Hirdetés
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabi®
addikt
Hát nem tudom srácok, nálam egy nap 5-6 szor biztos kéri. A telefon pár hónapos, ha csekkolna a face id-vel azonnal nyitna mint a villám, de ő akkor nem is csekkol azzal, hanem direkt kódot kér.
És pont olvastam redditen is, macrummoron is a hozzászólókat, hogy ki vannak ettől rendesen. Bosszantó, mert ha a biometrikus azonosítás a legbiztonságosabb akkor engem miért erőszakol a telefon ezzel a marhasággal ? Nem hiszem hogy az apple-nél ez senkit nem zavart még, vagy rakják opcionálisra, ne az apple döntsön helyettem ilyen nem marginális kérdésekben. Azt hittem amikor anno csinálta ezt, hogy biztos azért mert csak sima 11-em van, aztán 12-nél is csinálta, most a 14 Pro-nál elég gyakori. Már arra is gondoltam, ha így keresztbe tesz az apple, megfogom és kikapcsolok mindent, és akkor csak felswipeolom és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- iPhone topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A72 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Mekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest