- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobilhasználat külföldön
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Külföldi SIM-ek itthon
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
Új hozzászólás Aktív témák
-
atomchicken
tag
válasz
PredatorNo1 #12206 üzenetére
Hát akkor lehet, hogy én emlékszem rosszul, de nekem akkor is úgy rémlik, hogy a kisebb játékokkal elmegy 6órát!
Más:
Rokonom iPod Touch 4G-jének a dock csatlakozójából letört 4db láb, ezért nem szinkronizál iTunessal, de tölteni tölti.
Még garanciális, de iStyle-ból elküldtek, mert "fizikai sérülés".
iDoki-t felhívtam azt mondta, hogy nincs alkatrészük, nem is tudja mikor lesz és árat se tudott mondani.Nem tudtok valakit aki vállal ilyen fajta iPod Touch javítást?
-
atomchicken
tag
válasz
banánocska #12200 üzenetére
iPodba nem tudsz akksit cserélni.
Külső akku van hozzá amit a dock connectorjába kell dugni (az iPod alján van ez a csatlakozó), de akkor olyan csúnyán és otrombán kilóg! -
atomchicken
tag
válasz
banánocska #12195 üzenetére
Játékba 5-6 óránál többet nem bírja.
Filmnézés is kb így zabálhatja az akksit, de arról nincs tapasztalatom.Az ilyen 0,99$-os alkalmazásokat 2 óra alatt ki lehet játszani, szóval minden utazáshoz legalább 2db új játékra lesz szükséged.
Persze vannak komolyabb drágább játékok is azokkal el lehet tölteni több órát is. -
atomchicken
tag
válasz
banánocska #12193 üzenetére
Szia!
Ha 3G mellett döntesz akkor arra figyelj, hogy abból csak 32gb és 64gb-os van, szóval ha valaki 3G 8gb-ot árul akkor az nem 3G-s hanem 2G-s csak ujra brandelve!
Ha 4G mellett, akkor mindegy h 8, 32 vagy 64gb-osat veszel mindbe ugyan az a hardware dolgozik!
Én azt mondom, hogy 8gb-osat ne vegyél, mert nagyon kevés az a hely, ténylegesen 6,5gb használható fel.
Ha volt már a kezedben a két készülék, akkor rögtön feltűnik, hogy a 4g-nek sokkal szebb a kijelzője, én pont emiatt váltok most 3g 32-ról 4g 32-ra!
Egyébként a 2 készülék közt a különbség az, hogy a 4G-be jobb a proci, a GPU chip, 4X több pixel számú a kijelzője, van benne kamera, vékonyabb! (RAM ugyan annyi van mindkettőbe). Igazából a 3G-n minden elindul ami a 4G-n egyedül sebességbe van különbség a kettő között, de a játékok nem laggolnak 3g-n se, csak lassabban töltenek be!
Ha teheted 4g 32gb-ot vegyél! -
atomchicken
tag
válasz
bozarjoska #12190 üzenetére
Nekem mostanában mindig ez van pedig nem instaláltam rá mostanában semmit!
(iPod touch 3g 32gb)
Én így csinálom mostanában:
-rádugom gépre
-kikapcsolom az ipodot
-DFU modba teszem, de a redsnow-t még nem indítom el
-windows felismeri a DFU modot
-redsnow-t indítom, mikor oda ér h DFU-ba kell tenni, azt magától átugorja
-várok..ujraidul..kész -
atomchicken
tag
Sajnálom hogy nem frissitették az iTouch-ot, mert már szegény 3G 32gb-om megérett a cserére, de így lehet, hogy kihúzom vele a következő frissitésig...
Szerintetek mikor várható iPod Touch frissítés? -
atomchicken
tag
Üdv!
Safariban eddig el voltak mentve a felhasználó neveim és jelszavaim, de oda adtam havernak, hogy lépjen be az ő fiókjába citromailen és arra nyomott rá, hogy sose jegyezze meg a felhasználó nevet és jelszót, ezért már az én felhasználó nevemet és jelszavamat se írja be alapból, hanem mindig be kell írnom! (más oldalakon megjegyzi). Hol/hogy tudnám visszaállítani, hogy a citromail.hu-n is megjegyezze a felhasználó nevemet és jelszavamat?
Köszi! -
atomchicken
tag
Sziasztok!
iPod touch 3G 32gb-hoz(4.3.3) tervezek venni egy Bluetooth GPS-t!
Ahoz fusson fel kell tennem egy programot, vagy a roqybt4-et v a btstack GPS-t.
Ugye ezeket a programokat elég csak egyszer aktiválni és onantol minden indításkor a full verzió fog elindulni, mert külföldön macerás lenne minden indításnál wifi-t keresni
Egy Motorola t805 GPS fogok venne, melyik programot ajánljátok hozzá?Köszi
Gábor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest