Új hozzászólás Aktív témák
-
e30st
tag
válasz
banánocska #12896 üzenetére
Ez nekem is rengetegszer előfordult, és sokszor úgy, hogy csatlakozott, kiírta hogy van net, de nem volt, viszont 10-20 perc elteltével lett net. Én arra tippelek, hogy az én esetemben valami kommunikációs gond lehetett, vagy a véges számú kiszolgált eszközöket elérte, és meg kellett várnom, míg valaki lecsatlakozik, hogy én csatlakozhassak.. De nem értek hozzá, szóval nem tudom
-
M.W.H
aktív tag
válasz
banánocska #12896 üzenetére
ird be kézzel
nekem amugy a router csere oldotta meg.
-
e30st
tag
válasz
banánocska #12606 üzenetére
nem semmi. grat!
-
PredatorNo1
aktív tag
válasz
Vagy beírod ide a sorozatszámot, Én beírtam, grat tényleg 3g
-
Don't Panic
senior tag
válasz
Gratulálok jó bolt volt!
-
e30st
tag
válasz
banánocska #12603 üzenetére
ha MC modell, akkor az bizony valószínűleg 3. generációs. egyébként a legkönnyebben úgy döntheted el, hogy működik-e rajta háttér, illetve multitasking (törés nélkül) ha megy akkor 3G, ha nem, akkor 2G
-
peugeotmate
őstag
válasz
banánocska #12603 üzenetére
Az MC modell az a 3. generációt jelöli.
-
Kommy
veterán
válasz
banánocska #12576 üzenetére
OPlayer, AVPlayer is tud feliratot lejátszani.
-
e30st
tag
válasz
banánocska #12576 üzenetére
xilosoft videó konverter progija például jó megoldás feliratráégetésre. de az iPod videó lejátszója tuti hogy nem kezel srt-t, és én úgy tudom hogy az iOS-es VLC se tud olyat..
-
e30st
tag
válasz
banánocska #12356 üzenetére
az előző tulaj zenéit nem tudod felrakni a gépedre iTunesból, ahhoz le kell tölteni külön erre szánt programokat. az internet tele van ilyenekkel, nekem a kedvencem a Senuti (az nem tudom hogy windowson elérhető-e, én Macen használom)
alap helyzetben az iPod tudja, hogy az előző tulaj gépéről tették fel rá a most rajta levő zenéket, és ezért nem engedi hogy más gépekről is fel lehessen rá tenni zenéket (sokan szidják emiatt az applet, ez azért van, mert így tudtak megegyezni a kiadókkal, hogy ne legyen az hogy minden iPod tulaj a környezetében lévő összes gépről összelopkodja a zenéket)
Ezt úgy lehet kiküszöbölni, hogy kiválasztod a "manually manage music and videos" gonmbot az iTunesban (amikor csaklakoztatod az ipodot ituneshoz, akkor jelenik meg ez az opció)Kijelentkezni a beállítások - áruház menüpontban kell, és ugyanott tudsz majd bejelentkezni.
-
e30st
tag
válasz
banánocska #12346 üzenetére
ez a fényerőtől, és a wifi bekapcsoltságától függ.
max fényerőn, bekapcsolt wifivel tökéletes!
-
Real Ghoost
aktív tag
válasz
banánocska #12346 üzenetére
Én azt a szériát nem ismerem, csak a 4esből tudok kiindulni, többet az se nagyon bír, úgyhogy ezeknél szerintem ez normális! Attól függ mondjuk, hogy milyen játék, nem ugyanúgy terheli a hardware-t egy pasziánsz mint egy autóverseny.
-
e30st
tag
válasz
banánocska #12336 üzenetére
guitar heronál, meg eleve az alkalmázosoknál ez az in-app purchases rendszer is az Apple ID-hez van kötve, de azt már nem az app storeban kell megvenni, hanem magán a játékon belül, de a pénzt ugyanúgy az apple ID-hez rendelt számláról szedi le a rendszer.
-
e30st
tag
válasz
banánocska #12330 üzenetére
az természetesen megoldható.
beállítások - áruház - kijelentkezés/bejelntkezés. és onnantól, amit egyszer már megvettél, azért nem kér újra pénzt.
-
e30st
tag
válasz
banánocska #12328 üzenetére
annyiban változik a jailbreaktől, hogy már nemcsak az Apple zárt rendszerén keresztül tudsz alkalmazásokat telepíteni rá, hanem lényegében bárhonnan. Akár te is írhatsz rá mindenfélét.
Az apple egyféle felhasználói felületet hozott létre, ami nem igazán variálható, a jailbreakkel ezt tudod változtatni, letölthetsz témákat, új ikonokat, háttérképeket, újféle animációkat, stb.
Amire azonban a legtöbben használják, az az, hogy letöltik az Installous nevű programot, amivel minden fizetős alkalmazást külső oldalakról, ingyenesen lehet letölteni, és telepíteni.
Ez teljes mértékben illegális, és lopás. Ezzel a fejlesztőket károsítják meg, úgy hogy amin hosszú hónapokon keresztül dolgoztak, nem kapják meg érte a megérdemelt pénzüket, mert mindenki jailbreakkel tölti le és használja azokat ingyen...
A magyar törvények szerint egyébként zene és videó valamint egyéb művészi adatok letöltése és saját célú fogyasztása teljes mértékben legális, mivel az Artisjus adót mindenki kifizeti, és programokat letölteni, és tárolni is legális, azonban ilyen lopott programokat használni már illegális.
-
xxman
senior tag
válasz
banánocska #12306 üzenetére
programon azaz a guitar heron belül a store résznél úgy emlékszem.
-
Don't Panic
senior tag
válasz
banánocska #12228 üzenetére
ez is jó és 49.000 8GB + 32GB ig bővithető elvileg lesz 40GB. os PMP.d
nem fog 16 GB.s kijönni belőle. maximum 2012 augusztusában ha jön a 5G -
Don't Panic
senior tag
válasz
banánocska #12225 üzenetére
1értelműen 4G.
-
Roliiii
aktív tag
válasz
banánocska #12225 üzenetére
Én csak is a 4G re szavazok
-
Bling95
őstag
válasz
banánocska #12220 üzenetére
4G toucher vonatkozott, mostanában nem követtem a nevezéseket és nemtudtam hogy a most megjelent ( magyarul fehérre festett) verzió maradt 4G néven vagy 5G lett
-
Blue@X
senior tag
válasz
banánocska #12210 üzenetére
Kamera, GPS, RAM mérete.
-
baliii
senior tag
válasz
banánocska #12200 üzenetére
Hello!
Nekem van mind2, és attól függ, hogy mit akarsz rajta leginkább csinálni:
-Ha WIFI+ zene akkor ipod touch
-ha játék és film akkor PSP
Sajnos egyik sem lesz jó mindegyikre maradéktalanul, kompromisszumokat kell kötni. -
Roliiii
aktív tag
válasz
banánocska #12203 üzenetére
Arra a kettőre tökéletes, csak az akku lehet problémás, de akk meg veszel egy úti töltőt azt kész
-
Roliiii
aktív tag
válasz
Nem nagyon tudsz te ebbe akut cserélni, de ha veszel 4G-alatt már ne nagyon, meg tényleg nincs az a játékélmény mint egy psp-s gta-után, elehet bohockodni iPod-al is, de volt psp-m és nem űbereli. iPod ot netezésre filmezésre zenére, meg az ilyen Angry Birds és társaira tökéletes, de egy konzolt nem helyettesít
-
atomchicken
tag
válasz
iPodba nem tudsz akksit cserélni.
Külső akku van hozzá amit a dock connectorjába kell dugni (az iPod alján van ez a csatlakozó), de akkor olyan csúnyán és otrombán kilóg! -
Roliiii
aktív tag
válasz
banánocska #12197 üzenetére
Nem, nehogy váltsál, az 5-6 óra meg lósz*r jó az 2-3 órának is, az iPod Touch 4G-m olyan gyorsan merült és nem csak nekem, nem érdemes nem nem nem...PSP-t nem tud pótolni!Még játékélményben sem!
-
atomchicken
tag
válasz
banánocska #12195 üzenetére
Játékba 5-6 óránál többet nem bírja.
Filmnézés is kb így zabálhatja az akksit, de arról nincs tapasztalatom.Az ilyen 0,99$-os alkalmazásokat 2 óra alatt ki lehet játszani, szóval minden utazáshoz legalább 2db új játékra lesz szükséged.
Persze vannak komolyabb drágább játékok is azokkal el lehet tölteni több órát is. -
atomchicken
tag
válasz
banánocska #12193 üzenetére
Szia!
Ha 3G mellett döntesz akkor arra figyelj, hogy abból csak 32gb és 64gb-os van, szóval ha valaki 3G 8gb-ot árul akkor az nem 3G-s hanem 2G-s csak ujra brandelve!
Ha 4G mellett, akkor mindegy h 8, 32 vagy 64gb-osat veszel mindbe ugyan az a hardware dolgozik!
Én azt mondom, hogy 8gb-osat ne vegyél, mert nagyon kevés az a hely, ténylegesen 6,5gb használható fel.
Ha volt már a kezedben a két készülék, akkor rögtön feltűnik, hogy a 4g-nek sokkal szebb a kijelzője, én pont emiatt váltok most 3g 32-ról 4g 32-ra!
Egyébként a 2 készülék közt a különbség az, hogy a 4G-be jobb a proci, a GPU chip, 4X több pixel számú a kijelzője, van benne kamera, vékonyabb! (RAM ugyan annyi van mindkettőbe). Igazából a 3G-n minden elindul ami a 4G-n egyedül sebességbe van különbség a kettő között, de a játékok nem laggolnak 3g-n se, csak lassabban töltenek be!
Ha teheted 4g 32gb-ot vegyél!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest