- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Hívószám-hamisítás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry3
őstag
válasz
Mukorka #12373 üzenetére
Azért ez nem telefon, hanem multimédiás lejátszó, ne felejtsük el! Mivel nem a fényképezés a fő fukciója, így a videófelvétel, fényképezés extra, akkor GPS-t is tehettek volna bele. Ez nem minden lejátszóban van meg, a telefon pedig nem egy kategória vele.
0,7 MP-es a kamerája, de egy kis módosítással lehet 1280x720-as képeket is csinálni, mint videót. -
Roliiii
aktív tag
válasz
Mukorka #12382 üzenetére
Amúgy szerintem csak felbontásba kicsi, de van progi amivel 1280x720-asat is csinál, mintha videózna, nem tom lehet hozzád még nem jutott-e el, de az érzékelő többet ér mint a felbontás, vga-val is lehet bitang jó képet csinálni,de pl a tesom xperia mini pro-ját is leveri az a kis 1mp-es sőt a w580 amét is.Nem kell vakon eltemetni...mellesleg már eladtam szal nem azért védem mert nekem ilyenem van, egyszerűen csak ismerem
-
f1alonso
aktív tag
válasz
Mukorka #12373 üzenetére
Hát igen , és az a legidegesítőbb amikor vész esetbe lefényképezném a füzetet suliba doga előtt és akkor full homály , de azt se tudom olyankor megcsinálni , hogy osztálytársam lefényképezi a nokiával és h elküldje bluetooth-on
pont kamerán spórolni amikor a hardver majdnem ugyan az mint i4-be...na mindegy...de tényleg idegesítő..
-
bkadar1
tag
válasz
Mukorka #8590 üzenetére
nézd meg a hátulján a modellszámot:
"The iPod touch (3rd generation) can be distinguished from iPod touch (2nd generation) by looking at the back of the device. In the text below the engraving, look for the model number. iPod touch (2nd generation) is model A1288, and iPod touch (3rd generation) is model A1318"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged