- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
banánocska
aktív tag
Sziasztok! Lenne egy olyan problémám hogy van egy Ipod 3g 4.25 Ios-el. Itthon gond nélkül megy a wifivel és mindenhol csak az iskolámban nem. Kóddal nincs probléma beírom felismeri de nincs internetelérés amikor felmegyek böngészőre. Minden más telefon/Ipod (Ugyanúgy 3g) működik a wifin a kóddal de az enyém nem. Csak az IP címet adja hozzá. Alhálózati maszkot és miegymást nem. Mi a hiba forrása? WPA/WPA2 védelem van a wifin.
-
banánocska
aktív tag
2009 42.hetében azaz Októberben lett legyártva.
-
banánocska
aktív tag
Miből tudom hogy milyen gen. ipod-om van? Egy progi 3G-nek írja.
Modell: Mc008BT
Sorozatszám: 1B942RAY6K2
Ugy vettem hogy 2G 32Gb -
banánocska
aktív tag
Sziasztok!
A helyzet az lenne hogy egy feliratos sorozatot akarok rátenni és nézhetővé varázsolni az Ipod 3G-n. Hogy tudnám megoldani hogy egy külön srt fájlt is beolvasson miközben megy az angol nyelvű sorozat egy adott része? Égessem rá a feliratot a részekre? Valakinek ötlete esetleg azt hogy kell? -
banánocska
aktív tag
Guitar hero-ban nem nagyon kívánkozik a store-t megnyitni. Wifi van működik is. De folyton csak "Loading"
-
banánocska
aktív tag
A Különböző játékoknál(Guitar her, jetpak blabla) Valahogy az elért teljesítményeket kilehet törölni/Restartolni?
-
banánocska
aktív tag
Sziasztok! Megsikerült vennem a 2G-t. Megvan a Itunes. De innentől elvagyok tévedve. Csinálok egy profilt és szeretném azt használni az Ipodomon. Zenéket hogyan lehetséges felrakni rá? Most is látom rajta az előző tulaj zenéit de azokat lementeném a gépemre. Kijelentkezni se tudtam így ez érthetetlen számomra. Akinek van ideje az tudna rajtam segiteni ez ügyben? Köszönöm.
-
banánocska
aktív tag
Észrevettem hogy az ipodom 2g 3óra játék után elég vaskosan lemerült. Ez így jó?
-
banánocska
aktív tag
Így már egyszerűbb
A Guitar Hero-hoz zenéket is ott tudok venni?
-
banánocska
aktív tag
Sziasztok!
Nem vagyok otthon az Ios termékek körében. Soha nem volt még Apple termékem. Nemsokára fogok venni egy Ipod Thouch 2G-t.
Az eladónak teljesen normális vásárolt játékai vannak. Azt mondta hogy ezeket lefogja törölni és miegymás és kifogja Jailbreak-elni. Azt tudom hogy mi de mi a célja? Mért kell feltörni?
Utána miben változik az Ipod? -
banánocska
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Ipod Touch 2G-m. Megvan a Guitar Hero. Tudok rá még plusz zenét rátölteni? -
banánocska
aktív tag
Van rá lehetőség hogy jön ki a 4G-ből 16Gb-s verzió? Már elvan döntve 4G lesz de irreális drágának tartom a 8Gb 32Gb közti árkülönbséget.
Sokan mondták hogy a 8Gb szinte semmire sem jó. -
banánocska
aktív tag
Nem nagy a költségvetés. Körübelül 50K-ért melyik Ipod-ot érdemes megvenni? 3G vs.4G?
-
banánocska
aktív tag
válasz
Roliiii #12198 üzenetére
A psp két naponta van töltőn. Már amikor használom. Már 2Hónapja nem vettem elő. Nem tudom hogy jól járnék e Touch-al. Fogtam már kezembe és nagyon esztétikus, és kellemes érzés volt. Sok lehetőség, könnyebb kezelhetőség. Nem tudom. Esetleg még egy aksi mennyibe kerül bele?
-
banánocska
aktív tag
válasz
atomchicken #12196 üzenetére
Már csak egy kérdés maradt ami a leglényegesebb. Érdemes Psp-ről váltani?
-
banánocska
aktív tag
válasz
atomchicken #12194 üzenetére
Érdemes Psp-ről váltani Ipodra? Csak az utazás keltette unaloműzés lenne a cél illetve az akkuidő.
-
banánocska
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudok dönteni. Van egy Psp3004-es szériám. És most nézegettem Ipod Touch-okat.
Megéri eladni a Psp-t és venni egy 3G/4G Ipod-ot? Melyiket érdemes megvenni(3G Vs. 4G)
Utazás során használnám és filmnézésre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hardcore café
- Formula-1
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest