-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
válasz _ ĐanieL™ #241291 üzenetére
Akkor kavarsz valamit, mert ha kértek is(amit kétlek) pénzt az nem 1000Ft. Mióta bejött az, hogy csak független telót adhatnak el, és ugye ingyen kell függetlenítenük, azóta nem kérnek/ nem kérhetnek pénzt, azelőtt meg jóval drágább volt, ezért csináltatták meg nem hivatalosan máshol
-
HARDVERAPRÓD
válasz _ ĐanieL™ #241286 üzenetére
Kód nincs! De igen a telekomhoz nem kell bemenni. Én legutóbb weboldalon keresztül kezdeményeztem, simá lezajlott, újra kellett indítani (azt hiszen 1 napon belül meg is csinálták) és kész is volt.
Legalább 3 éve azt hiszem nem 1, amióta függetlent ad[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
- telekomnál nem szükséges a tulajdonos jelenléte, anélkül is el lehet indítani a folyamatot
- akár más is függetlenítheti
- iPhone esetén nem érkezik kód amit be kell írni
- jóval régebben függetlenek a telekomos iPhone-ok (és más telefonok)Lényegében a fentiek nagy része nem így van a másik két szolgáltatónál, ezért volt szó róla az esetükben eladott telefonok kapcsán.
-
telefonmágus
senior tag
Nincs semmiféle kód,te valami másról beszélsz vagy más telefonról,de iPhonenál ilyen kódolás nincs
Az iPhone 8 megjelenésétől vannak TMobilenál függetlenek
Garanciás Telenoros TMobileos vagy független iPhone-t veszek,SAMSUNG bontatlan telefonokat veszek,előfizetéses is NON-STOP
-
balinlin
senior tag
-
bnorci71
addikt
válasz _ ĐanieL™ #237017 üzenetére
hmm na ez újdonság
mindjárt megnézem a Blitzwolfot mikor rendeltem mert most azt használom, a cégnél meg egy régi eredeti talán a régi SE kábeléta Blitzwolf 2017-es az SE-t is talán akkor vettemDe az SE2020 ment vele ami pedig 11 utáni modell.....
[ Szerkesztve ]
"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
bnorci71
addikt
válasz _ ĐanieL™ #236889 üzenetére
én is így jártam gyári kábellel
igaz elég viharvert az SE2020 is irkálta már néha, hogy nem támogatott a 12mini viszont meg se nyikkan ha beledugom, SE2020-al működik pedig
vettem egy Baseust"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
veterán
válasz _ ĐanieL™ #192980 üzenetére
Nem tudok róla, elég jó minőség amit adnak. Nekem X-en volt rajta és az hibátlan volt és szinte észrevehetetlen. Ha jól tudom több hely is van Pesten, ahol fel is teszik ingyen mivel minden viszonteladó megcsinálja. iCentre ha jól tudom forgalmazza több nem jut hirtelen eszembe.
#192979 Nincs mit.
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
TheMarci
addikt
válasz _ ĐanieL™ #192645 üzenetére
Important: Google supports Google Sync (and the Exchange ActiveSync protocol) for Google Apps for Business, Government, and Education. If you're not one of those users, you cannot set up a new Google Sync connection that uses Exchange ActiveSync.
En ugy olvastam, hogy csak a fizetos resze.
[ Szerkesztve ]
Do You Dream?
-
-
Diokhan
addikt
válasz _ ĐanieL™ #159077 üzenetére
Nekem ott csak két képszerkesztő alkalmazást sorol fel, amikhez nincs megfelelp update és ezért lassíthatják a rendszert...
ACAB95 (#159070):
Milyen készülék? Milyen gép? Milyen rendszer? Milyen böngésző...?
[ Szerkesztve ]
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
Diokhan
addikt
válasz _ ĐanieL™ #158718 üzenetére
Semmit, mert azt már nem kapja meg.
Mindeki másnak szól:
Félreértések elkerülése végett, én nem azt mondtam, hogy mindenben igaza van, és hogy azonnal el kell dobni az almát és vesszen és pokol tüze és vivadroid, hanem azt, hogy egykét dologban igaza van.
Nem olvastam a kommenteket a videó alatt, de el fogom olvasni, és majd az itteni véleményekből szépen össze állítok egy összegzést és leírom neki.
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
nord_
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- Samsung Galaxy Z Fold 4, S-Pen, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- iPhone 14 128GB Fekete Vodafone Használt/1 hónap gar./Akku 85%/
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest