Új hozzászólás Aktív témák
-
Csirkejozsi
tag
válasz
Csabee. #11886 üzenetére
Én a Battery Control nevű Cydia-s progit használtam, amikor még 3.1.3 volt: Battery Control
-
-
Roliiii
aktív tag
válasz
Csabee. #11876 üzenetére
Error 1602: If you are facing problems with iTunes 1602 error, then ensure proper USB isolation troubleshooting has been performed, and test with a known-good cable. Alternatively this error may be resolved by disabling, deactivating, or uninstalling third-party security, antivirus, and firewall software.
Ezek mellett talán még rendszergazda modban futtatnám az iTunes-t
-
Roliiii
aktív tag
válasz
Csabee. #11871 üzenetére
Nekem még iPhone 2G vel volt ilyen érzésem, hogy örültem, hogy bekapcsolt, akkor még nem értettem hozzá, megvettem jó volt meg minden, aztán gondolt egyet és ha bejövö hivás volt akkor csak a gondolkodó jel pörgött, tárcsázni nem lehetett, semmi aztán elkezdtem frissíteni, de már be se kapcsolt, de végül happy and lett szal nem para
DFU alól is meg próbálhatod az fw telepítést, hátha
-
Roliiii
aktív tag
válasz
Csabee. #11864 üzenetére
Haladj fokozatosan, elv anno fizetni kellett a nagyobb update ért, mert te az 1.XX et megvetted, de a 2.XX et nem, probàld meg ezt a linket, igy eljutsz 2.XX ig, és majd keresünk 2.XX to 3.XX-et, csak most iPodról irok.
-
rachmaninoff
aktív tag
válasz
Csabee. #11858 üzenetére
Szia!
A pontos problémádat nem biztos, hogy 100%-osan értem de abba kapaszkodva, hogy recoveryben ragadtál, sokak panaszait olvasni a neten. Az okok eltérhetnek gondolom, de itt az egyik megoldás: Link
Valamint elég sok lehetőséged van, ha beírod googlinak, hogy ipod touch stuck in recovery mode.
Nem vagyok szaki az eféle dolgokban, de remélem valamit tudunk itt segíteni neked, mert biztos marhára kellemetlen a dolog...
-
-
Shodan
őstag
válasz
Csabee. #6464 üzenetére
Pedig létezik, vagyis olyan hogy egy idő után levegye a fényerőt, de szerintem az is lehetséges hogy teljesen kikapcsolja a képernyőt, de ne lockolja le.
Eddig advenced preferences 2 használtam arra hogy egy idő után csak levegye a fényerőt ,de ne lockoljon, hanem mondjuk csak 20 perc múlva zárjon(igen, itt nem csak 5percig lehet állítani, hanem akár 1 órás időtartamot is.)Közben egyébként már meg is találtam a progit
neve screendimmer.
Van benne Dim while charging opció, tehát ha töltesz, akkor világítva marad a kijelző, annyi különbséggel ,ha jól látom hogy nem a battery ikon ,óra marad kivilágítva, hanem maga a springboard.Illetve ha jól látom van benne egy Turn off backlight opció, szerintem ez lesz az hogy kikapcsolja a képernyőt teljesen egy idő után, de nem lockol.
Na majd mindjart kipróbálok mindent... -
skylinelaca
senior tag
válasz
Csabee. #4654 üzenetére
az fw transmitter egy megadott frekvenciás küldi ki a ipodról küldött jelent egy rádióvevőnek pl autórádió! tehát mindenféle csatlakozás nélkül tudod az ipod on lévő zenéket a kocsidban hallgatni! van rádió de csak internetes ami a touch nál elég wifihez kötött és elég szegényes a magyar felhozatal!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest