- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Garmin topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vans?
őstag
válasz
Roliiii #12943 üzenetére
gmail, safari, hvg, flipboard, index, bloomberg, 9gag reader, BBC news, radio hungary, 4 angry birds, where's my water?, 2 cut the rope, 2 fruit ninja, drawrace2, real racing 2, bejeweled, jetpack joyride, temple run, nuts!, tiny wings, draw something, traffic panic, fligthcontrol, hicalc pro, clear, office, remote, soundhound, money iq, mindmegette, appsgonefree, pimp..screen, BpMenetrend, szmogjelzo, AVplayer, tv24, imdb, action movie, instagram, snapseed, pixlromatic, cinemagram, hdr fx, livescore, mymadrid, nso, nba jam, fifa12, iBooks, Biblia, facebook es skype. eleg lesz?
epp raertem.
-
vans?
őstag
válasz
ancsuka #12868 üzenetére
Azert, mert addig ingyenes, amig kiprobalod nagyjabol a jatekmenetet, ha viszont komolyabban/hosszabb ideig/mindent kihasznalva akarsz vele jatszani, azert mar fizetni kell, mert sok munkaora van benne. Sokan csinaljak ezt a modszert az In-App Purchases-zel, masok meg kulon free es kulon teljes verziot csinalnak.
-
vans?
őstag
-
vans?
őstag
válasz
Speccy #12833 üzenetére
JB-vel kb. hasznalhatatlan az egesz, az okozza, vagyis a tweakek gondolom. Nekem is volt, es a jatekok vagy el sem indultak, vagy kilepegettek, es mindig low memory-ra hivatkozott. Minden jatekom legalisan megvett, szoval ennyi, keves a RAM, JB-hez iPhone, vagy Pad kell
-
vans?
őstag
-
vans?
őstag
válasz
dani3l #12733 üzenetére
Leszedsz egy appot, ami le tud jatszani mindent (AcePlayer, AV Player, Oplayer, ilyesmi), aztan az iPodot belul megkeresed az Alkalmazasok fulet az ITunesban (ahol rendezgetni is tudod oket), legorgetsz alulra, es ott lesz a lejatszo program is, ahol rakattintva hozza tudod adni a videodat.
-
vans?
őstag
válasz
ibront15 #12729 üzenetére
Nalam ezek vannak most fent: Angry Birds, Angry Birds Rio, Angry B. Seasons, Where's my water, Cut the rope, Cut the rope holiday gift, Fruit Ninja, Fruit Ninja Puss in boots, DrawRace2, Tiny Wings, Real Racing 2, NBA JAM, FIFA12, Traffic panic, Air Hockey, iStunt 2, MonsterIsland, Flight Control, Slide soccer, Jetpack Joyride, Mad skills MX, Siege Hero, es a Temple Run. Mindegyik fasza szerintem.
-
vans?
őstag
válasz
Real Ghoost #12720 üzenetére
Hat en mar kellemetlensegnek nevezem, ha tobbszor kell megnyomnom, vagy pedig alapbol ketszer erzekeli, ha egyszer megnyomom...
-
vans?
őstag
válasz
Real Ghoost #12718 üzenetére
Errol jut eszembe, nalad nem szarakodik kicsit mar most a home gomb?
-
vans?
őstag
válasz
Fareszinjo #12704 üzenetére
Youtube-on videot is talalsz rola, engem az gyozott meg.
-
vans?
őstag
válasz
Fareszinjo #12702 üzenetére
[link] Nekem ilyen van, es nagyon fasza.
-
vans?
őstag
válasz
PredatorNo1 #12629 üzenetére
Neked nem keves a memoria? En is ezeket tettem fel, amikor volt fent JB, de a RealRacing2 mindig kilepett peldaul, keves volt neki a RAM...
-
vans?
őstag
udv,
nalatok jelzi a Touch a Hasznalat ful alatt a Beallitasokban a keszenleti idot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged