- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabe8719
senior tag
válasz
P-SZ-S #13595 üzenetére
Köszi, utánanézek!
Akkor a cydia által már lementett SHSH-t bármikor ki tudom már szedni és felhasználhatom a redsn0w-al?pcnet:
Köszi a tippet, ez az iTools valami zseniális.
Innentől kezdve egy 3 mb-os, bármilyen pendriveon elhurcolható, még csak telepítést sem igénylő alkalmazás a különbség az androidos cuccok és az iPhone-iPod fájlkezelése és adathordozása között...
Azért ez hatalmas szabadság..Ezért a kis appért cserébe korlátozás nélkül élvezhetem a rendszer összes előnyét és a hatalmas háttértárat..
Ezek után 1000%, hogy a droidomtól fogok megszabadulni, a Touch bizony marad, amíg el nem használom..Mégegyszer hálás köszönet!
-
gabe8719
senior tag
válasz
P-SZ-S #13590 üzenetére
Tudok úgy SHSH-t menteni, hogy már nem írja alá az Apple? Sima 6.1-em van, és már a 6.1.3 is 9 napja hogy megjelent..
Nincs mód arra, hogy letöltök egy 6.1-es IPSW-t és shift+restore-al azt teszem vissza ha összeomlás van, majd újra jailbreakelek evasionnel? Igazából ez lenne a leghálásabb megoldás, csak nem tudom hogy felmenne-e így a szoftver, mivel kvázi custom firmware, aminek a lehetősége tudtommal megszűnt egy ideje. (bár ebben sem vagyok biztos, csak próbálom a többéves lemaradás után olvasottakat összeállítani)
pcnet:
Köszi szépen, tudtam én hogy kell lenni valami megoldásnak, nem létezik hogy ne lenne 100%-os alternatíva erre a vacak itunesra..
Arra van megoldás, hogy amit felteszek vele az iPodra mondjuk zenét, azt valahol máshol lemásolhassam róla másik PC-re? Az lenne az igazi királyság..
Megoldódott a ram mizériád egyébként? Megnéztem SBSettingsen, 40 és 130mb között mozog a szabad ram nálam, szerintem az már elég jó.
-
Kommy
veterán
-
xxman
senior tag
válasz
P-SZ-S #12313 üzenetére
hogy ne lenne igaz? nem attól szól jobban mert alma van a hátán hanem a hardver miatt (audio chip), Nem a legeslegjobb a piacon a hangzása az ipodoknak , de összességében zenére a legjobbak.
Pl. LGknél biztos jobbpersze nem mindegy hogy mivel hallgatja az ember és milyen minőségű mp3-mat. (én a FLAC-ot preferálom)
-
Roliiii
aktív tag
válasz
P-SZ-S #12020 üzenetére
Engem is nagyon zavart, olyan szinten, hogy mára már kb 2 napja nincs is iPod om, valahogy kiszerettem belőle és most szeretnék egy kis netbook ot, valami dual core osat, de majd meglátjuk, de ettől még szívesen segítek Bármi kérdésetek van, mert elégé bele vagyok mélyedve már.
Hát amúgy ennyi erővel 320 as mp3, vagy valami 1280-as
1080P amúgy elég érdekes lenne iPod on, a 8Gb osomra 1 film se fért volna rá, pláne, hogy az a 8gb már csak 6,5 a rendszer miatt...
-
rachmaninoff
aktív tag
válasz
P-SZ-S #11828 üzenetére
Hihetetlen jó vagyok, ugyanis ezt az üzenetet még én sem hagytam figyelmen kívül, ezért nem csak a Win-es, hanem a gyártói driver is fent van, valamint külön-külön is próbálkoztunk. Minden egyéb BT eszközöm (egér, telefon, stb.) tökéletesen muzsikál. És elég sok kérdés van netszerte, hogy vajon ez az okosság miért nem működik.
Azért kérdeztem itt, hátha a fórumozók között valaki feltörte ezt a tojást.
Köszönöm mindenesetre a segítséget.
-
rachmaninoff
aktív tag
válasz
P-SZ-S #11826 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
Bár már láttam a videót, de nekem sajna 4G Touch-om (videóban 2G) van Win7 alatt (ha jól láttam ez Vista), és ez a megoldás nem hozta meg a várt eredményt driver hiánya miatt. Valamint olyan opcióim sem voltak a Win-en belül, mint a videóban.
Mindenesetre köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged