- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Apple Watch
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Netfone
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
P-SZ-S
aktív tag
válasz
peugeotmate #13695 üzenetére
Ez csak annyi szerintem hogy más földrészeken, máshogy jelölik ezeket a piktogramokat, mert a szabályrendszerek is mások. Ez elehet hogy valami Kelet-Ázsiai példány (de lehet hogy hülyeséget mondok).
-
P-SZ-S
aktív tag
Kimásoltam neked egy oldalról amit pontosan 2 másodperc volt megtalálni. Nem vagyok google.
DFU mód: "Megnyomod a powert es a home gombot egyutt es 10 masodpercig tartod, majd felengeded a power gombot, de a home-ot meg nyomod tovabb 10 masodpercig. A kepernyo ilyenkor teljesen sotet, mintha kikapcsolt volna. ekkor dugd ra az usb kabelre, (itunes-nak futnia kell) a szamitogep nem fogja felismerni, de az itunes igen es azonnal felajanl egy restore-t." -
P-SZ-S
aktív tag
válasz
oliver7777 #13494 üzenetére
Ne is vágj neki mert lehetetlen. (hacsak 5.1.1-ről nincs shsh mentésed, amit kétlek)
-
P-SZ-S
aktív tag
válasz
atleticofan #13346 üzenetére
WAREZ...
-
P-SZ-S
aktív tag
Azért nem megy mert az itunesnak lényegtelen hogy te most 4.2-ről, vagy 5.1-ről szeretnél 4.3.3-ra menni, nem fogja engedni, csak a legfrissebbet engedi majd feltenni.
Nekem biztos nem lenne jó a tethered: éjjelre kikapcsolom ,lemerül, stb.. De elvileg holnap adják ki az untetheredet ha minden jól megy.
Az alkalmazások adatai mentődnek? Pl. hogy hol tartok angry birds-ben? -
-
P-SZ-S
aktív tag
Üdv!
Ha frissítem az ipodom 5.1-re, akkor mik tűnnek el róla? Gondolok itt: alkalmazások, beállítások, cydiás cuccok, zenék..
-
P-SZ-S
aktív tag
válasz
baritz1995 #13020 üzenetére
Otromba lesz tőle, eszi az akksit, csak gprs mobilnet van ami semmire se elég, és touch ramja is kevés lesz hogy még a hálózati funciókat is elássa. Vegyél mellé egy régi nokiát, olcsóbb és jobb lesz.
-
P-SZ-S
aktív tag
válasz
Dogmatix #13015 üzenetére
Fél évig használtam olyan fóliát amiből 3db 1$ volt. Egyáltalán nem kellett cserélni, tökéletesen felment, és sokkal kevésbé gyűjtötte az újlenyomatokat meg a koszt. Egyedül a ZAGG Invisibe fóliájáért érdemes több pénzt kiadni, de az is irreálisan drága. Itthon ugyanaezeket az ólcsó fóliákat kapod, csak hatalmas kereskedői haszonnal. Nekem 2,5$-ból megvolt egy tok (kocsi kerék) [link], és mellé 3db fólia. Ezt itthon 2-3 ezer forintból tudnám összehozni, de ahhoz is rengeteget kéne kutakodjak. Csak ebayről érdemes rendelni.
Visszatéve a képernyő reagálás hibához: 4.3.3-an nem volt, és haveromnak 5.1-en sincs. Szóval megrekedtem
. Sajnos nincs SHSH 4.3.3-ról, pedig szívesen visszatenném. Ott nem laggol a coverflow (megoldás: SmoothCoverflow Cydiaból) és nincsenek ilyen hibák. A notification center pedig nem nagyon izgat, akkor lenne értelme ha lenne hozzá mobilnet és folyamatosan kapnám az üzeneteket. És az iCloud-ot se használom. Elvileg van valami módszer amivel vissza lehet tenni 4.3.3-ra, de elég bonyolult és nem akarom elrontani.
-
P-SZ-S
aktív tag
válasz
Dogmatix #13000 üzenetére
Üdv!
Megint vettem egy touchot (4g), mert már elegem lett az androidból. Nem rossz rendszer, de 25.000ft-nál többet nem érdemes költeni rá
.
Az lenne a problémám hogy feloldás után befagy a képernyő pár másodpercre, egyszerűen nem reagál az érintésekre. Feloldani simán fel tudom, tehát szoftveres a gond. Ez akkor történik ha kb. legalább 3 perce nem használtam. Illetve a befagyás után pár másodpercel reagál az érintésekre amiket bevittem. iOS 5.0.1-en vagyok, jailbreakelve. Már kb. mindent letöröltem cydiaból amit feltettem, de egyik se oldaotta meg a problémát.
-
P-SZ-S
aktív tag
Nincs olyan, mindegyik ugyanazt a gyári adatot használja, ami össze vissza ugrál használattól függően. Volt hogy játszottam 3D-s játékkal fél órát, lement 20%-ra, majd 5 perc pihenés után már 45% volt. Szerintem úgy számol hogyha még játszanál, akkor csak addig bírná, viszont készenléti állapotnak 45%-on van. Vagy ez csak nálam volt így?
-
P-SZ-S
aktív tag
Egy galaxy 551 felhasználói élményét még egy 2. generációs touch is keresztbe alázza. Ha viszont 4g-t veszel, az kb. majdnem Iphone 4 (a telefont és az IPS panelt leszámítva, a ram különbséget pedig nem igazán érzed). Az android Motorola Defy-nél kezdődik, az alatt pénzkidobás.
-
P-SZ-S
aktív tag
válasz
Roliiii #12019 üzenetére
Azért az se mindegy hogy milyen, mert egy 1080p-s film szépen megdolgoztatja a procit, ami zabálja az áramot, de egy kis felbontású jóval kevesebbet fogyaszt. Mellesleg a gyári érzékelés nagyon furcsa, nekem 3D játékok után kiírja a 20%-ot, majd 5 perc után már 40%-on van
. De már megszoktam.
-
P-SZ-S
aktív tag
-
P-SZ-S
aktív tag
Sziasztok!
Váltottam a 3000ft-os mp4 lejátszómról touchra, de egy dologban nagyon elégedetlen vagyok és az az equalizer. Egyszerűen nincs basszus. Skrillex, Prodigy élvezhetetlenek egy normális basszus kiemelés nélkül a gyári profilok semmire se jók, vannak még eq. progik de azok sem az igaziak mivel nem a gyári lejátszót használják. Tehát az "alvilágból" kellene valamilyen progi, már ha létezik, én eddig nem találtam.
U.I: AKG zárt fejhallgatóval használom és eddig nagyon szépen visszaadta a basszust a régi mp4-en.
Kösz a segítséget!
-
P-SZ-S
aktív tag
válasz
rachmaninoff #11827 üzenetére
Persze hogy nem hozza ha nincs driver
. Úgy soha semmivel se fog működni.
-
P-SZ-S
aktív tag
válasz
rachmaninoff #11825 üzenetére
Íme a megoldás: első találat google-n
(remélem értesz angolul, de végül is elég másolni amit a videón csinál) -
P-SZ-S
aktív tag
válasz
Asassyen1989 #11792 üzenetére
Ha tudsz várni pár hetet akkor ebay-en milliószámra vannak, igencsak olcsó áron.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Társasjáték topic
- Futás, futópályák
- 600 Mbps-os tempót ígér 2,4 GHz-en az ASUS RT-N18U High Power routere
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Villanyszerelés
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest