Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
asdf_
veterán
válasz
Gravity1234 #103549 üzenetére
Talán Logilink UA0224 így elsőre, ha a gyorstöltős porton HDD-nek is kiadja a 2A-t, ha nem, akkor bármilyen külső tápos USB HUB + az Y kábel. Bármilyen HDD-nek kelleni fog, 0,5A kevés mindnek (papír szerint, a gyakorlatban néha elmegy, a legnagyobb áramfelvétel a lemezek felpörgetésénél van). 5-6 ezerből megáll szerintem a hub és a kábel.
-
asdf_
veterán
válasz
Gravity1234 #103547 üzenetére
Akkor külső tápos, aktív USB hub kell, ami saját maga szolgáltat energiát a rá csatlakoztatott eszközöknek. Arra kell figyelni, hogy minimum 1A/port jöjjön belőle, de inkább 2A, különben ugyanott leszel, mint most.
-
agressor12
senior tag
válasz
Gravity1234 #103539 üzenetére
Vagy egy aktív USB hubbal kell megoldani a dolgot,az a biztosabb.
-
asdf_
veterán
válasz
Gravity1234 #103539 üzenetére
NTFS legyen, mert fat32-n elakad a 2 GB-nál nagyobb file-okkal.
Az Y meg ilyen, értelemszerűen a HDD-be menő kábelt a HDD-nek megfelelően kell kiválasztani, vélhetően micru usb3 van a HDD-n.Vagy lehet még külső tápos USB hubot közbeiktatni, és akkor nem foglal dupla portot a TV-n, és biztosan megkapja a megfelelő delejt (a 2A/portosat veszel).
-
asdf_
veterán
válasz
Gravity1234 #103533 üzenetére
Y USB kábel (így 2*0,5A-t kap) és TV-vel formázott HDD (ha nem vágod kisujjból az MBR vs GPT történetet), amivel próbálkoznék, valószínűleg ebben a sorrendben.
-
blakey
titán
válasz
Gravity1234 #103533 üzenetére
TV-n egy gyári visszaállítás lehet, hogy segítene, HDD ne legyen rajta és első körben NTFS-re legyen formázva.
-
sandró60
addikt
válasz
Gravity1234 #103531 üzenetére
Lehet,hogy a Tv régebbi típus vagy az usb-csak 0.5 A ami kevés áramot jelent.Próbáld egy kisebb winchesterrel.
-
vigyori78
őstag
válasz
Gravity1234 #58749 üzenetére
Én frissítettem változást nem látok csak az LG Store -ban vannak LG reklámok (videók) amik maguktól elindulnak kicsiben bal oldalt alul mintha a TV2 menne
-
cidalain
veterán
válasz
Gravity1234 #58749 üzenetére
ha nem tapasztalsz hibát, minden ok, akkor nem ajánlatos frissíteni.
(#58748) aram01
frissítést visszavenni nem lehet. alaphelyzetbe állítással a tévé beállításai mennek alapra, a telepített appok eltűnnek, de az operációs rendszer nem áll vissza a gyárilag szállított verzióra -
huncutka1029
addikt
válasz
Gravity1234 #58540 üzenetére
buta kérdés, de internet van a tv-re kötve?
youtube alkalmazásnak el kell indulni, ott kereshetsz videó címre, kategóriára... -
yvsmad
őstag
válasz
Gravity1234 #58064 üzenetére
Mindegyik (dts, Dolby Digital és MPEG) legyen PCM-re állítva.
Másik lemezzel próbáltad már?
Olyan beállítás van a lejátszó menüjében, hogy 48 kHz? -
yvsmad
őstag
válasz
Gravity1234 #58061 üzenetére
DVD lejátszó hang kimenete mire van állítva?
Pl. ha a dts bitstream, akkor a tévébe kellene dts dekóder, stb.
Biztonság kedvéért állíts be mindent Mpeg-re. -
LucasGrant
aktív tag
válasz
Gravity1234 #55688 üzenetére
Már ha csak a valós 100Hz-et, és a jobb mozgásmegjelenítést nézzük, sokkal jobb választás az LB670V-es. 108cm-be, még éphogy a 47"-al is tudsz kacsintgatni.
-
Watt25
veterán
válasz
nem tudom az IPTV a T-homenal mit jelent, miben mas mint mas adas, de gondoltam hatha befolyasol valamit a valasztasnal
Azt jelenti, hogy az internet sávszélességből veszi le a tévé a sávszélességét, ergo, ha tévézel, lassabb lesz a net, ha több tévéd van, akkor csak egy egyik tévén nézhetsz HD csatornát és mivel a szolgáltató erősen érdekelt a tévére elhasznált sávszélesség csökkentésében, ezért nem igazán tuti a képminőség. Ja és persze a csodás box nélkül sem tudsz tévézni, bár a tévédben 3 féle tuner lenne... Szóval "csodás". -
Tutu7030
veterán
válasz
Azt a sonyt azért nézd meg valahol, működés közben, ha van rá mód, ne az mm-ben, csillió lux világítás mellett!
Nekem 42w828b van, kép csak teljesen szemből jó, a led mozgásjavítás ( vagy mi a neve) használhatatlan, mert annyira sötét lesz tőle a kép, de cserébe legalább elviselhetetlenül villog. És akkor a "gyorsaságáról" még nem is írtam. Hogy jót is írjak; ps4-hez tök jó (ha local multiztok, üljetek szorosan egymás mellé). -
rongylab
tag
válasz
"csak T-home net es Tv adok johetnek szoba, se UPC, se Digi nem szolgaltat ott
ezt a nem szolgáltat dolgot nem értem. bárhol fogható a upd direkt, akár digitális minőségben. és kb 100 magyar nyelvű csatornával, és még olcsó is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest