- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Magisk
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- iOS alkalmazások
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rachmaninoff
aktív tag
válasz
Csabee. #11858 üzenetére
Szia!
A pontos problémádat nem biztos, hogy 100%-osan értem de abba kapaszkodva, hogy recoveryben ragadtál, sokak panaszait olvasni a neten. Az okok eltérhetnek gondolom, de itt az egyik megoldás: Link
Valamint elég sok lehetőséged van, ha beírod googlinak, hogy ipod touch stuck in recovery mode.
Nem vagyok szaki az eféle dolgokban, de remélem valamit tudunk itt segíteni neked, mert biztos marhára kellemetlen a dolog...
-
rachmaninoff
aktív tag
válasz
Roliiii #11836 üzenetére
Videót Touch-on úgy nézek, hogy egy CineXplayer nevűvel lesem a sorozataimat (mert ebben jó a feliratkezelés). Azulban meg az összes többit, mert több formátumot ismer.
iTunes-szal csak simán felmásolom, és játsszák.Soundhound-ot megnézem majd, most ez a Shazam van fent, de elég jó, Rusko, Starkey, ilyeneket felismer, nem rossz.
-
rachmaninoff
aktív tag
A beépitettel most nem tudnék itt hozzászólni
teljes safari hozzáférés, desktop launch, gépelés, miegymás
megoldotta a projektor kérdést is, nem kell a géphez mászkálni. Ajánlott progi ilyen célokra
portot reflexből kinyitottam, de jó hogy szóltál
miket meg nem tudtam itt ma... ha ajánlanátok még ilyen finomságokat, örömmel venném
-
rachmaninoff
aktív tag
válasz
P-SZ-S #11828 üzenetére
Hihetetlen jó vagyok, ugyanis ezt az üzenetet még én sem hagytam figyelmen kívül, ezért nem csak a Win-es, hanem a gyártói driver is fent van, valamint külön-külön is próbálkoztunk. Minden egyéb BT eszközöm (egér, telefon, stb.) tökéletesen muzsikál. És elég sok kérdés van netszerte, hogy vajon ez az okosság miért nem működik.
Azért kérdeztem itt, hátha a fórumozók között valaki feltörte ezt a tojást.
Köszönöm mindenesetre a segítséget.
-
rachmaninoff
aktív tag
válasz
P-SZ-S #11826 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
Bár már láttam a videót, de nekem sajna 4G Touch-om (videóban 2G) van Win7 alatt (ha jól láttam ez Vista), és ez a megoldás nem hozta meg a várt eredményt driver hiánya miatt. Valamint olyan opcióim sem voltak a Win-en belül, mint a videóban.
Mindenesetre köszi.
-
rachmaninoff
aktív tag
válasz
Csirkejozsi #11824 üzenetére
Kedves Józsi!
Köszönöm válaszod, perpillanat így is van, csak tudod, sokunk szeret ágyban punnyadni, és ecélból tudakolnám inkább, mert hiszem, hogy az ellenállás nagy úr, 10m+ jack-jack kábelt nem szívesen használnék.
Nem rég van meg a motyó, és értetlenül állok a programok mennyisége és legtöbbször minősége előtt, kedvenceim az Apple által kiadottak, az iMovie, a Pages, a Keynote és a Numbers. Ha pár éve valaki ezt elmeséli nekem, hogy ennyi mindent, ilyen hatásfokkal elvégezhetek egy MP3 lejátszón, akkor elnéző mosollyal honoráltam volna, és ajánlottam volna az illetőnek egy kellemes, légkondícionált egészségügyi létesítményt.
-
rachmaninoff
aktív tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy: ha a gépemben van BT, akkor megoldható-e, hogy a Touch-omat úgymond kihangosítsa, tehát ha bütykölök rajta, azt a PC hangrendszerén halljam?
Sima párosítás-audioeszköz kombó + társai nem mennek.
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZBook Fury 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB magyar vbill ujjolv IR kam gar
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - Ryzen 7 5700 - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest