem veled vitatkozom, csak érdekes.Ha most kiharcolok LG nél egy csere utalványt és veszek az MM. ben más gyártótól Tv t akkor bukom a készülék biztosítást?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest