- Kezünkben a Honor Magic V5
- iPhone topik
- Mobil flották
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
balintka
addikt
Sziasztok! Van egy LG 49SK8500-as TV-m, ami nem volt túl sokat használva. Most TV-zéskor kattant egyet váratlanul, kikapcsolt, azóta nem lehet bekapcsolni. Milyen hiba lehet ez? Alaplapos?
Volt már valakinek ilyen hibája?
2019-ben vettem a MM-ban, kötöttem rá 5 év kiterjesztett garanciát, így ez még aktív rá. Ilyenkor hol tudom leadni szervizbe? Közvetlen az LG-t keressem meg, vagy a MM-ot?
Köszi a segítséget előre is!
-
balintka
addikt
Sziasztok van itt valakinek 55NANO753PR vagy 55NANO773PA?
Meg tudná mérni nekem, pontosan mennyi a 2 talp közötti távolság? Köszi előre is!
-
balintka
addikt
válasz
Rigormortiis #98596 üzenetére
Neten vetted? A MM hajlamos netes vásárlásnál használt cuccot küldeni. Jártam így telefonnal (S7 edge, S8+) és TV-vel (valami Samsung 49NUxxxx). Mindegyik készülék poros és karcos volt, sőt a TV-n még pixelhiba is volt. Tőlük csak személyesen szabad vásárolni.
-
balintka
addikt
válasz
Dicker #96582 üzenetére
Talán Aliexpress vagy ilyen helyen láttam kínai Magic Remote-ot hozzá. Az talán jó lenne donornak, valahogy az európai gombokat kéne átszerelni rá. Ha gondolod, próbáld meg.
Esetleg ebay, használtan.
Kollégám már évekkel ezelőtt ugyanígy járt ezzel a modellel, ebből tanulva én ha TV-t veszek, azonnal veszek hozzá plusz egy távirányítót.
-
balintka
addikt
válasz
AldoWinnfiel #95272 üzenetére
Mi is kb. 4-5 filmet néztünk. De emiatt húzódozok lecserélni majd. Úgyis mondjuk jövő év elején lenne esedékes, addig kivárok a döntéssel.
-
balintka
addikt
válasz
AldoWinnfiel #95270 üzenetére
Szia, nekem is van 42LF652V, most került mellé egy 49SK8500PLA. Az LF maradt 2. tévének (alkalmi nézés+Xbox). Gondolkodom én is a cseréjén (talán a helyére kerül az SK8500 és a nappaliba veszek egy idei 49SM9000-et majd), de a 3D tart vissza az eladásától, h ebben még van. Te mennyit használtad a 3D-t, szoktál ilyen filmeket nézni?
Az SK8500 képe természetesen sokkal szebb mint az LF-é.
Mi néha szoktunk a párommal, szeretjük, de eleve kevés is a 3D tartalom. KÍváncsi vagyok a véleményedre.
-
balintka
addikt
válasz
turikoczka #94778 üzenetére
Ha nem garanciális, semmi értelme költeni rá. A TV nem ér annyit, mint a javítás költsége.
-
balintka
addikt
Sziasztok. Az LG SK8100 és SK8500 között mi a különbség? Megéri a 8500as a felárat?
-
balintka
addikt
válasz
Zoli-bácsi #89010 üzenetére
Tedd fel USB-ről, én is arról raktam fel tegnap.
-
balintka
addikt
válasz
stemplar07 #86672 üzenetére
Én a 42LF652V-re megvettem a gyári 2 éven felül még a +3 év garit. Bár nem sokat nézem
.
-
balintka
addikt
42LF652-re kaptam ma frissítést!
-
balintka
addikt
42LA690S-re is van új frissítés, valószínűleg mert kivették a Skype-ot.
-
balintka
addikt
43LH630V-hez jó az új AN-MR650 Magic Remote távirányító?
-
balintka
addikt
LG 42LF652V-men 04.05.01-es SW volt, Wi-Fi-n nem talált újabb frissítést. Az LG honlapról USB-vel felraktam a 04.05.45-ös verziót. Lehet tudni, mi változhatott ezzel a frissítéssel?
-
balintka
addikt
válasz
Richie0116 #75937 üzenetére
Nekem is ugyanez a bajom. A file (srt) neve megegyezik, a további opcióknál ugyanígy inaktív a SUB gomb. Eddig megjelenítette, a héten viszont már nem.
-
balintka
addikt
Tegnap megvettem a 42LF652V-t az MR600-al, plusz 5 évre kiterjesztett gari. A legmeglepőbb az egészben, h a TV-t júniusban gyártották! Az Euronics jún. 21-én kapta meg.
-
balintka
addikt
Úgy alakult sajnos, hogy másodszor is kellett rendelnem egy 42LF652V-t. Maradtam az Aqua-nál, perpillanat nincs nekik raktáron, 1-3 munkanapot írnak a beszerzésére. Remélem lesz még, tudnak hozni. Gondolom már eléggé kifutó a TV. Természetesen MR600 táveszt is rendeltem hozzá.
-
balintka
addikt
Nálunk az LF652V kikapcsolás után visszakapcsolja mindig a kép módot. Haladó 1-en volt, Eco-ra vagy mire visszatette magát. Ez másnál is így van? Ki lehet küszöbölni valahogy?
-
balintka
addikt
válasz
Grande Ale #71292 üzenetére
Én nem láttam ilyet, nálam bevilágítás van a sarkok, élek mentén (vagy ez ugyanaz)?
-
balintka
addikt
válasz
Grande Ale #71283 üzenetére
Gratula hozzá, én 1 hete vettem pont ugyanezt. Hol vetted?
-
balintka
addikt
válasz
kalapacsolok #71163 üzenetére
Alattam Pumma leírta a lényeget. Attól még h szervizeli az LG, a gari továbbra is bolti marad. De a konklúzió az, h mindenképp az LG-hez kerül. Pl. Samsung esetében ez szerintem nem így működne, ott a márkaszerviz csak pénzért javítaná a bolti garis telefonokat.
Pumma: hát remélem sose kell cseréltetnem a TV-t. A 2 éves 42LA690-et gyári garival vettem, szerencsére nem volt rá szükség. Ennél se legyen. Én megelégszem az alap 2 év garival, ha utána tönkremenne a TV, akkor meg veszek másikat.
-
balintka
addikt
válasz
kalapacsolok #71161 üzenetére
Szerintem ez gyári terméktámogatást, márkaszervizelést jelent, de a gari nem gyári alapból, mivel nincs hozzá LG-s garanciafüzet. De a lényeg h szervizeli.
-
balintka
addikt
válasz
kalapacsolok #71156 üzenetére
42-est. Bolti garit adnak. LG-nél regisztráltam. Ettől még nem lesz gyári gari, de így rendelhető hozzá házhoz jövő szerviz.
Az Aqua túl nagy cég ahhoz, h kinézzem belőlük, h nem EU-s TV-t szerezzenek be... Ez inkább a sufni boltokban történhet meg szerintem.
-
balintka
addikt
Ezt játszotta el a Digitalko velem hétfőn a 42LF652V-vel. Azt írták kedd délelőtt, h 2-3 hét míg érkezik. Erre még aznap felteszik, h "raktáron", készletkisöprés. Na persze, higgyem is el, hogy van nekik, mikor pár órával előtte kaptam az e-mailt, h nincs.
Végül az Aqua-tól rendeltem meg az LF652-t, tegnapra, 1 nap alatt itt is volt. A regisztrálás is simán ment az LG honlapon.
-
balintka
addikt
Tegnap megérkezett az Aquától rendelt 42LF652V-m. Elsőre kifejezetten tetszik. Kis bevilágítás látszik fekete háttérnél, de nem vészes. A hang sajnos a mélynyomó hiánya miatt elmarad a 42LA690-emtől, meg persze a dizájn is. Összességében kifejezetten jó, a webOS menü is tetszik. A Netcast után kicsit furcsa, de megszokható. A hiányosságokat jól kompenzálja az ár, mivel a Magic Remote-tal együtt is 25 ezer Ft-tal olcsóbb volt, mint anno a 42LA690S.
-
balintka
addikt
Az atomtv.hu / tvraktar.hu gyári LG garanciával árulja a tévéket? Tudja valaki?
Az Aqua garija bolti? Mintha régen az olvastam volna. -
balintka
addikt
LF652-höz tud valaki optimális beállításokat adni?
-
balintka
addikt
válasz
huncutka1029 #35132 üzenetére
Istenem... Egy kisker boltban eleve magasabb áron van minden. Benne van az árban a bérleti díj, alkalmazottak bére, rezsi stb. Emiatt drágább. Itt a 3 webshopnak valószínűleg egy raktára van, jóval kevesebb költséggel.
Másrészről, a weben sokkal több a konkurrenciája, mint mondjuk egy vidéki városban. Így ők is kénytelenek az árat alacsonyan tartani, különben nem tőlük vesznek. És azon is van haszon, csak kevesebb!
Ennyi a "mutyi".
-
balintka
addikt
válasz
huncutka1029 #35129 üzenetére
Talán azért mert így megháromszorozza pl. reklámozásnál az eladás esélyét.
Én a műszakidepóról vettem az LA690-et, hivatalos LG garival. -
-
balintka
addikt
válasz
Ravenloft #31213 üzenetére
Én egy 2 éves, 94 cm LED-es LG-t cseréltem le erre, de ahhoz képest is ég és föld a különbség. Na annyi a 106 cm javára szóljon, h a TV egy kisebb szobában van, sokszor csak rápillantok a számítógéptől, az pedig csak 1,5 m körül van a TV-től. Lehet ekkora távolságra túl nagy lenne a 119-es.
Milyen messziről ideális nézni egy 119-es TV-t?
-
balintka
addikt
válasz
Lackki #31054 üzenetére
Most nem azért, de vásárlás előtt ide beírtál volna ide 1 kérdést, és még 1-et a boltnak, és nincs ez a szitu!
Én 3 hétig filóztam, h melyik TV legyen, és honnan, mikor eldöntöttem, h a Vöröskőtől, írtam nekik úgyis egy e-mailt a garival kapcsolatban, h tudtam, h hivatalos garit adnak!
-
balintka
addikt
Barátom kérdezi: mi kell ahhoz, hogy a tv-kel több digitális adót is fogni tudjunk, mint amit a szolgáltató kínál?
42LA690S tv-je van.
-
balintka
addikt
Én is csak gratulálni tudok, megható a történet! Azt kívánom, h használjátok nagy örömmel, sokáig! Másrészt, jól döntöttetek, a CRT-knek lejárt az ideje. Nekünk még van 2 a családban, 68-as Panasonic-ok, igyekszünk is megszabadulni tőlük. A fene se fogja az 50 kg-os TV-ket emelgetni, tárolni. A 620-as szép külsőleg, nekem sokkal jobban tetszik, mint a 660-as. Először én is 620-ast akartam, aztán 690 lett a vége.
-
balintka
addikt
Valaki tudja, hogy az LA690 vezérelhető-e hangparancsokkal?
Eddig csak arra jöttem rá, h a netes keresőben próbál felismerni angolul mondott szövegeket. -
balintka
addikt
válasz
bandi0000 #30181 üzenetére
Én szeretek telefonon játszani, ez is egy szempont az S3 vásárláshoz, azon jól mennek az ilyen dolgok. A P970 sajnos sokszor feltűnően belassul, még sima menü lépegetés során is. Mára már soványka a tudása. Az tény, h a kijelzője szuper. Egyébként megtartom 2. telefonnak.
-
balintka
addikt
válasz
bandi0000 #30179 üzenetére
Nem jobb? Csöppet sem, csak 4 magos proci van benne
.
A drága gyári LG frissítő téglázta a telót.
A P970-net külsős sw-el gond nélkül frissítettem 2x is.
És nem azért, de nehogy már egy sw frissítéshez rendszergazdai tudás kelljen. Más telefonoknál elindítod és ennyi. Ebben van mit fejlődnie az LG-nek. Arról nem beszélve, h fél év késéssel jött meg a P970-re a 4.0-s Android.
-
balintka
addikt
válasz
8nemesis8 #30163 üzenetére
Elvileg ma odaadta a Vöröskő a futárnak a TV-m (LA690S). Pont jókor rendeltem tegnap, mert elfogyott nekik az a pár darab, ami volt, a weblapjuk dec. 9-ét ír beérkezésnek a most rendelőknek. Addig már semmiképp se akartam várni a vásárlással.
Nekem anno a GT540 Optimust letéglázta a sw frissítés, szervízbe kellett adnom. Valahogy az LG telefonoknál mindig kockázatos a frissítés. Most egy P970 Optimus Black-em van, de hamarosan Galaxy S3-ra fogom cserélni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EAFC 25
- Titan Quest II
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASUS routerek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Metal topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest