- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
hentes555
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #181904 üzenetére
Azokra kellene, amiket fent írtam, facebook, snapchat, instagram nézegetés, kb. telefonálni legkevésbé
Mondjuk még nem tudtam meggyőzni teljesen, azt mondja neki kicsi lenne a 4"-os kijelző a 4,5"-ös Samu után.
Csak aminek nagyobb a kijelzője az meg már nem ez az árkategória. (i6) -
Elims
veterán
-
Teasers
tag
válasz
B-L-A-C-K #181674 üzenetére
Köszönöm.
Húgomnak lesz és mindenképpen iphone 6s-t akar mi pedig nem szeretnénk használtat, hanem bontatlant. E-digitalon is 140k, csak kb 2 hét mire megjönne, mert nincs nekik raktáron.
A premium-mobile.hu oldalról viszont azt olvastam, hogy replika Iphonokat árulnak ( valami más csippes telefon, Googphone vagymi). Ennek lehet valóság alapja? árukeresőn már megkapta az ország boltja címet. Hozzáteszem, hogy más megbízható boltokból 160k körül van 6s. -
-
Katatonia666
aktív tag
válasz
B-L-A-C-K #181636 üzenetére
Én első körben arra gondoltam, hogy mivel az eladó próbagarit adott rá, és nem telt 24 óra a vételtől a hibajelenségig, és így állja az új akku felét, kicseréltetném azt. Reményeim szerint csak az akku rossz, és nem kell másik szervizbe vinni. Sokba volna már úgy, és azzal már nem szívesen foglalkoznék...
-
Katatonia666
aktív tag
válasz
B-L-A-C-K #181634 üzenetére
Végül is jogos...
Nos, a gondom az volna, hogy vettem egy iPhone 6-ot... Kiderült, hogy (SZERINTEM) akku baja van...
A jelenség, hogy vagy magától újraindul a készülék, vagy kikapcsol, de ezt úgy teszi, hogy pl. 98%-on van, újraindul, majd a bekapcsolás után már csupán 10%-ot mutat... 14%-ról röpke 15 perc alatt 78%-ra tölt, majd 80-ról 100-ra kb másfél óra alatt megy fel, és kb 20 perc folyamatos használat után kikapcsol (vagy újraindul). Töltőre dugva, ha éppen kikapcsol a készülék, azt jelzi, hogy gyenge az akku (akkujel, benne egy vékony piros csík), bekapcsol, és már 48, vagy 60%, éppen ahogy kedve tartja!
Egy helyi "szervizes" szerint a töltővezérlő ment ki, de szerintem egyszerűen halott az akksi!
Azzal indokolta a tippjét, hogy két új akkuval sem kapcsolt be, miután belerakta őket, majd később kiderült, hogy elrontotta a szétszedés közben a bekapcsoló gombot...
Segíthet az akku problémán, ha újat rak bele, vagy igaz lehet azon állítás is, hogy a töltővezérlő ment ki benne? -
kavarc
aktív tag
válasz
B-L-A-C-K #180722 üzenetére
Köszi!
Hű, ez jól néz ki és elég jókat mesél róla a gyári oldal. Vajon tényleg olyan jó?
Igazából 2 fenntartásom van csak: maga a tok felül és alul szinte semmit nem véd, ill. nem tudom mennyire lehet "tartós" a szellőzőbe illesztehtő darab. Több helyen írták, hogy nem tartja meg a nagyobb telefonokat és lefittyed. -
Downsampling
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #180674 üzenetére
Én meg pont az gondolom, hogy ha egy skálán el kéne helyezni a három verziót, akkor az IOS a legzártabb, az Android pedig a leginkább nyitottabb, de a WP sokkal közelebb van(volt) ilyen téren az IOS-hez. De hagyjuk ezt a vitát, legalábbis engem nem izgat... mellettem van mindkét készülék, és tudom, melyik miben jobb...ez van.
-
-
válasz
B-L-A-C-K #180640 üzenetére
A tempered glass védi a kijelzőt,karcoktól,ütődéstől is akár. Sajnos vannak olyan helyzetek,amikor szerencsétlenül esik és a plusz védő üveg alatt/vele együtt a kijelző is betörik. Nem 100% a védelem,de jobb,mint a semmi.
Kollégám így járt egy leejtést követően. (i7+) -
nederlanden
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #180328 üzenetére
Az x-et tenyleg a szepsege,uj i-formaja miatt veszi az ember mert sem tudasban sem elmenyben egyebkent nem ad semmit plusszba mondjuk egy i8 i8 plussz-hoz kepest,igy bebugyolalva meg sztem adtunk a sz@rnak egy pofontot.A gyari tokoddal viszont igy kepen v videon nagyon tetszett.Amugy meg az i8-tol az uveg hatlappal megint gyonyoruek,elmeny hasznalni/fogni igy "csupaszon".
-
domerator
veterán
-
domerator
veterán
válasz
B-L-A-C-K #180317 üzenetére
Eddig nullaharmas szines tokokkal hasznaltam, de az osszes ilyen vekony tok kizarolag matt felulettel keszul es mocsok csuszos. Ennelfogva sokszor volt a telo veszelyben hogy kicsuszik a kezembol.
Ez a tok legalabb visszafogottan dizajnos, nagyon jol ved es nem annyira vastag, mint amennyire latszik. Az anyaga es a kialakitasa is verprofi, a telefon pont olyan erovel pattan bele ahogy kell, nem kell agyonnyomni hogy belemenjen, de kifordulni se fog belole az ziher.
Parom is kapott ilyet a rosegold hetesere, na az meg jobban nez ki neki, pale dogwood a szine.Ja es az egyik legfontosabb: a gombok nyomaspontja es ereje pont jo, a tervezo ember szerencsere kiprobalta mielott gyartasba kerult.
-
Ragnar95
félisten
válasz
B-L-A-C-K #179777 üzenetére
Megfelelő helyre rakva valóban jó lehet így is, én általában csak berakom középre a telefont, nincs szélvédőre/szellőzőrácsra szerelhető tartója, ilyen felhasználás mellett kényelmesebb a Touch ID, de ez elég specifikus probléma. Illetve van, aki pl GPS-hez fektetve használja a telefonját, ezesetben is kényelmetlen a Face ID.
-
moya#no1
aktív tag
válasz
B-L-A-C-K #179668 üzenetére
köszi
a " leesés óta van csak ez a jelenség" és csak ennél a telónál is mint az én régebbi s plus nál, bár itt pld állított modban irtó hangos a rezgés fektetett helyzetben nem. Hétfőn megpróbálom még 2 helyhen hátha"" Önmagában egy telefon leejtése nem jelenthet garanciavesztést, még akkor sem, ha a gyártók ezt a szerződési feltételeikben leírják, mondta Siklósi Máté fogyasztóvédelmi szakértő. A leejtés bizonyítása ugyanis nem jelenti azt, hogy a termék hibáját is ez okozta. Egy kijelző amiatt is eltörhet, hogy már az összeszereléskor túl nagy volt rajta a feszültség, ami nem a felhasználó hibája. ""
-
Coc@s
őstag
válasz
B-L-A-C-K #179640 üzenetére
Gondolkodom, gondolkodom.
Tibee86: Az általad említettet valszeg nem néztem, de több netes árlistát is néztem, azoknál kb. ez az ár.
És igen, valóban nem "hivatalos" szervíz, közben rájöttem. Viszont többen is ajánlották őket.De mindentől függetlenül az, hogy ajánlatot kértem tőlük, nem azt jelenti egyértelműen, hogy meg is javíttatom, viszont így már van egy tuti kiindulópontom, ami mentén gondolkodhatom.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Xbox Series X|S
- Milyen TV-t vegyek?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest