- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
oli717
csendes tag
Full-ra letöröltem minden Apple-höz tartozó progit mappát és felraktam újra, de továbbra sem működik. Vki nem tudna segíteni?????
-
oli717
csendes tag
Sziasztok. Nekem van egy iPod touch 4G-m.
Annyi gondom lenne vele, hogy ha rádugom gépre az iTunes nem csinál semmit, az xp felismeri mint fényképező, de csak ennyi.
iOS 5 van rajta és iTunes 10.5.Win XP SP3.Nem JB-t. Már többször is próbáltam újra telepíteni az iTunes-t, de semmi eredménye. DFU módban látja csak az iPod-ot, de hibaüzenetet ír ki amit meg lehet oldani a hosts fájl átírásával, de ez sem segített. Más géppel még nem próbáltam, de van egy régebbi táccsom is és azt sem látja az itunes, JB-t próbáltam a 4G-nél, de feltölti az az első részt és utána várja az újraidulást amit nem csinál meg szal ott meg fő.
Nagyon sok minden próbáltam, amit az apple oldalán is mondanak kábel csere USB váltás,de semmi, néztem a vírusírtót(bár azzal előtte nem volt gond régebbi iTunes esetében), az is jó. Szal nem tudom mi lehet a probléma. Ha esetleg vki tudna nekem segíteni annak nagyon örülnék. Köszönöm.http://itcafe.hu/dl/s/fl.gif
Új hozzászólás Aktív témák
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Flip (IPTV, otthoni internet, vezetékes telefon)
- Háztartási gépek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mobil flották
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ingatlanos topic!
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- Asus Zenbook flip13 2in1 touch screen
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged