Megnyílt Magyarország első Apple Premium Partner üzlete

A budapesti Árkádban lévő, átalakított iSTYLE bolt lett az első, amely megfelel az új program előírásainak. Új külső, több szakértő, magasabb ügyfélélmény az ígéret.

Ma megnyílt Magyarország első Apple Premium Partner üzlete, amiről valószínűleg mindenki értesült, aki akármilyen oknál fogva ellátogatott a budapesti Árkád bevásárlóközpontba, a különféle nyitási akciók ugyanis elképesztő mennyiségű embert vonzottak, a sor az egész épületen át állt. A nyitás előtti sajtótájékoztatóra meghívott Horváth András beszélt is erről az Apple-világához közel álló jelenségről, és nosztalgikusan emlékezett vissza az első iPad New York-i premierjére, ahol ő maga is sorban állt. Gyarmati Csaba, az iSTYLE regionális igazgatója egy új korszak kezdetéről beszélt a cég életében, miközben méltatta a 125 négyzetméteres üzlethelyiség felépítését.


[+]

Kevésbé szakavatott szemek elsőre egyébként nem fognak óriási különbséget látni az Apple Premium Reseller program megjelenését használó boltokhoz képest, hiszen igazság szerint azok is szépek. A különbségeket tudatosan keresve persze meg lehet találni őket, az Premium Partner üzlet melegebb színeket használ, méginkább barátságosan van bevilágítva, a bútorok más dizájn használnak és szemmel láthatóan újak, a polcok legjobban látható részein pedig az Apple gyári tartozékai kapnak helyet, a külső gyártók termékei kevésbé hangsúlyosan jelennek meg. Az új köntössel együtt jár, hogy az üvegvitrinek száma minimális, gyakorlatilag minden doboz kézbe vehető és megnézhető anélkül, hogy riasztani kellene valamelyik ott dolgozó értékesítőt.


[+]

A lényeg viszont inkább a szolgáltatásokban keresendő: a többi boltban megszokott öt helyett az Árkádban nyolc kolléga lesz, tehát az ügyfelek gyorsabb kiszolgálásra számíthatnak és több idő is jut majd rájuk. A kiemelt üzletben folyamatos szervizszolgáltatásokkal várják az ügyfeleket, az iPhone kijelző- vagy akkumulátorcseréje egy napon belül elkészülhet. Hangsúlyos a vállalati értékesítés is, illetve Apple témákban rendszeresen tartanak majd díjmentesen látogatható workshopokat is.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés