Új hozzászólás Aktív témák
-
stmark
csendes tag
van itt valaki aki ért hozzá?
-
stmark
csendes tag
válasz
Don't Panic #12068 üzenetére
királyul leírja hogy kell szétkapni de mondjuk azt nem tudom meg valahonnan hogy milyen hibánál mit kell csinálni? mert én nem akarok kijelzőt cserélni csak tudni szeretném hogy mi a hiba. és hogy esetleg hogyan kell megbütykölni. értesz hozzá amúgy?
-
stmark
csendes tag
meg arra lennék igazából kíváncsi hogy nincs e valami link vagy valami oldal ahol mutatják hogyan tudnám, lehetne megcsinálni.. vagy valami tanács?
-
stmark
csendes tag
hát fizetni nagyon nem szeretnék érte.. :/ esetleg ha van így ötlet amit itthon is meg tudnék csinálni vagy nézni akkor azt szívesen fogadom. és ha el akarnám adni sztetek mennyit érne?
-
stmark
csendes tag
válasz
PredatorNo1 #12062 üzenetére
valóban nem nyílik ha csak az alját húzom
-
stmark
csendes tag
válasz
Roliiii #12057 üzenetére
Hát,
sztem le lett ejtve vagy nem tudom, de kicsit lötyög a hátulja és az alsó sor (zene, videó, kép, stb.) érintésre nem reagál. röviden talán ennyi, egy ideig jó volt de most teljesen beszart az alsó sor. kinyitni ki tudom a készüléket, de onnantól nem reagál az érintésre az a sor. nos?
-
stmark
csendes tag
Hali,
ért itt valaki az ipod touchok 1G javításához házilag?a kezem ügyébe került egy és kíváncsi lennék, hogy mit lehet vele kezdeni. szervizbe nem viszem mert drágább lenne mint maga a készülék
részletesebb hibát csak akkor írnék ha van valaki aki ért hozzá. Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest