- Realme GT Master Edition - mestermunka
- iPhone topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
PredatorNo1
aktív tag
válasz
stmark #12071 üzenetére
Ne haragudj de Te túl sok filmet nézel szerintem
Ennyi leírásból, látatlanba, úgy hogy itt senki sem szakszervizes (de ennyiből az sem mondja meg mi baja) mondjuk meg, hogy mi baja van, és adjunk egy linket, hogy lehet azt megszerelni.
Szerintem ha ennyit tudsz egy készülékről, az lehet bármi: TV, PS, Mobil nem fogod tudni megcsinálni, hiányzik a szaktudás, anélkül meg keresgélhetsz ha azt sem tudod mit kell keresned. Ja és a legdurvább, hogy mindezt ingyen, senki nem fogja neked megnézni ingyen ha csak nem ismerős.
Szerintem vakvágányon vagy! -
e30st
tag
válasz
stmark #12071 üzenetére
én se nagyon értek hozzá. szervizeltem már sok iPhonet és iPodot, de konkrétan a touchot mindigis nagyon kerültem, mert lehetetlen úgy megcsinálni, hogy ne látszon rajta később hogy igen brutálisan szét lett kapva szerelés céljából...
amúgy meg eBayről 5 dolcsi egy digitizer és 10 dolcsi egy kijelző, szóval igazán nem nagy tétel...
és szerintem mindenféle előismeret nélkül te is meg tudod csinálni iFixit guide alapján (bár a kollega akáárhogy is nézem az iPod Touch 4 szerelését linkelte be) neked erre van szükséged.
-
PredatorNo1
aktív tag
válasz
stmark #12059 üzenetére
Ha kinyitni ki tudod, akkor valszeg szoftveres probléma nem?
Takumi: Neked meg javaslom rakd újra a rendszer, ha esetleg nem újként állítottad be, nekem is gyatya volt a backupból valamiért. Ha ez sem oldja meg a problémát, akkor lehet hardveres probléma is, ha garis még cseréltesd ki!
Don't Panic: Jelenleg nekem döccenésmentesen megy az iOS 5 is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!! i9 9900 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Inspiron 14 7440 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Core 5 120U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Garis ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti Trinity 12GB GDDR6X videokártya
- Nokia mobilgyűjtemény - E-series + 2 klasszikus
- Siemens SL 45 - magyar, dobozos, ingyen Fox
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest