Új hozzászólás Aktív témák
-
PredatorNo1
aktív tag
válasz
Blue@X #12026 üzenetére
Átteszem OFF-ba...
Szóval ki nem kakilja le, hogy csak OS?! Ez talán még hátrány is, mivel íly módon nem tudnám elérni a baráti társaságom 75%-át.
Megkapom mind2 eszközön az üzenetetHát ha az iPodon nem akkor megkapom a laptopomon jelenleg. Facetime helyett meg ajánlom a Skype-ot, nagyon jól fel van építve az is.
Az ez az Apple világra meg azt tudom mondani, aki ezeket megeszi, hogy ettől többet ér az iPod közben évek óta lehet chatelni iPodon is annak egészségére. De úgy vélem annak annyi esze sincs, hogy megtalálja a pH!-t... -
PredatorNo1
aktív tag
válasz
Blue@X #12023 üzenetére
"Olvastam egy cikket az új iOS 5-ről, ahol .." így kezdtem, tehát tisztában vagyok én ezzel..
Viszont nem értem, ez miért is annyira nagy újítás????
Leszedem a Meboo nevű programot, és tudok chatelni vele egyszerre: Gmail, Facebook, Twitter, iwiw, msn és még sok más accounttal, EGYSZERRE, egy tök jól felépített rendszeren, iOS 4.x-en...........
Tehát nem értem hol az újítás ebben, és miért növelné a touchok értékét? -
Roliiii
aktív tag
válasz
Blue@X #11989 üzenetére
Igaz, bár az A5 ős tuti nem 200 dodo-ba kerülne
Nem tudom mit fejlesztik agyon ezeket a kis kézi sz*rokat, akkora képernyőn nem valami nagy élmény meg nem lehet úgy ráhangolódni...22"-t is kevésnek érzem...játékra, filmre egyaránt, azon a kis képernyőn egy jó tilitoli vagy van egy olyan játék aminek az a neve, hogy torrente, azzal is nagyon jól elehet lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Demót kapott a Stellar Blade PC-s kiadása
- Bittorrent topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AliExpress tapasztalatok
- Nintendo Switch 2
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- EAFC 25
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged