Új hozzászólás Aktív témák
-
xxman
senior tag
válasz
AndrewPuma82 #13071 üzenetére
Jailbreakme szerintem nem működik de én amúgy is a redsn0w-ot ajánlom.
Másik kérdésedre a válasz pedig : ha 2g-s vagy 3g 8gb-s akkor nem lehet. Ha 3G v 4 akkor mehet 4.3.3 sőt 5.1.1is -
xxman
senior tag
válasz
AndrewPuma82 #13062 üzenetére
Nem tudom , én elég régóta foglalkozom ipodokkal volt már vagy 15db de egyszer nem láttam ilyet
-
xxman
senior tag
válasz
AndrewPuma82 #13059 üzenetére
persze ilyenkor dolgozik mint atom. meg a fény is termeli a hőt.
várd meg és szerintem biztos jó lesz.
legalább garis? -
Don't Panic
senior tag
válasz
AndrewPuma82 #13056 üzenetére
várd meg mig totál lemerül ás úgy tedd fel töltőre nekem annó a g5 ös classic ipod csinált ilyet. lemerült aztán megjavult , hátha.
-
PredatorNo1
aktív tag
válasz
AndrewPuma82 #12421 üzenetére
Fogadjunk JB után visszaállítást akarsz csinálni? Vagy restore from backup után JB-eled?
Ha rákerestél volna, nekem erre volt egy, hogy hiányoztak alap appok, a spotlight searchben pedig ott voltak, csak nem indultak be.
Szóval: Restore-JB- Aztán mindent magad pakolj fel rá újra, és állítgass be! -
Real Ghoost
aktív tag
válasz
AndrewPuma82 #12421 üzenetére
Próbáld meg esetleg a visszaállítás után egy újabb redsn0w-val, azt hiszem már van frissebb attól, amit írtál. Az nagy probléma, hogyha JB-zés közben kifagy a program, mert akkor hibásan fog a folyamat végbe menni, ezért tűntek el az ikonjaid.
-
kenny123
addikt
válasz
AndrewPuma82 #12419 üzenetére
Ezesetben dugjad rá itunesra, és restore/update.
-
kenny123
addikt
válasz
AndrewPuma82 #12416 üzenetére
Ugye most végig ment, csak fehér a cydia. Ilyenkor redsnowban rányomsz hogy select IPSW, betallózod neki az 5.0-t, és utána nyomsz a just bootra?
-
xxman
senior tag
válasz
AndrewPuma82 #12410 üzenetére
semmi gáz nincs a jbvel.
nekem touch 4 em van 5.0.1 en 3hónapja kb semmi gáz nincs vele.bocs ha rosszul gépelek de kislaptopon vagyok
-
kenny123
addikt
válasz
AndrewPuma82 #12412 üzenetére
Próbáld ez alapján.
-
kenny123
addikt
válasz
AndrewPuma82 #12410 üzenetére
Legalább 2 hónapja tethered van az i4-emen, semmi gáz nincs vele, csak akkor van szopó ha napközben lemerülsz..
Elrontani nem tudod, mindig tudod restoreolni itunesból. -
Stiegliz
tag
válasz
AndrewPuma82 #12331 üzenetére
En 35 ert szivesen atveszem
-
e30st
tag
válasz
AndrewPuma82 #12331 üzenetére
mindenképp előtt, 35ezerért ha meghirdeted, jó eséllyel 1-3 napon belül elviszik
akár 40ért is el tudod adni, ha mindenhol meghirdeted, de ennél többet nem hinném hogy tudnál kapni érte, hiszen boltban újonnan 1 év garra 51k itt
ezek akkor érvényesek, ha 8GBs. ha nagyobb, értelemszerűen több pénzt kapsz érte.
-
AndrewPuma82
csendes tag
válasz
AndrewPuma82 #12265 üzenetére
Kiderült hogy az utolsó vásárlásom tényleg sikertelen volt, nem akarja elfogadni a kártyát az iTunes...
-
e30st
tag
válasz
AndrewPuma82 #12091 üzenetére
szia!
ha vegyesen voltak rajta iTunes-ból megvásárolt zenék, illetve más forrásból beimportált és felrakott zenék, és emellett vásároltál valamikor magáról a készülékről zenét, akkor szokott olyat, hogy a nem iTunes storeból letöltött zenéket törli. aztán azokat újra felrakva gépről minden megy tovább. ha iylen iTunesos vásárlás nem történt, akkor még egyes Cydia bővítmények rondíthatnak bele a music libraryba, ha meg ilyen se történt, kérj szervizes tanácsot, vagy pereld be az Applet, hogy szándékosan törölte a zenéidet, ezzel x ezer forintos kárt okozott neked, valamint 100000Ft-os eszmei értéket vont meg tőled azzal, hogy hazafelé nem évezhetted kedvenc zenei repertoárodat a metrón (és viccen kívül, amcsiországban egy ilyen pert megnyernél)
remélem tudtam valamit segíteni. -
Asassyen1989
csendes tag
válasz
AndrewPuma82 #11891 üzenetére
Ez nálam akkor fordult elő amikor Activatorral tettem be, olyan "gesztust" ami érintette a képernyő alját. Pl.:Ha alulról húztam be a képernyőre az ujjam történjen valami. Ez rontotta el nekem. Ha neked is van ilyen szüntesd meg. Valszeg nem az app hibája de reinst, restore általában segít.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
AndrewPuma82 #11891 üzenetére
A fizetősség nem függvénye a dolognak, a fizetősben több a zene gondolom..
-
Jim-Y
veterán
válasz
AndrewPuma82 #11749 üzenetére
-
Roliiii
aktív tag
válasz
AndrewPuma82 #11749 üzenetére
De akkor sincs, hogyha akkor reggelsz, amikor egy ingyenes játékot töltenél le és kidobja, hogy jelentkezz be vagy reggelj?
-
Roliiii
aktív tag
válasz
AndrewPuma82 #11747 üzenetére
Bankártya nélkül úgy kell reggelni, hogy kinézel egy ingyenes appot, és amikor letöltenéd felajánlja, hogy reggelj és ott lesz olyan, hogy none.
-
Jim-Y
veterán
válasz
AndrewPuma82 #11745 üzenetére
Keressetek rá, ilyenkor meg lehet adni a Google amerikai címét, ilyenkor itunes-ből csak a free appokat tudjátok majd letölteni. üdv
-
Kommy
veterán
válasz
AndrewPuma82 #11634 üzenetére
szerintem az 5-6 óra normális.
Akármikor töltheted ha úgy gondolod.
-
Kommy
veterán
válasz
AndrewPuma82 #11634 üzenetére
Nem az a 4.3.3-ra downgrade (firmware alacsonyabb verziójúra telepítéskot )-nél kellett volna, mivel az Apple minden firmware-t aláír, és csak azokat rakhatod fel amit aláír, de ő mindig scak a legújabb firmware-t írja alá.
Ahhoz hogy vissza tudd rakni a régebbi firmware, menteni kell shsh-t de ezt is csak akkor lehet amikor az Apple éppen aláírja azt a firmware-t, ez az shsh fájl mentődik el azon a címen amit beírtál a host fájlba , így aláírta volna az azona szerveren leőv alíró szerver.
Igen most már akkor végigmegy.
-
Kommy
veterán
válasz
AndrewPuma82 #11632 üzenetére
újraindítás kell mert csak akkor lép érvénybe a változás a host fájlban.
-
Kommy
veterán
válasz
AndrewPuma82 #11630 üzenetére
Nem rakta rá mivel , a legelején kiakadt.
Viszont nem kéne recovery loopban lenned.Rakd be Recovery módba az iTouch-ot, Úgy hogy kikapcsolod és nyomod a Home gombot miközben rádugod a gépre (ekkor megjelenik a készüléken egy usb és egy iTunes jel), ekkor az iTunes kiírja, hogy recovery módban vana készülék, ekkor nyomjál rá a restore gombra és letöltei a firmware-t és fel is telepíti.
Ugye nem nyúltá la host fájlhoz, mert ha igen akkor azt írd vissza különben nem fog menni a restore, és utána gép újraindítás , host fájl átírás után.
-
Kommy
veterán
válasz
AndrewPuma82 #11628 üzenetére
Régebbi firmware-t nem lehet visszarakni shsh mnetés nélkül és az t te nem tetted meg,, mivel nem is tudtad volna.
Csak custom firmware-t tudnál rárakni , de azt csak Mac alatt lehet készíteni jelneleg iOS 4.3.4-hez.
4.3.4-re vissza tudod rakni annyit kell csinálni, hogy iTunes-ban rányomsz a restore gombra
-
Kommy
veterán
válasz
AndrewPuma82 #11625 üzenetére
A hibakódot írd le, az lenne a legfontosabb.
Egyáltalán alapból 4.3.4-el vetted újonnan, tehát te bontottad ki?
lehet jailbreakről beszélni már.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged