Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fecke78
senior tag
válasz
snowball #105164 üzenetére
Én kiskereskedelemben vagyok , egy rendelés jellemzően 10 ezer forint alatt van sokszor 3 -5 ezer forint , én se szivesen fizettek erre még plusz 2200 forintot , szóval nekem minden csomag minusz 400 forint . De ez van , az át nem vett csomag a legrosszabb , nem tehetek semmit , csak megint más ha több milliárdos éves bevétellel rendelkező céggel csinálod meg , és megint más ha egy kis vállalkozóval ....
Volt ,hogy felhívtam miért nem vette át , válasz : most másra kellet a pénz (5600.- ) Felelőtlenül rendelnek sokan .Dpd nél voltam ügyfél évekig , le se szartak csak emeltek emeltek , otthagytam őket . Gls el meg vagyok elégedve , mondjuk ők is ép most emeltek
Volt olyan faszi ,(beregisztrált nevéből) 3x rendelt egyszer se vette át , csak szórakozott , kitiltottam , új email cimmel regisztrált , végén már papírra felírtam a nevét és sikerült a fiával beszélnem telefonon , és jeleztem neki , hogy ez mind veszteség nekem , nem éppen mókás. ... -
snowball
tag
válasz
snowball #46868 üzenetére
Bocsánat, elfelejtettem odaírni, hogy a digitalko-ról beszéltem.
DaliBaba: nekem mint azt pár sorral fentebb is írtam eddig jó tapasztalatom van velük. 2 LG tévét is vett a család már tőlük és nem volt velük gond. A garanciális ügyintézésüket nem ismerem még mert mind két TV hibátlan egyelőre, de mivel hivatalos LG garit adtak ezért nem hinném hogy gond lenne velük.
-
aTom_DJ
tag
válasz
snowball #34987 üzenetére
Nekem ilyen van, csak feketében(3530) és maximálisan meg vagyok vele elégedve. Karácsonyra kaptam, és meglepődtem a hangzásán! Nincs doboz hang, egész jó a vezeték nélküli sub. la740-re van kötve, és ég és föld a tv hangszórójához kötve, pedig ugye az is 2.1! A legjobb, hogy nem kell külön távirányító. Bekapcsol, ha bekapcsolom a tv-t, és a hangerőt is tudom irányítani a tv-n keresztül.
-
nufenen111
tag
válasz
Annyit nem adnék érte.
Karácsony előtt vettem az apródról egy újszerű, karcmentes házimozi szettet.
Ez:
http://www.procinema.hu/termekkepek/jamo-s-416-hcs-3-5-0-hangfalszett_big.jpgEz:
http://www.procinema.hu/termekkepek/jamo-sub-200_mod1_big.jpgÉs ezzel az erősítővel:
http://www.audiovelemeny.hu/termek.php?tid=398Újszerű, karcmentes állapotban, kábelekkel, optikai, digitális vezetékekkel, 50-ért. Plusz rá van még kötve a egy 30cm-es magnat subwoofer, így a mélyet nem csak hallom, hanem érzem is.
Ilyen:
http://img06.aprod.hu/images_aprodhu/28431589_1_644x461_magnat-motion-sub-300a-lajosmizse.jpgÍgy 5.2-es a rendszer, jobb, mint egy moziban.
-
LucasGrant
aktív tag
válasz
Soundbarokba középkategóriába nekem a kedvenem az LG NB3531, marha jó a mély, plusz vezetéknélküli is. Soundbar mindig egy erősebb sztereot fog adni, nem lesz olyan térhangzása mint egy 5.1-nek, viszont akinek kevesebb helye van, vagy nem akarja körbe kábelezni a lakást, annak jó valasztás a soundbar.
Én elsökörben zenével hallgattam úgy nagyon jó volt, filmel nem sokat hallgattam.
Ha vettél pluszba Magic-et az LA620S-hez akkor vezetéknélkül kitudod küldeni a Tv hangját a soundbarra, és akkor szabadabban tudod elhelyezni, amúgy adnak hozzá falikonzolt is. -
válasz
Szerintem semmi gond nincs a hanggal. TV szóval nem kell tőle semmi féle külső hangrendszer minőséget várni, de mint TV hangszóró szerintem helyt áll. Én euronics-ban hallottam, épp mikor a szintén 620S TV-t nézegettem egy másik LG-hez volt kötve és ott kapcsolták be. Elég kemény. Ha panelban laksz ki se fogod tudni használni szerintem, mert vam hangja rendesen és a mélyláda is adta.
Bár annyival kiegészíteném, hogy az említett euronics-ban mikor voltam, a TV-hez volt még kötve egy oszlopszerű hangfal szett is, lehet amiatt tűnt annyira durvának.
-
Mókus Zs
csendes tag
válasz
snowball #30758 üzenetére
Köszi szépen, de már próbáltam. Nincs készleten, 1.5-2 hét múlva igérik, de nem 100%-ra.
Szerencsére sikerült egyet megcsípnem(55la690s) az ELEKTROlimit-nél. 345.900Ft+2 év Lg gyártói magyar garival. Már kezdtem feladni, hogy ebből nem lesz semmi karácsonyra. De úgy néz ki, hogy összejött.Holnap szállítják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Cyberpunk 2077
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- OTP Bank topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest