- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
- Mobilhasználat külföldön
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
djalczo
csendes tag
válasz
szilchi #11396 üzenetére
Elvileg okés az üzlett, csak meglepöen olcso, meg elöre kellen utalni, és én félve bizok az emberekben. Amugy te mit gondolsz, érdemes megvennem, értem ezalatt amit láttál az nem szar termékre utal ? Tudod ha az ember egy 50ezres cuccot dugdos rá és ha az netán besülne, akkor azthiszem a képem sülne le :S
-
szilchi
őstag
válasz
szilchi #11358 üzenetére
Holnap megyek a gépemért a szerelőhöz,akkor haza fele ki is tudom próbálni a GPS-t.Néztem elég sokáig bírja a GPS modul egy töltéssel.Kíváncsi vagyok az Ipod hogy bírja.A gyalogos funkció hiánya kár,ha valami idegen városba vagyok nem lenne rossz gyalogosan is tudni navigálni.Vagy azért valamilyen szinten a TomTom is jó erre?
-
szilchi
őstag
válasz
szilchi #11347 üzenetére
Ma meghozta a postás és tökéletesen működik.Igaz meg kellett elötte venni a RoqyBT licenszet,mert ami volt nekem az csak trial volt.De az a 8 Euro nem volt nagy érvágás.Tomtom-al megy,igaz élesben még nem tudtam kipróbálni mert szerelőnél van a motorom.Gyalogos funkciót nem véltem felfedezni a programban.Leírás nem volt a GPS modulhoz,majd keresnem kellene egyet.Nem tudom pl.,hogy honnan veszem észre mikor merül le az akksija.Gondolom ha lekapcsol akkor észreveszem
,de jó lenne elötte is tudni.Nokia töltőm van hozzá otthon.Esetleg kéne egy tartó,amit motorra is fel tudok tenni.
Csirkejozsi: Csak most vettem észre a hozzászólásodat
.Igen,én is RoqyBT-t használok.Meg vettem a licenszet.
-
Csirkejozsi
tag
válasz
szilchi #11347 üzenetére
Szevasz! Milyen alkalmazással párosítod a vevőt az iKütyühöz.
Egyébként nekem még anno roqyBt volt, és ahhoz ezt ajánlották, szal biztos működnie kell. Nekem egy Motorola külső GPS vevőm van. De a roqyBt4-et sehol sem találtam feltörve, megvenni meg nem tudtam bankszámla híján. -
-
Grind
tag
válasz
szilchi #10563 üzenetére
Egy jó tanács
ne frissítsd 4.2.1 -re ... iPod Touch 2G-re legjobb a 3.1.3 , én is hibáztam hogy anno feltettem a 4.1-et :S am miért nem jailbreakeled? és akkor feltudod tenni a fizetős játékokat/progikat is
Jailbreak legjobb jailbreak 3.1.3 ra
vagy is inkább a legegyszerűbb
-
Don't Panic
senior tag
válasz
szilchi #10502 üzenetére
van hát , abszolút reális ez a fajta gondolatmenet maximum a game részére tudnánk rágyúrni erősebb GPU.(szerintem)
mondjuk csak akkor tudnánk meg ha beleülnénk az időgépünkbe és beállítanánk 2055.12.10. reggel 8:00 ra felmennénk az APPLE.com ra és megnéznénk mi a harci helyzet
amugy az ilyen ikonikus cuccokat mint G1 es ipodok és nanok és classicok érdemes eltenni működőképesen mert jó áron tovább lehetne adni pl 2055 bengyűjtőknek.vagy akiknek megtetszik a RETRO apple cucc
-
e30st
tag
válasz
szilchi #10474 üzenetére
2g-s touchra ha felrakod az iOS 4.2-t akkor nem lesz komolyabb változás, mert se hátteret, se multitaskingot, sem pedig game centert nem fogsz kapni. tehát lényegében semmi új nem lesz, kivéve az, hogy tudsz mappákat csinálni.
állítólag ezen felül kicsivel biztonságosabb is az új rendszer, meg minden egyes új szoftvernél elhangzik az a sablonszöveg, hogy energiatakarékosabban használja ki az akksit, és gyorsabb és jobb lesz minden, de ennek fele sem igaz.
értelmetlenül sok helyet fog foglalni a touchon, (mert lényegében mindenestül az egész oprendszer feltelepül, csak "disabled" státuszba teszi a multitaskingot, háttérképeket, airplayt, gamecentert, stb). viszont ha jailbreakeled akkor ezen tulajdonságok mindegyikét rá tudod varázsolni a 2Gre, de onnantól kezdve olyan lassú lesz, mint egy nokia 5230...
-
válasz
szilchi #10467 üzenetére
Koszi hogy megnezted!
A bad company elindul csak annyi a gond vele hogy amikor tolti be a mappot akkor fagy ki. De mas jatekok eddig mennek jolvagy az lehet a gond hogy rosszul van crackelve a jatek majd megprobalok leszedni egy masikat mondjuk ez nem is egy olyan jo jatek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest