Új hozzászólás Aktív témák
-
bbenji
csendes tag
Sziasztok!
Mennyi ideig bírja egy Ipod Touch 4g? Üzemidőre gondolok.
Köszönöm a válaszokat előre is. -
bbenji
csendes tag
válasz
JNashville #12129 üzenetére
Hmm, ezt nem tudtam.
Így viszont megfontolom a jailbreaket. -
bbenji
csendes tag
válasz
JNashville #12126 üzenetére
Értem.
Csak én játékokat is szeretnék hozzá letölteni, aztán azokból (ahogy néztem) nincsenek olyan jók ingyen. -
bbenji
csendes tag
Sziasztok!
Gondolkodom egy Ipod Touch megvételében, csak kicsit ódzkodom az iOS-tól, de lehet, hogy ez csak azért van, mert nem ismerem.
Androidban is gondolkodom, annak annyi előnye van, hogy ingyenes az alkalmazások nagy része... Azt meg nem tudom, hogy Ipodot jailbreakelni mennyire biztonságos.
Kérnék véleményeket.
Előre is köszönöm. -
bbenji
csendes tag
köszönöm a válaszokat.
az a baj, hogy nekem nincs annyi pénzem.
szóval max 70k-ért tudnék notebookot venni és ugye ennyiért nincsenek valami jók..
de ha tudnátok ajánlani azt megköszönném. -
bbenji
csendes tag
A defy nem tetszik, az Xperia mini jön be, azzal csak az a baj, hogy kicsi a képernyője, de gondolkodtam még a huawei visionban ami nem sokára piacra kerül.
-
bbenji
csendes tag
válasz
Don't Panic #11898 üzenetére
Köszönöm.
Viszont gondolkodom egy jobb androidos telóban is, de azok többe kerülnek, mint egy ilyen.. vagy tudnál ajánlani egyet? -
bbenji
csendes tag
Sziasztok!
Kollégiumba kerültem, és szeretnék egy multimédiás eszközt amin netezhetek, olvashatok és zenét hallgathatok. Szeretnék vele néha-néha videózni, fényképezni. Szóval az Ipod Touch 4G 8gb-ra gondoltam (erre gondolom rájöttetek, mert ugye melyik topicba írom.)
Viszont nem tudom, hogy érdemes lenne-e egy notebookot venni kicsit drágábban, vagy talán egy Samsung Galaxy S wifi 5.0 ?
Az lenne még a kérdésem, hogy hol tudnám kipróbálni, megnézegetni, mert kis városban élek, vagyis éltem mostanáig.. és még azt megtudnátok mondani, hogy milyen árban van mostanság és, hogy hol tudnék venni egyet jó áron (megbízható boltot keresek
) ?
Köszönettel: Benji
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Stellar Blade
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óvodások homokozója
- Medence topik
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged