- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Fotók, videók mobillal
- iOS alkalmazások
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rommel6600
őstag
válasz
Roliiii #12239 üzenetére
"Én úgy éreztem mindig, hogy olyankor olyan bénán nyomom meg."
Pont így vagyok vele én is. Mondjuk nagyon ritkán futok csak bele, úgyhogy mivel szerintem is bennem van a hiba, így nem foglalkozok vele.
Amúgy igaz, hogy ezeket ha bármi van nem javítják, hanem gariban újra cserélik?
aztán persze megjavítják ha lehet de azokat refurbishedként adják el -
Rommel6600
őstag
Amerikában októberben jön az új iPhone (meg tán egy új, olcsóbb gyengébb verzió is), szerintem valamikor akkor várható az új generáció iPod fronton is.
-
Rommel6600
őstag
válasz
Csirkejozsi #11768 üzenetére
Ez is igaz, de ha így nézzük a kamera is hót feleslegesen került bele.
Én személy szerint egy 3Gs és egy sima verziónak örülnék (pont mint az iPad esetében), azzal ki lehetne elégíteni mindkét tábort.
-
Rommel6600
őstag
válasz
soerii #11758 üzenetére
Ez igaz, de kinek mi a korrekt ár? Mert eddig akárhányszor néztem a skype árait, mindig találtam nála jóval olcsóbb voip szolgáltatót, arról nem is beszélve, hogy olyan dolgokat mint a flottakedvezmény (és egyebek) hírből sem ismer.
Meg ugye a lefedettség sem ugyan az, amint kiérsz egy nagyobb városból, könnyen 3G nélkül maradhatsz még akár egyszámjegyű utakon is, aztán lőttek a hívásoknak, még segélyt hívni sem tudsz... -
Rommel6600
őstag
válasz
Csirkejozsi #11755 üzenetére
"Skype-al máris tulajdonképp van egy iPhone-om, mindezt sokkal olcsóbban."
IPad 3G-vel? Olyat vettél már? Ugyan azt tudja mint az iPhone, feltehető rá a Skype, és még a kijelzője is nagyobb! Érzed az iróniát? Pedig mindkét állítás analóg.
Az apple meg nyomtatja orrba szájba az appstoreos dolgait, azt mind le kell tölteni neten keresztül, a legtöbb alkalmazás a netre csatlakozik (csatlakozna), egyre több alkalmazással tudsz a neten keresztül játszani azzal a gamecenteres cuccal stb. Meg különben is, cloud. Bocsánat, iCloud. Szerinted melyik a jobb: Ha a felhasználó ezt bárhol megteheti, vagy ha egy hotspothoz van láncolva?
Szerintem egy háromgés ipod skype-al még nagyon nem lesz egyenértékű egy iPhone-nal.
-
Rommel6600
őstag
Mikor szoktak kijönni az új ipodok? Szeptember elsején?
Mert ha a következőben lesz 3G én szinte biztos vagyok benne, hogy váltok. Más egyebet már úgyse tudnak beletenni a rajfónból, a kamera kevésbé visszabutított változatán kívül.A GPS-t pedig nem pletykálták sehol, azzal szerintem még várnak egy-két generációt, ellentétben a 3Gvel, ami win-win lenne mind az applenek, mind a usereknek
-
Rommel6600
őstag
A multitaskingot kell előhívni, és elő kell húzni legbalról (tehát az ujjaddal jobbra húzol!) a zenelejátszós részt, és ott asszem a bal szélső gomb ami zárolja az orientációt. Viszont nekem csak portré módba hajlandó zárolni (függőlegesen), vízszintesen landscapebe nem. Videónézésnél ez kifejezetten hátrány és idegesítő. Ez normális???
-
Rommel6600
őstag
válasz
sirszevenap #11341 üzenetére
Én nem cserélném le. Ami nekem pont rohadtul hiányzik a 4G-s touchból (is) az a 3G mobilnet, illetve talán egy kicsit a telefon. Ezeket leszámítva pont ugyanarra használnom a 4G touchomat mint annó a 3G-s touchot, szóval én nem tenném. A plusz kamera miatt meg végképp, nekem többet érne a 3G.
Iphone 3GS vagy ipod 3G? Mérettől függetlenül szerintem egyértelműen a phone, nehogy elcseréld. (Vagy cseréld el velem egy 32GBos 4G touch-ra)
-
Rommel6600
őstag
Jó, hát ha nagyon akarom én is el látom olvasni azt a hangyafosnyi méretű szöveget, de szerintem 3 perc után fájna tőle a szemem
Arról nem is beszélve, hogy munka közben pláne baromira nehéz lenne azt az apró szart feltűnésmentesen olvasnom úgy, hogy azt lássam is, és az utasoknak se tűnjön fel -
Rommel6600
őstag
A tárhely a kevés persze a 8gigás esetén, semmi más. Vegyük például az egyik videómat, amit random válaszottam most a példámhoz ki: Hossza 4,5perc, mérete 353 mega...
Nekem nem csinált olyan jó képet mint az előző linken, ez a minőség szerintem egyenesen szar.
Már vagy 80 dolgot vettem ebayen, paypallal, megbízható sellerektől szerintem nyugodtan rendelhetsz. Hangszóró van rajta, a 4G-ben pedig már mikrofon is, legalábbis ami a 32est illeti. De ha jól tudom az előzőben egyikben sem volt, külön kellett hozzá mikis fülest csatlakoztatni. Ha tévedek javítsatok ki, 8GBos 3G-m volt, abban tuti nem volt mikrofon.
Videót ha méh érdekel majd lehet teszek fel, de kínlódni kéne vele, szal most tuti nem
-
Rommel6600
őstag
-
Rommel6600
őstag
Nekem tetszik a kamera, fényképeket ugyan szart csinál, de HD-ban rögzít videót ami tök jó mert így nálam mindig kéznél van. 8GB-os verzió esetén szerintem használhatatlan a kamera, ezt fontold meg.
Youtube, wifi - Nekem tetszik, csak a munkahelyemen hiányolom a 3G-t, mert sajnos még a reptér utasforgalmi területein sincs mindenütt wifi, így nem mindig tudom használni. Ami még jó, hogy teljesértékű böngészője van kivéve a flasht, de nekem ez eddig kb 3 alkalommal okozott gondot.
Igen, az apple csatlakozójával lehet tölteni, én vettem hozzá fali usb töltőt egész olcsóért (kb 3$ ebayen) de lehet akár szivargyújtósat egybeépítetten vagy szivargyújtót usb csatlakozóval stb kapni, ezekkel mind lehet.
Fólia, tok - Igen, az első az kell a második pedig csak erősen ajánlott. Én szintén ebayről szereztem be ezeket hozzá, postával együtt összesen kb 7GBP-ért vettem a hátsó műanyag tokot, 6db első fóliával (harmadikra sikerült csak tökéletesen feltenni
)
A poén az, hogy haver öccsének az ipodján az apple boltban vett fóliája (4 vagy 5eFt!) alig egy évig bírta, amit pedig mi rendeltünk ebayen kínából és kb 150Ft-ra jött ki darabja (8 v 10es csomag) annak még egy év után sem volt semmi baja
Tokot is így vegyél ott... -
Rommel6600
őstag
Első ipodnak jó a 8gigás is, aztán ahogy elkezded használni majd egyszer úgyis kinövöd. Legalábbis én így jártam. 3G-s változatom volt 8gigás, amikor azt eladtam azon még 1,5giga szabad helyem volt... 0 videóval persze. Ha belegondolsz az se sok. De mivel a 4esben már van kamera, így már nem mertem abból is nyolcast venni, és utólag visszagondolva jól is tettem, hogy a 32eset választottam
Jelenleg ugyanazzal a zeneállománnyal, kábé ugyanazokkal az appokkal de már 11giga helyfoglalásnál járok, az a percenkénti ~100mega amit a kamera megeszik bizony nem kevés. És ha már van rajta, sztem nem baj az ha van helyed használni is. Nekem legalábbis már többször jól jött, hogy tudtam rögzíteni vele filmet. És két hete használom
Plusz mustmár mivel fér rá, lehet ráteszek pár sorozatepizódot is, a vonaton így azt is tudom majd nézni akár. Bár ez már nem a létkérdés kategória nálam.Más: Alkalmazást hogy lehet bezárni? Azaz, hogy a multitasking miatt ne fusson a háttérben, hanem "végleg" záródjon be? Vagy ilyen nincs?
-
Rommel6600
őstag
Helló,
a legfrisebb fw-t (amit feldob most az itunes) felrakjam szerintetek a negyedik generációs ipodomra, vagy még az is bugos? (gomb)
Előre is köszi
Valamint: Nem tudja valaki véletlenül, biztos forrásból, hogy az usában vásárolt 3G-s ipadek (2G de az első is érdekelne) működnek hazánkban is háromgével? (Telenor)
Ennek sajnos nem találtam topicot, majd holnap tovább keresgélek...
Előre is köszi -
Rommel6600
őstag
-
Rommel6600
őstag
válasz
velvet7 #11211 üzenetére
Aha, sima levélként, persze.....
Arra nincs biztosítás bármi is legyen a tartalma, a posta nem térít, az, hogy esetleg ajánlott csak a nyomon követhetőséget biztosítja, semmi egyebet. Ha sima levél és elveszett, így jártál, az eladó mossa kezeit az általad nem igényelt biztosítás és a szintén nem választott "csomag mint feladási módozat" miatt! Ha bebizonyítja, hogy elpostázta te meg sehogy sem bizonyítod, hogy nem vetted át. Ez elég fraud szagú szerintem, nem hiszem, hogy ilyenre térítene az ebay.Szerintem itt a lényeg ami a Buyer Protectiont illeti: "We don't offer an insurance program. However, if you don't receive an item you paid for, you can receive a refund of the full purchase price plus original shipping on eligible purchases through the eBay resolution process."
Ez inkább az eladótól véd, nem igazán az egyéb veszélyektől
-
Rommel6600
őstag
válasz
velvet7 #11205 üzenetére
8 éve ebayezem, nem is azt mondtam, hogy az veszélyes lenne vagy hasonlók...
Pusztán arra akartam felhívni a figyelmét, hogy ha EU-n kívülről rendel, akkor elvileg vám (termék ára+pk 5%-a egy ipod touchra) és ÁFA (vámmal növelt érték 25%-a) fizetendő. Ha átcsusszan akkor nyilván nem. De arra, hogy átcsusszan semmi garancia nincs, ha meg keveset tüntetsz fel összegként, a vámosok sem hülyék és "statisztikai eszközökkel" elég könnyen meghatározzák egy ipod touch értékét.
Arról nem is beszélve, hogy magyarba nem küldetnék néhány ezer forint értéknél drágábbat valamiféle értékbiztosítás megléte nélkül. Onnantól kezdve (meg egyébként is) nyoma van az értéknek, és (vám szempontból) egyből bukó a dolog.
Emiatt én nem próbálkoznék, mert amekkora mákom van biztos fennakadna a hálón és engem rohadtul idegesítene ha az ötvenezres ipodom nyolcvanezres ipoddá válna egy vámolás után... -
Rommel6600
őstag
válasz
XanD3R #11199 üzenetére
Ha postán küldeted haza és nem fogják meg a vámon, akkor nem.
Ellenkező esetben fizethetsz vámot (bár emlékeim szerint számtechcuccra 0% a vámmérték, de ha nem akkoris csak néhány mondjuk 4-5, had ne nézzem most meg a TARIC-ban) ami még nem is lenne gáz, de áfát akkor is meg kell fizetned utána, ami ugye 25%.
Azt most nem tudom pontosan, hogy az áfát csak magára a termék árára kell-e fizetni vagy az áfa alapjába beleszámítják a postaköltséget is (a külföldi fuvarköltség például vámértéknővelő tényező!), de nagyjából mindegy is...
Osszál, szorozzál, és ha neked még így is megéri, vagy bevállalod a kockázatot akkor hajrá.
Utóbbihoz annyit, hogy én nem tenném. De ez csak az én véleményem.Üdv
-
Rommel6600
őstag
válasz
Cool Face #11188 üzenetére
Hmm...
Mi kellett a cseréhez? Számla vagy netán garipapír? Vagy csak bevitted az applehez és (logikus, hogy még nem lehet 1 éves) cserélték szó nélkül?
Amit most cserélek le az nekem is usából való, de nem emlékszem, hogy kaptam volna hozzá bármit is, amazonon rendeltem. -
Rommel6600
őstag
válasz
csedaviasd #11183 üzenetére
Köszönöm szépen, hogy foglalkoztál vele, és megtiszteltél a válaszoddal!
Uram-atyám, akkor (a mostani 3G-ből kiindulva) még a semminél is kevesebb az a másfél giga hely ami kihasználatlan lenne a következőn ha 8gigásat rendelnék, köszi, "meggyőztél", 32gigás lesz!
Köszi a segítséget, ez volt a végső kis lökés ami átbillentett a holtponton a 32es felé. Végleg! Sokat vacilláltam rajta de ha ezen már van kamera is, akkor nem fogok hülyeséget csinálni, ha csak ennyin múlik. Arról nem is beszélve, hogy az ipod eddig is minden utazásomon velem volt, így utólag visszagondolva ha csak azt a pár alkalmat nézem jó lett volna eddig is a kamera, meg még kitudja mikor máskor nem...
Most már a munkám miatt többet fogok utazni is valószínűleg, nem akkora baj az, ha még ráfér egy-két videó is...
A 64es nekem már (vagy még?) felesleges, annyiért inkább egy használt iphone-t vennék.
Kész, slusszpassz, csókolom, a harmincketteset csomagolja be! -
Rommel6600
őstag
Srácok!
Kis segítséget szeretnék kérni!
4. generációs touchot szeretnék venni és a 8GB és a 32GBos verzió között lamentálok.
Igazából eddig nagyon frankón elvoltam a 8GBos 3. generációs touchommal, de hogy ebben már van kamera is, na az elbizonytalanít a 8 giga miatt. Az előzőmön 1,6GB szabad hely volt, szóval nem mondanám, hogy tele lett volna, de ha lövök pár HD-s videót, az gondolom ennyit seperc alatt felzabál. És akkor még arról nem is beszéltem, hogy ennél kevesebb zeném nem lesz. Több se biztos, de kevesebb sem.
Kérdésem: A videó mennyi helyet igényel? (Mondjuk 1 perc HD minőség? vagy valami amiből tudok következtetni)
A 8GBos ára 215$ a 32GBos pedig 275$.
Mivel eddig is elvoltam egy 8gigással így nemtom, hogy szükségem van-e többre, ha nincs akkor az a 60$ is felesleges ráfordítás. Bár ha el akarom majd adni, a 32esnek nagyobb használt értéke lesz majd nem? Vagy nem jól gondolom mert a 8gigás keresik inkább?Előre is köszi!
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bittorrent topik
- The First Berserker: Khazan
- Mass Effect
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple MacBook
- Milyen autót vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- További aktív témák...
- MSI Thin A15 B7VF 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- TUF A17 FA706IU 17.3" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo Thinkpad X13 Gen4 - AMD R5 7450U/32GB/1TB
- ELADÓ - LENOVO LEGION SLIM 7i 16IAHV - 40GB RAM, 1.5 TB SSD
- 27" AOC C27G4ZXE Gaming 280Hz 0.3ms válaszidő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest