Új hozzászólás Aktív témák
-
geri005
tag
válasz
Rommel6600 #11784 üzenetére
Hosszútávon nem lenne jó szóval jól jönne valami megoldás
-
Csirkejozsi
tag
válasz
Rommel6600 #11776 üzenetére
Na jó, győzzön a kompromisszumos megoldás. Kíváncsian várom, hogy mi lesz ebből igaz.
-
Csirkejozsi
tag
válasz
Rommel6600 #11756 üzenetére
Ebben is van valami. Tényleg nagyon megy az iCloud körüli fesztivál.
Mindenesetre szerintem az iPod-ba teljesen felesleges a 3G. Akkor most már minden kütyümhöz egyben vegyek új mobilnet előfizetést is új SIM kártyával???
Szerintem a mai okostelefonok nagy része (ha nem is mind legálisan) képes WiFi hotspot funkcióra, és az bőven megteszi. Nekem is egy Samsung Galaxy Minim van a Touch mellé, és ha égetően szükséges lenne a net, csak megosztom a telómét. Bár eddig még sosem voltam olyan helyzetben, hogy annyira iszonyúan sürgős volna a Touch-ra letölteni valamit.
Ha meg valamit sürgős elintézni, arra ott a telefonom net-elérése. Azt úgyis mindenhova viszem. Viszont fordítva már nem lenne igaz. A 3G képes Touch önmagában nem lenne elég, az előbb leírt gyér telefonos funkciók miatt.
Aber das ist nur meine bescheidene Meinung. -
Jim-Y
veterán
válasz
Rommel6600 #11756 üzenetére
Egyetértek, ez a skypeos dolog csak azzal működik akinek szintúgy van okostelefonja 3G-vel, tudom lehet onnan is pénzért hívni, nem ismerem a tarifát, de amondó vagyok drágább mint egy hazai előfizetés, szóval nem váltja ki az iPhone-t szerintem sem. Mondjuk én most szeretném lecserélni az iPodom, t.k csak netezésre és zene hallgatásra használtam, de netezni jobb lenne eggyel nagyobb képernyőn, szv most egy 7" -os tabletet szeretnék ..
-
Csirkejozsi
tag
válasz
Rommel6600 #11753 üzenetére
Hát ezzel azért vitatkoznék. Szerintem sokaknak (beleértve engem is) egy dolog miatt szimpatikisabb kicsit az iPhone, és csakis emiatt cserélném le esetleg az iPod-om. Ez pedig a 3G, vagyis hogy bárhol tudjak vele netezni. Viszont ha már az iPod-ba is beleteszik, akkor minek az iPhone? Onnan kezdve pl a Skype-al máris tulajdonképp van egy iPhone-om, mindezt sokkal olcsóbban. Szóval szerintem a 3G beiktatása nem túl valószínű.
Persze ki tudja, de szerintem nem lenne túl logikus. -
Csirkejozsi
tag
válasz
Rommel6600 #11376 üzenetére
Nekem videónézésnél (youtube) automatikusan a fekvő nézetet zárolja. A többi funkciónál meg az állót.
-
Jim-Y
veterán
válasz
Rommel6600 #11331 üzenetére
ööö..nekem csak akkor kell zoomolni, ha lapozni akarok, mert azt a kis gombot nehéz eltalálni
-
CHIPman
nagyúr
válasz
Rommel6600 #11314 üzenetére
Értem, köszi. Esetleg a kamerás dolgot kifejtenéd? Mármint, hogy a 8GB-os kamerája miért nem jó.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
Rommel6600 #11311 üzenetére
Ha jól tudom, 4.3-tól az akku sem az igazi, legalábbis iPhone-nál. A gomb-bug mit takar?
-
Źşë'
addikt
válasz
Rommel6600 #11277 üzenetére
sony e w810esem headsetjének agybadugós volt a vége, akkora jól szólt, a sima gyári mint a fene, azóta is visszasírom... utángyártottakat vettem vagy 6-7et de hangjuk általában sokkal gyengébb minőségű volt és a freccsentsük is elég gányul nézett ki, a szó szoros értelmében gagyik! (meg darabja ment kb fél-egy évet! mert elridegedett a kábel és megtört - 3500-3900huf volt darabja
) Gyárinál a mély annyira tiszta volt és dögös ill. a többi hang is a helyén volt
a nem agybadugossal annyi a bajom h ha nem is hallgatom hangosan akkor is fullra lehet hallani azt amit hallgatok körülöttem, ez elég zavaró tud lenni - agybadugósnál meg nem tud kiszűrődni a hang
-
Źşë'
addikt
válasz
Rommel6600 #11270 üzenetére
milyen fülessel használod? én az ilyen "agybadúgósakat" részesítem előnyben, mint ami a sonynak is van/volt
-
iidavid
csendes tag
válasz
Jim-Y megelőzött!
-
Jim-Y
veterán
válasz
Kétszer megnyomod a Home gombot, majd a felugró ablakban hosszan nyomod az ikonokat, akkor megjelenik egy piros "behajtani tilos tábla" -> klikk és bezárul
-
velvet7
tag
válasz
Rommel6600 #11216 üzenetére
OFF:
Hát ezt bizony jó tudni. Igazából ennyire tüzetesen nem olvastam át magam se, ezek szerint "szerencsém" volt nekem ezzel az 1-el (bár nem hinném hogy minden második csomag eltűnne). Egy ilyen biztosítás mennyibe kerül, és hogy lehet-e kérni levélre, valamint "csomag mint feladási módozat" mit jelent? Legközelebb akkor már én is így rendelekON:
Ti már hallottatok arról, hogy valakinek az ipodja ha bekapcsolja akkor csak egy fekete képernyő várja, és nem csinál semmit? Ha igen, akkor miképp lehetne ezt orvosolni? Mert az itunes nem érzékeli, tehát nem lehet restore-olni. Nem történt meg velem, csak érdekelne, hogy mégis jailbreakelt-et hogy lehetne visszaállítani, mert garanciálisan gondolom nem csinálják meg ha tudják hogy tört -
harry3
őstag
válasz
Rommel6600 #11208 üzenetére
Vettem egy Shuffle-t, de nem volt rá garancia. Mikor kibontottam kiderült, hogy hibás, az eladó pedig tagadta az egészet. Megfogadtam, hogy nem spórolok többet ezen(+4000Ft-ot sajnáltam az eredetire). Tegnap vettem egy vadi újat. Ha valaki vesz használtam valamit, akkor azt csak is úgy tegye, hogy garanciás legyen, vagy a vevő vállaljon rá minimum 1 hetet.
-
velvet7
tag
válasz
Rommel6600 #11207 üzenetére
Sima levélként kell küldetni. Igaz, én még "új" vagyok az ebay-en, de erre rájöttem több oldal átolvasása után. Ha elveszik akkor ott az eBay Buyer protection. Ha jól tudom az nem csak egy banner az ebay oldalán, hanem jó is valamire.
UI.: Persze ilyennel még nem volt dolgom hogy elveszett volna valami is, esetleg valaki akinek történt ilyen az mondhatna valamit, hogy mit is tud pontosan ezaz ebay buyer protection.
-
XanD3R
senior tag
válasz
Rommel6600 #11207 üzenetére
Igazad van, túl nagy a kockázat. Keresek itthon egyet, jó áron. (Ha valaki esetleg egész véletlenül tud egy eladó jó állapotban levő, meg garanciás iPod touch 4g 32GB-t nyugodtan írjon egy üzenetet
)
-
velvet7
tag
válasz
Rommel6600 #11201 üzenetére
Szerintem semmi rossz nincs a külföldről rendelésben, csak jól meg kell nézni kitől rendeled, bár az eBay protection ugyanúgy vonatkozik minden vásárlóra/eladóra, szóval nagy baj nem tud történni. A vámról annyit, hogy nagyon kicsi az esélye, főleg iPod-nál. Ismerősöm már 5-öt rendelt külföldről, eddig egyiket se vámolták meg. Én a múlt héten rendeltem, tegnap előtt már itt volt a kezemben, és nem volt vám. De erről bővebben ITT!
-
Jim-Y
veterán
válasz
Rommel6600 #11202 üzenetére
HardverApró
-
Cool Face
aktív tag
válasz
Rommel6600 #11193 üzenetére
Az enyém eladó, zsír új
de komolyan...
-
Cool Face
aktív tag
válasz
Rommel6600 #11189 üzenetére
Semmi nem kellet tulajdonkéépen hozzá, mert szériaszám alapján csekkolják az egészet az apple oldalán(ezt te is megtudod tenni), de azért örültek neki hogy mutattam gari levelet. A mostanit amit kaptam a dobozára ráragasztották az új serila számot és mondták hogy őrizzem meg a dobozt a garanciához. Amúgy az is logikos hogy nem telt el még egy év a kiadás óta, amúgy semmi gond nem lehet vele hisz világ garancia( még, nem úgy mint az iphone...)
nagyon idegesít ez a gomb, hiába nyomom erősen vagy gyengén úgy hogy nem érek szinte hozzá sem így is ugyis működik ha van kedve akkor 2x veszi vagy semminek. Szerintem itt szoftveres gond lehet, majd még utánanézek hátha 4.3.1 bug
azt is észrevettem hogy akad az egész rendszer és nem is olyan gördülékeny mint a 4.2.1 másnak nincs ilyen gondja??? csak nekem. A gomb az mindig kattan. Akárhogy nyomom. Van olyan hogy screen lockedből is csak 2-3-ra ébred fel ha megnyomom.
rohadt idegesítő...
Már különféle módon újratettem, teljesen nyersre és backuppal. Elsőnek azt hittem a backup a hiba de nem azt volt.
és láss csodát nem csak nekem van ilyen hibám...:
4.3-ra való upgradenél jött elő -
Jim-Y
veterán
válasz
Rommel6600 #11189 üzenetére
Ez engem is érdekelne, nekem is usa-ból hozták be, de a készüléken kívül nem kaptam mást
-
Cool Face
aktív tag
válasz
Rommel6600 #11187 üzenetére
Magyar országon kaptam a cserélt darabot, de usa-ban vettem az elsőt.
-
Cool Face
aktív tag
válasz
Rommel6600 #11182 üzenetére
Hat nekem mindig visszatolti
azert akarom ujratenni teljesen szuzre mert van olyan hibam hogy egyszer nyomom meg a home gombot akkor is 2x erzekeli igaz 10böl 1-2 szor jon elo de nagyon idegesito. Az elozo iPodomnal es a 4.2.1 es szoftveren nem volt ilyen gondom... Valaki talakozott mar vele???
Btw: van olyan amikor nem is érzékeli... Zsír új az egész pár napja cseréltek ki és ilyen fos... Nem hiszem el
...
-
csedaviasd
csendes tag
válasz
Rommel6600 #11181 üzenetére
Szia!
Nekem egy pontosan másfél perces videó foglal 114.7 mb-ot.
Ez egy elég részletes vagy hogymondjam videó.Ezt úgy értem ,hogy nem a sötétséget videóztam vele hanem a kertet napsütésben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged