Hirdetés
- Yettel topik
- „Biztosan” visszatér az Exynos a Galaxy S26-tal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ez az iOS 19 várható rendszerkövetelménye
- Elérhető az iOS 18.4, vele pedig megérkezett az Apple Intelligence is
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
_ ĐanieL™ #241291 üzenetére
Akkor kavarsz valamit, mert ha kértek is(amit kétlek) pénzt az nem 1000Ft. Mióta bejött az, hogy csak független telót adhatnak el, és ugye ingyen kell függetlenítenük, azóta nem kérnek/ nem kérhetnek pénzt, azelőtt meg jóval drágább volt, ezért csináltatták meg nem hivatalosan máshol
-
-
válasz
_ ĐanieL™ #241286 üzenetére
- telekomnál nem szükséges a tulajdonos jelenléte, anélkül is el lehet indítani a folyamatot
- akár más is függetlenítheti
- iPhone esetén nem érkezik kód amit be kell írni
- jóval régebben függetlenek a telekomos iPhone-ok (és más telefonok)Lényegében a fentiek nagy része nem így van a másik két szolgáltatónál, ezért volt szó róla az esetükben eladott telefonok kapcsán.
-
balinlin
senior tag
-
-
válasz
_ ĐanieL™ #192980 üzenetére
Nem tudok róla, elég jó minőség amit adnak. Nekem X-en volt rajta és az hibátlan volt és szinte észrevehetetlen. Ha jól tudom több hely is van Pesten, ahol fel is teszik ingyen mivel minden viszonteladó megcsinálja.
iCentre ha jól tudom forgalmazza több nem jut hirtelen eszembe.
#192979 Nincs mit.
-
TheMarci
addikt
válasz
_ ĐanieL™ #192645 üzenetére
Important: Google supports Google Sync (and the Exchange ActiveSync protocol) for Google Apps for Business, Government, and Education. If you're not one of those users, you cannot set up a new Google Sync connection that uses Exchange ActiveSync.
En ugy olvastam, hogy csak a fizetos resze.
-
-
Diokhan
addikt
válasz
_ ĐanieL™ #158718 üzenetére
Semmit, mert azt már nem kapja meg.
Mindeki másnak szól:
Félreértések elkerülése végett, én nem azt mondtam, hogy mindenben igaza van, és hogy azonnal el kell dobni az almát és vesszen és pokol tüze és vivadroid, hanem azt, hogy egykét dologban igaza van.
Nem olvastam a kommenteket a videó alatt, de el fogom olvasni, és majd az itteni véleményekből szépen össze állítok egy összegzést és leírom neki.
-
nord_
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - OFF topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mikrotik routerek
- Boncasztalon a Keychron K3 Max és Q10 Max billentyűzete
- Egérpad topik
- Yettel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Fekete
- Bomba ár! HP EliteBook 8470P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 14" HD I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 ASUS TUF 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest