- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
penge111
addikt
ugyan az a kettő
-
penge111
addikt
Skacok nektek is durvább 3ds játékoknál max 1-2 órát bír a 4G? Kicsit keveslem azt hittem 3-4 órát is elbír
Meg az gáz ha sokat lóg usb töltőn, mert úgy játszok ha rajta van?
-
penge111
addikt
akkor nem kell megijednem, természetes, ha 2.5 óra game után sipákol, hogy 10-20% az akksi?
Amugy maximálisan meg vagyok elégedve vele, winmo után felüdülés ez a kütyü, gyönyörű kijelző, rendkivül egyszerű kezelhetőség, nagyon gyors rendszer, szép videó, gyönyörű film, zenelejátszás és amiben minden hasonló kütyüt ver a beszerezhetetlen alakalmazások végtelen sora
-
penge111
addikt
Sziasztok, van nekem is egy 4g 8gb-os Touchom, az lenne a kérdésem, az korrekt, hogy 2-3 óra 3d-s (infinity Blade, Dungeon Hunter stb) játék után az akksija 20%-ra esik? Azt hittem többet bír
Nektek is naponta kell tölteni?
-
penge111
addikt
válasz
drinoka #11284 üzenetére
Igen, pontosan, a 8gb-os Ipod Toch az gyengébb, tudomásom szerint hardveresen a sima Iphon 3g-nek felel meg. Szóval egy ipod Tuch 3g 8Gb hardveresen sokkal gyengébb mint egy 16g-os vagy 32 gb-os Ipod Tuch 3g!
Jah, te szoftvert kérdeztél az mindben ugyan az, de szerintem te hardvert akartál?
16 vagy 32 gb-os változaton minden sokkal gyorsabban fut mint a 8 gb-os verziókon, a hardver különbsége miatt, 8 gb-nak gyengébb a procija!
-
penge111
addikt
Másik kérdésem, lehet kapni nevetséges áron Ipod Touch 4g 8gb-os vátozatokat (45k-ért is akár zsír újat), ezek miért ilyen olcsóak, kijelzője hardvere olyan mint egy igazi Iphone 4-nek?
-
penge111
addikt
Sziasztok! Az lenne a kérdésem ha egy Iphone 3gs-sel egyenértékű Ipod Touch-t akarok venni, akkor igaz az csak 32gb-os vagy 64gb-os lehet, mert már itt a hardverapróba is láttam meghirdetve 3. generációs ipod tousc-t 8gb-os, de ha jól tudom ez gyengébb hardveresen és 2g-nek felel meg! Szóval miről tudom meg, melyik ipod egyenértékű hardverileg egy iphone 3gs-sel?
Tehát ezen az Ipodon, futnak majd ugyanazok a játékok, programok mint egy 3gs-en, gondolok itt akár Nova 2-re, Infinity blade, Modern combat 2-re, szóval a durvább játékok, appok is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus Zenbook flip13 2in1 touch screen
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged