- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabe8719
senior tag
Sejtettem hogy valami turpisság van a dologban, úgyhogy idő közben kicsit beleástam magam, és tényleg.
szépen kiradírozták a legkisebbet és a legnagyobbat, és az új mellett csak a 32 gigás maradt meg..
Mondjuk talán az elejétől fogva illett volna 16 gigás változatot is forgalmazni, de jobb később mint soha..Köszi!
-
-
aizen92
addikt
( NEEEEEE
én még hiú ábrándokat kergetek HÁTHA lesz 5ös vakuval vagy valami finomssággal de teljesen igazad van nincsenek ez az eröltetett marketinges szövegek hogy a nudibárban otthagyta valaki és lefotózták.... mind1 szeptemberben kiderül.... lehet már tudni amúgy h mikor lesz a prezentésün? )
bruxelles: van viber és elég fasza annyi h a telószámodra regelsz és küldenek oda egy aktiváló smst vagy valami ilyesmi legjobban használtan éri megvenni itt Haprón vagy ahol alattam említették beszeljukmac.com
néha van ilye h sürgősen el akarják adni és akkor 35ért és szert lehet tenni egy kiváló minőségű ipodra. ( én csak használtat vettem eddig 1 hátrány kevesebb gari ( vagy zéró ) de nem szokott soft/hardwares baja lenni max szétkarcolod vagy betöröd)
-
kinggg
csendes tag
Azért "sietek" ennyire, mert elképzelhető, hogy az Apple azt teszi amit az iPad-ek esetében, vagyis az új generáció annyiba fog kerülni mint az előző, így a korábbi széria ára lemegy. És akkor még olcsóbban tudom csak eladni a mostanit (bár nem akarom, de ha az új generáció olyan újításokat hoz...)
Ráadásul az Apple üzletpolitikáját ismerve szépen lassan "kivonják" a forgalomból azzal, hogy nem engednek több szoftverfrissítést mikor simán elbírná, meg nem fejlesztenek rá/nem tesznek kompatibilissá több programot (Pl.: iPhoto se megy rá, pedig van kamerája a touch 4-nek és én használom is)
-
dani3l
őstag
Jo tudom, tudom, hogy meg odebb van, csak atfutott az agyamon..
Az azert durva, hogy par honap alatt kb 80k-rol 60-ra.. (vagy 96-rol, hivatalos otthoni Apple ar szerint)Mondjuk azok közül, amiket felsoroltal lehetseges ujitaskent, egyik sem erdekel tulsagosan, egyedül a RAM lehetne talan nagyobb, mert neha azert meg-megakad. Meg egy GPS esetleg elferne meg benne.
Amiben viszont nagyon nagyot csalodtam, az az elölapi gomb minösege.. Az, hogy teljesen uj keszülekeknel is random müködik es hol egyet kattint, hol harmat, de biztos, hogy nem annyit, amennyit en akarok, az egy ilyen kategorias keszüleknel szerintem eleg gaz. Nem tudom, ez iPhone-nal is igy müködik e, de ha igen, akkor nem ertem a sok elegedett iPhone tulajt.. Jo persze ez nalam sem ok arra, hogy eladjam/lecsereljem, de akkor is eleg illuziorombolo es idegesitö "feature".
Don't Panic: Ahogy nezem, meg garancias, mi az oka, hogy ilyen olcson arulod?
-
dani3l
őstag
Hmm, lehet, hogy erdemesebb lett volna megvarni az uj szeriat es megvenni ugyanannyiert az ujat, mint most a regit?
Bar igy, hogy nem tudni, mi ujitast fog hozni az uj, nehez megmondani..
Csak ugy kivancsisagbol, mit erne most egy 3 honapos 32 gigas 4G?
Egyebkent arra van valami ellenszer, hogy ne irogassa ki fel percenkent, hogy az akku 20% ala csökkent? Rohadt idegesitö tud lenni, mikor folyamatosan kidobalja az üzenetet, pl gepeles közben..
-
dani3l
őstag
-
dani3l
őstag
JBL Radial Micro-val kapcsolatvan van esetleg valami tapasztalatod? Azzal szemezgettem, mivel a sima Radialra sajnalom a penzt, meg amugysem hiszem, hogy tul sokat hasznalam.. Vagy mi az amit ugy abban az arszegmensben ajanlanal meg esetleg? Dizajnra a Radialok jönnek be legjobban.
Meg ami meg erdekelne, ha esetleg tudsz rola nyilatkozni, hogy ezek mennyire müködökepesek akksirol/ elemröl? Ertem ez alatt, hogy müködnek e egyaltalan arrol, es ha igen, meddig birjak? Mert ha helyhez kötött, akkor inkabb nezek valami 2.1es hangfalszettet, de ha mondjuk meg tudom fogni es ki tudom vinni a kertbe vagy akarhova, mindenfele kabel nelkül, akkor mar latom nemi ertelmet.Illetve vateran mennyire "biztonsagos" ilyeneket venni, hamisitjak ezeket, esetleg kell figyelni valamire? Microt talaltam fixarasat 10k-ert, ami jo ar lenne, csak hat kicsit gyanus is.
-
dani3l
őstag
60 dolcsiert nem is lehet rossz, ha mondjuk gari lejarta elött par hettel megveszem, akkor következö evben ha behal es meg nem volt cserelve, akkor is kapok ujat elvileg, nem? Meg mindig jobban megeri, mint 300-ert egy ujat venni. Mondjuk az is benne van a pakliban, hogy követekzö evben sem lesz semmi baja, es akkor kidobott penz volt, nem tudom, mennyire jellemzö a meghibasodas ezeknel..
jack96: köszi a tippet, le is szippantottam.
Esetleg ha mondanatok meg par (egyelöre ingyenes) jo jatekot, azt megköszönnem.
En most a Jetpack-ra kattantam ra, eleg sokaig el lehet vele lenni..
-
need
addikt
nekem most [ilyen van]
Fillérekért rendelte a haver.. a jól tévedek nem volt 2.000 ft se..!de az igazi szerintem ez lenne... vagy is a következő elgondolásom nekem biztos hogy [innen lesz..]
-
dani3l
őstag
Köszi szépen, a cikket is, hasznos írás!
Jó lesz akkor a pixmaniás szerintem, azzal csak nem lesz gond.
Invisible shieldről tudom, hogy nem annyira invisible (az van telomon is), de végülis a feladatát ellátja. Tokot mindenképpen akarok még a fólián felül, de hogy plüss tokot, vagy ilyen "bumpert" azt még nem tudok, majd amelyikből kapok normálisat. Crystal tok nem tetszik, hülyén is néz ki, meg leejtem szerintem törik is egyből..
2 nap akkuidő simán jó, ha játszok is esetleg kicsit, meg ilyesmi, meg hangerővel sem szoktam spórolni mondjuk, de már az egy nap is, telot is minden nap töltöm, az nem okoz gondot. Csak a Nanommal az a bajom, mivel már pár éves, eléggé gyenge az akksija és hiába töltöm föl reggelig csutra, ha 4-5 órát zenét hallgatok pl suli/melo közben, akkor délutánt már nem bírja ki..
Még az akkuidőhöz annyit, hogy készenlétben mennyire merül, ha nincs használva és ki is vannak kapcsolva a rádiók, tehát csak úgy le van rakva? -
PredatorNo1
aktív tag
Most olvastam, hogy az Apple szabadalmaztatott egy új csatlakozót, amit tanítható és mágneses tehát sok előnye van! Ez majdnem olyan mértékű szabadalom lehet mint anno a kapacitív kijelző.
Kíváncsian várom -
PredatorNo1
aktív tag
Nincs kérdés, régi motoros vagyok
Viszont most, hogy van alapom összehasonlításra, az előző iPodom, amit garanciás cserébe kaptam (3 hónap garival), valóban gyenge aksival rendelkezett, amit Nekem is csak a vevőm közölt, mivel neki volt másik touch is.
Szóval vigyázzatok, mert szerintem direkt a másodosztályú termékeket, adják garanciális cserébe, sajnos... -
-
-
need
addikt
Igen tudom vagy is tisztában vagyok azzal hogy az Ipod Classic 5.5 volt talán a legjobb hangja...!
tudod ez a dolog jól kivan találva.. hogy miért is...?
A touch sokrétűsége miatt... mert ha éppen utazok és sajnos nem keveset akkor a fülem be van dugva zenét hallagatok és közben a telon éppen pókerezek...!
Ha a touch mellett döntök akkor ezt gyakorlatilag egy készüléken oldom meg...!
Na igen valamit valamiért elven nekem bőven elég az a 8 giga mega amit tudjunk hogy csak 6.8 giga mega..! mind amellett most egy 4 gigás lejátszóm van sdhc kártyával bővíthető és bővítettem is kb. 3x alkalmaztam...feleslegesnek tartottam ennyi tartalmat.. -
xxman
senior tag
Én se láttam még halott 4G-t , és a 2G vs 3G nél is a 3x grafikus gyorsítás szerintem eltúlzott max 2x jobb (lehet tévedek). nekem eddig a touch-ok is kielégítették zenei elvárásaimat , pedig én is szeretem ám a minőséget.
touch 4-be nekem csak az akksi nem tetszik , környezetembe van 1db olyan ami 1hetes , 1db pár hónapos és az enyém ami kicsit le van amortizálva és mindegyik nagyon gyorsan merül , legalább is a kijelzés nagyon tré. -
Roliiii
aktív tag
Nálunk 2 ből 1 se halt még meg(4G), de még 3db 1g, 4db 2g és 1db 3g se halt meg, még nem találkoztam személyesen halott iPod Touch al, te nagyon szerencsés vagy ilyen szempontból
. Ne ijeszgess másokat, hogy több hal meg belőle,mert hülyeség, mindenkinek megvan a véleménye,valaki szerint szar az asus mert a környezetébe 2 is behalt, valakiknél meg a gigabyte van ugyan így...
-
need
addikt
Sikerült a minap beszélnem az iStyle üzlettel azt mondták mehetek nyugodtan kipróbálni..!
Több dolog is érdekel de ami a legfontosabb a hangja.. és nem lenne nagy probléma szeretném a saját fülesemmel is meghallgatni "Ultimate Ears Triple fi 10 pro & Sony Hybrid"
Ha pozitívnak ítélem meg akkor már csak LOD kábel kell majd..!
Mivel nem a hagyományos módon akarom majd használni mindenképpen közbe akarok iktatni majd egy AMP-ot "Ray Samuel Tomahawk IEM Amp"
Ezt közném majd össze az Ipod line out kimenetelével oda ahová a dokkoló megy és 3.5 jackal a Ray-be...a füles pedig az Amp-ba lenne majd dugva..! -
AndrewPuma82
csendes tag
-
harry3
őstag
Lehet, de most rájöttem valamire. Amilyen képeket csinál, az ájulás kerülget, gusztustalan. Hogy tehettek egy ilyen drága kütyübe ilyen kamerát? Csak hallásra jó, hogy HD videó, azt bezzeg reklámozzák, de egy 1MP-es kamerát beletenni a mai kamerákhoz képest, szerintem szégyen, mert a mostani készülékek már legalább 2MP-t bírnak.
-
Grind
tag
De idáig nem törölte le, most hirtelen miért?? így már nem törli le, csak ha valamit gépről szedek le és szinkronizálni akarom akkor azt feltelepíti de a többit ami rajta van meg letörli ez így nem okés :S
Ipod touch 2g-m van, 4.1 iOS van rajta és windowsos itunesem van a legújabb. Ez a yamipod meg amit mondtál hát nem valami jó... fel se ismeri az ipodom :S
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Milyen egeret válasszak?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Arch Linux
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Óra topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- További aktív témák...
- AKCIÓ!! i9 9900 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Inspiron 14 7440 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Core 5 120U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Garis ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti Trinity 12GB GDDR6X videokártya
- Nokia mobilgyűjtemény - E-series + 2 klasszikus
- Siemens SL 45 - magyar, dobozos, ingyen Fox
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest