- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
válasz
huntermati #11764 üzenetére
És mi a különbség?
-
Jim-Y
veterán
válasz
Rommel6600 #11756 üzenetére
Egyetértek, ez a skypeos dolog csak azzal működik akinek szintúgy van okostelefonja 3G-vel, tudom lehet onnan is pénzért hívni, nem ismerem a tarifát, de amondó vagyok drágább mint egy hazai előfizetés, szóval nem váltja ki az iPhone-t szerintem sem. Mondjuk én most szeretném lecserélni az iPodom, t.k csak netezésre és zene hallgatásra használtam, de netezni jobb lenne eggyel nagyobb képernyőn, szv most egy 7" -os tabletet szeretnék ..
-
Jim-Y
veterán
válasz
AndrewPuma82 #11749 üzenetére
-
Jim-Y
veterán
válasz
AndrewPuma82 #11745 üzenetére
Keressetek rá, ilyenkor meg lehet adni a Google amerikai címét, ilyenkor itunes-ből csak a free appokat tudjátok majd letölteni. üdv
-
Jim-Y
veterán
válasz
huntermati #11726 üzenetére
Hát, a 8gb-os 3G-s az egy átmatricázott 2G...
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok, 4.2.1 van a 4G-s touchomon, nincs JB, de szeretnék offline mappot a kütyümre, annyi is elég ha Budapest utcákkal meglenne, mit szedjek le, valami ötlet? üdv
-
Jim-Y
veterán
válasz
Rommel6600 #11331 üzenetére
ööö..nekem csak akkor kell zoomolni, ha lapozni akarok, mert azt a kis gombot nehéz eltalálni
-
Jim-Y
veterán
-
Jim-Y
veterán
Eltűnt egy bejegyzés, vagy csak haluztam .. bár ha tippelnem kéne akkor a beíró már túl sokszor ajnározott egy bizonyos boltot és ezért moderálták, de ilyet még nem láttam. cool
-
Jim-Y
veterán
válasz
Rommel6600 #11270 üzenetére
Kétszer megnyomod a Home gombot, majd a felugró ablakban hosszan nyomod az ikonokat, akkor megjelenik egy piros "behajtani tilos tábla" -> klikk és bezárul
-
Jim-Y
veterán
Szia. Mivel elotte egy sansa clip+ -om volt 4gb-al amit nem sikerult zenevel telerakni ezert ugy gondoltam, hogy a 8 giga mindenre eleg lesz. 2 honap alatt nem teltem be, de nincs is film rajta. Nekem meg ez pont eleg, ellenben el kell, hogy mondjam, hogy konnyen keves lehet a 8gb ha filmeket is szeretnel latni rajta. Nekem nem volt kerdes h melyiket vegyem, erre volt csak penzem. Ha ra tudsz szanni jo szivvel annyit akkor a 32-es biztos jobb ilyen teren, de ha csak erre van penzed akkor csak azert mert "only 8gb" meg megveheted szerintem, max majd ugyesebben gazdalkodsz a hellyel. Udv
-
Jim-Y
veterán
válasz
techie_guy #11247 üzenetére
Na jó..mentem aludni, én használtnak olvastam amit te újnak írtál ...
Azért így újan annyira nem rossz vétel az 29.000 -ért, de megyek nagyon fáradt lehetek, ha már olvasni se tudok, így meg csak összezavarlak, bocsi :/
-
Jim-Y
veterán
válasz
techie_guy #11245 üzenetére
Anno amikor én nézelődtem iTouch után akkor a 2G-sek 22-25K körül mentek ebből indultam ki:S Én végül 4G-t vettem (persze az sokkal több). Továbbá alla alapoztam az előző hsz-em, hogy 3 hónapja 35-40 között voltak az új ,bontatlan 3G, 8GB-ok .. gondoltam akkor használtan csak kevesebbért adják... Nagyon sürgős ez most neked, vagy ráérsz még nézelődni?!
-
Jim-Y
veterán
válasz
techie_guy #11243 üzenetére
Szia, igazából az nem számít jó vételnek, pont amiatt mert csak 2G átcimkézve, a 3. generációban csak a 32, és 64Gb-os verziók változtak, ergo a 8GB-os 3G-s a 2G-sek árán + pár ezres (mert valószínűleg újabb mint a 2G-sek többsége) van jó áron. üdvJa, hogy 25.e :S
-
Jim-Y
veterán
válasz
Rommel6600 #11202 üzenetére
HardverApró
-
Jim-Y
veterán
válasz
Rommel6600 #11189 üzenetére
Ez engem is érdekelne, nekem is usa-ból hozták be, de a készüléken kívül nem kaptam mást
-
Jim-Y
veterán
Én meg minél többet használom a touchot annál jobban örülök, hogy megvettem, mondjuk az kár, hogy engem nem kötnek le ezek a játékok amit vele játszani lehetne, de a wifije, meg a safari is több mint jó, nagyon jó vele netezni, és nekem ez volt a fő szempont. Jó, hogy ilyen a kijelző, mert sokszor tényleg nem is kell zoomolni, sőt..szinte sosem, csak a kisebb, vagy sűrűn levő gombok megnyomásakor.. szv bátran ajánlom annak, aki szintén emiatt venne ilyet
-
Jim-Y
veterán
válasz
csedaviasd #11143 üzenetére
Főleg ugye a 8gigás 3g u.a mint a 8gigás 2g, nekem csak a 8 gigás fért bele a költségvetésembe, úgyhogy vagy 2g-s vagy 4g-s közül választhattam, szv egyértelmű
Ez az unblock me az a játék ahol fa téglalapokat kell huzigatni? ha igen akkor még Android alatt játszottam vele, és tényleg nagyon-nagyon jó game -
Jim-Y
veterán
válasz
PredatorNo1 #11140 üzenetére
Értem, nem is kell folytatni a "vitát", értem a te álláspontodat, tudom, hogy én mire vettem, arra megfelelő, én olcsóbban kijöttem mintha egy drága telefont vettem volna, neked pedig vagy egy említett drága telefon kell jó fényképezővel, vagy tényleg egy fényképező. Szerintem a jövőben nem ad majd ki a google jelentősen jobb fényképezőgéppel ellátott ipodot
üdv
-
Jim-Y
veterán
válasz
PredatorNo1 #11137 üzenetére
Szia
1. nem ISP hanem IPS, és annak, hogy IPS semmi köze a retina display megnevezéshez. Az IPS minőségibb panel a TN-nél és sokkal jobbak a betekintési szögei, valamint szebbek a szinei. A "Retina Display" marketing szöveget azért aggatták ezekre a lejátszókra, mert a felbontása 960x640-es ami szerintük már elég ahhoz, hogy az emberi szem ne láthassa pixelesnek 'semmilyen körülmények között'
Én voltam az aki nem a kamera miatt vette, nekem sokkal többet számított, hogy telefonok mp4-ek terén ez az etalon, tetszik-nem tetszik ,ez van. Az A4-es lapka 1Ghz-en jól ketyeg, másik ilyen nincs, a kijelző nagyon szép -nekem sokat számít netezés közben- nem kell zoomolnom szinte semmit. És itt ki is lyukadtam ahhoz ami miatt vettem. Mp3 / net. Igazán nem élvezem az ilyen játékokat amiket az ipodok nyújthatnak nekem, de az irodai alkalmazások,wifi, filmek már inkább
Még mindig úgy gondolom, hogy csak magadat okolhatod, hogy nem azt kaptad amit vártál... nem mondom, hogy nem lenne jobb egy 5mp-es kamera benne,de nincs és ezzel tisztában is kell lenni. üdv
-
Jim-Y
veterán
válasz
PredatorNo1 #11104 üzenetére
Hát..rosszindulat nélkül, de ha ezek voltak az igények akkor miért ilyet vettél? ezt tudni lehetett, hogy pont ezekben gyenge. Nekem pl pont ezek nem szempontok, és én tökéletesen meg is vagyok elégedve vele. Nekem a wifi volt nagyon fontos, a kijelző minősége, és a processzor erőssége. üdv
-
Jim-Y
veterán
Nem tudjátok véletlen, hogy egy képet,vagyis egy képre mutató linket hogyan tehetnék ki a főképernyőre? az órarendemet szeretném elérni a home screenről, nem szeretnék mindig bemenni a photos-> ... -be , thx
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok, sikerült free accoutot csinálnom, köszi az ötleteket
üdv
-
Jim-Y
veterán
Siasztok, most vettem át az iTouch 4G-met és ötleteket várok, hogy van e olyan dolog amit egyből meg kéne csinálnom rajta? vagy itt nincsenek ilyenek? hogy kezdjek neki a használatának?
(nem röhögni, ezek igenis komoly kérdések
)
-
Jim-Y
veterán
Köszi a válaszokat, nagy segítség volt
A ZAGG shieldet szerintetek innen meg is tudom rendelni?! Valószínűleg azt csinálom, hogy veszek egy ilyen invisible shieldet, plusz (ha lesz rá keret) akkor egy belebújtathatós tokot, mint telefonok esetében ezek. Vagy, most jobban belegondolva lehet hogy a RebelTouch is kellően megvédi a kisebb esésektől. majd meglátom.. ^^
mod: ilyen invisible shieldet lehet m.o-n kapni? üdv
-
Jim-Y
veterán
Üdv
Szerintetek melyik a legjobb tok 4. generációs Ipodra? Tudom, hogy szubijektív, de még mielőtt megjönne a pod szeretnék venni hozzá egy tokot, hogy még első használatba vétel előtt beletehessem egy tokba, szerintetek milyet vegyek?! üdv
-
Jim-Y
veterán
Üdv, ha mondjuk használ ipod touch 4g vételére adom a fejem, és személyesen elmegyek megnézni a kütyüt, akkor mi az amit mindenképp ellenőrizzek, hogy ne verjenek át?! Gondolok itt arra, hogy hogyan tudom megnézni, hogy mennyit ment a lejátszó, stb... köszi
-
Jim-Y
veterán
válasz
Don't Panic #10950 üzenetére
A 8 giga nekem elég lesz, a mostani mp3 lejátszómnál is elég a 4 giga tárhely, filmet nézni nem feltétlen szándékozok rajta, használ iphone 3g-t tudnék venni, úgy árban nagyjából ugyanott vannak, de amit ennyiért árulnak azon már nincs garancia, valamennyire biztos, hogy lestrapált, ha nem okozna gondot, hogy kettő "masina" legyen nálam nonstop akkor nekem teló+pod páros lehet h jobban megfelelne. Így tudok majd szerezni egy olyan olcsóbb telefont amit nem sajnálnék
köszi a hsz-t. üdv
-
Jim-Y
veterán
Illetve az új touch tud ébreszteni,vagy valahogy hangot kiadni?
üdv
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok, ha Touchot csak a wifi, a zene és max a maps miatt vennék akkor van értelme költeni egy 8gigás 4.generációsra, vagy elég a 2. generációs/3.generációs? Van különbség gyorsaságban?
A telefonomat (Galaxy 3) adom el és ebből szeretnék kihozni egy Ipod+ olcsóteló párost, telefon vmi 5000-es lenne csak telefonálásra, nyilván a többi funkciót az Ipod látná el, szerintetek milyet vegyek? üdv -
Jim-Y
veterán
Srácok, amit applestoron árulnak most 8gb-os IPOd touch-ot, az már a 4G-s ?! köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Kuponkunyeráló
- Milyen processzort vegyek?
- Google Pixel topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest