Új hozzászólás Aktív témák
-
Töröke
csendes tag
-
Töröke
csendes tag
Sziasztok. Segítséget kérnék. Van egy Ipod Touch 4 készülékem, kb. 1/2 éves. Lemerült, és azóta, nem tudom feltölteni, és a gép sem ismeri fel( Itunes) .Hiába teszem töltőre, jelzi a képernyő, hogy az elem teljesen nulla, és töltésen van, de semmi, nem tölti ahogy eddig tette. Az adatkábelt néztem, hogy nem -e az a gond, de 2 adatkábelel is ezt csinálja, tehát szerintem nem ezzel van a gond. Az képernyőn az alma folyamatosan világít, de teljesen süket s, semmire nem reagál. Már reseteltem, de semmi reakció. Jamilbreakolva van. Lehetséges, hogy az aksi döglött be, vagy ez egy jellegzetes hiba? Köszi a segítséget előre is.
-
Töröke
csendes tag
válasz
Roliiii #11735 üzenetére
Azt nem értem, hogy miért nem lehet a régi verziót felrakni, ennyire bonyolult, nem lehet az ipod touch-on letörölni mindent, hisz mikor kibontod egy szűz gépet kapsz, majd itunes segítségével raksz rá verziót, ezt nem lehet megismételni, vagy valahogy teljesen előröl kezdeni, és a nekem megfelelő verziót felrakni, mert ezt nem akarom elhinni.
-
-
Töröke
csendes tag
Sziasztok. Az lenne a kérdésem, ha a jailbreakolás szerintem nem sikerült megfelelően, akkor újra meg lehet ismételni? Ha igen akkor, mit kell tennem? Azért gondolom, hogy valami nem stimmel, mert mikkor még a 4.3.2-es verzióm volt fent, a yosion apple 520 tökéletesen működött, SMS-Telefon. Viszont a frissítés 4.3.5 után jailbreakoltam, de azóta sokszor furcsán müködik: SMS-nél az ékezetes betűket kihagya, a telefonnál a számokat összevissza írja, így nem tudom visszahívni aki keresett, és még sorolhatnál. Előtte ezek totál működtek.
-
Töröke
csendes tag
Megoldható, hogy a régi szoftver fusson az ipod touchon (4.3.2), mert most a 4.3.5 van fent. Van valakinek ötlete, hogy tudnám visszarakni rá a régi verziót?
-
Töröke
csendes tag
http://szifon.com/ Itt azt olvastam, hogy ne frissítsek, és ha már megtettem akkor így jártam. Valaki segítsen, mert kezdek agyérgörcsöt kapni. Nem tudom hogyan tovább, és mit hogyan, így kérek valakit segítsen, jailbreak-4.3.5-re, vagy ha lehet akkor a 4.3.3 at hol tudom feltenni megint, mert akkor minden megoldódna. 4.3.5 jailbreakhoz néztem már segítséget, le is töltöttem az itt olvasatokat http://www.jailbreaknation.com/2011/07/jailbreak-ios-4.3.5-redsn0w-iphone-43gs-ipad-and-ipod-touch-4g3g/
1.Apple Releases iOS 4.3.5
2.jailbreak RedsnOw 0.9.8b3 MAC / WINDOWS
3. Apple Releases iOS 4.3.4 To Patch JailbreakMe
ezek megvannak, és ennyi, egyiket sem tudom behívni, próbáltam megnyitni őket, de esélytelen, vagy csak én vagyok béna, a youtubon és néztem videókat , de én el sem jutok odáig, hogy a http://www.youtube.com/watch?feature=iv&annotation_id=annotation_328450&v=sw_-_ew4dkk , RedsnOw be tudjam hívni. Mivel rar fájl-ként menti le, hiába nyitom meg nem tudom elindítani. Ha már eljutnék odáig akkor gondolom könnyebben menne.
Várom válaszotokat. Köszönöm. -
Töröke
csendes tag
Nem tudom Jailbreak-ni, a legfrissebb van az ipod touch-omon: 4.3.5
Vagy, ha vissza tudnám rakni rá a 4.3.3- ast, az is nagy segítség lenne. -
Töröke
csendes tag
Frissítettem, de nem kellett volna, most szenvedhetek a jailbreakkel. 4.3.5lett rajta, a régit meg nem tudom visszarakni.
-
Töröke
csendes tag
válasz
PredatorNo1 #11676 üzenetére
A yosion végül is jó, telefonálni és sms-est küldeni is megfelel, de még ismerkedem, mert jó lenne, a simkártyáról nyerni a nettet. Nem akarok plusz hordozható nettet is fizetni. Hiába van rajta wifi, sok helyen nem tudom használni, és ha nem vagyok internetközelben akkor jól jön a telefonkártya. Külföldről rendeltem, itthon ez a tipus 35-e volt, nekem 24.000.-be került.
Az lenne jó, ha lenne olyan akinek van, és az segítene a gprs beállításában, hogy végre tudjak mms küldeni és nettezni wifi hozzáférés nélkül..
Az APN: beírtam a net szót,
user és a Password nem írtam semmit,
de nekem van olyan is , hogy number, oda mit kell beírnom? -
Töröke
csendes tag
Sziasztok!
A következő kérdéseim lennének:
Van-e olyan progi amivel javítható az ipod touch 4-es fotó képminősége, mert szerintem eléggé gyenge.
Melyik az a program amivel könnyedén tudnék átrakni a pc-ről a ipodra képeket mappa jelleggel, vagy csak egyenként tudok felrakosgatni? (Munkára használnám, tehát nem hobbi szinten.)
Yosion peel 520 II. adapterrel tökéletesen tudom használni az ipod touch 4-em, így megy a telefon ,SMS,MMS küldés. Hogy tudom a telefonkártya segítségével a netet használni, van valakinek hasonló adaptere és működik rajta a net? A beállításokban kerestem a lehetőséget, meg is találtam, de nem tudom beüzemelni. Nem akarok hordozható nettet, ha van a sim kártyán is rá lehetőség. ű
Ha egyszer le jailbreak-oltam a készüléket a peel-hez, akkor a későbbiekben már nem kell?Sajnos időhiány miatt nem tudom végig böngészni a nettet, azért próbálkozom itt.Köszönöm az eddigi segítséget.
-
Töröke
csendes tag
Sziasztok. Segítséget kérek megint. Az ipod touch 4-hez rendeltem egy yosion apple peel 520 II, de eddig nem jutottam semmire vele. Ha valaki csinált már iPodból iphonet az kérem segítsen. A installációhoz olvastam, hogy kell a cydia program, de nekem ez a program nincs fent az ipodon. Minden lehetséges információt köszönök.
-
Töröke
csendes tag
Sziasztok. Segítséget kérnék. Kaptam egy iPod touch 32gb készüléket, próbálok vele ismerkedni. A laptopomra feltöltöttem a iTunes-t, és már a készüléket is frissítettem, viszont próbálok felmenni az iPod-on App Store menűbe, de meg sem mozdul, vagyis olyan, mintha nem lenne rajta net. Beállítottam a wifi hozzáférést az iPod-on a saját rutteremhez, jelszóval meg minden, és a készülék bal felső sarkában látható is a kék jel, de semmi. Lenne valami javaslat, hogy hogyan tudnék megbizonyosodni arról, hogy van-e net az iPodon, vagy hogy tudnám beállítani a kapcsolódást?Pipa van a hozzáférésnél, tehát nekem úgy tűnik, hogy van kapcsolat, de még sincs. A kezdetleges beállításokat szeretném elvégezni rajta, de fogalmam nincs mit rontottam el. Köszi a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Gitáros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Xbox Series S + 2 kontroller
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest