Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Az Amazfit bemutatta a Bip 6-ot
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hentes555 #294824 üzenetére
A Lokátor app mutatná, hogy hol van/volt, de a lokátor időkorlátos, hogy mennyi ideig mutatja az utolsó bejelentkezés óta.
Ha appban nézed, akkor 7 nap, ha weben, akkor 24 óra elteltével az utolsó bejelentkezés óta lehet megnézni a pozíciót a leírás szerint [link]
Azt hiszem, hogy ha ennyi időn belül bekapcsolod a lost mode-ot, akkor megmarad az utolsó pozíció, egyébként nem. Így szerintem sajnos a Lokátor (Find my) szolgáltatással a több mint egy éve be se kapcsolt telefont nem fogod tudni megtalálni. De persze egy próbát megér.
(Ha más használta azóta, neten volt, tehát küldte a helyzetet az apple-nek, akkor természetesen frissült a helyzet, és úgy megtalálod.) -
herdsman12
őstag
válasz
hentes555 #239145 üzenetére
Nem tudom a választ, de itt olvashatsz az iPhone 7 Audio IC kérdésről.
-
hentes555
senior tag
válasz
hentes555 #195729 üzenetére
Ma voltam szervízben, kapott új gyári akkut. Így bírja elég jól, de sajnos még mindig újraindul, de nem bizonyos százaléknál és nem úgy, mint eddig. Most már nem egyből újraindul, hanem megfagy és rá 10-15 másodpercre indul újra, valamint nem az akku százalékától függően. Eddig kétszer csinálta, először böngészőben mikor a google mapset nézegettem utcakép módban, aztán meg mikor a store-ból elkezdtem letölteni egy programot.
-
-
aujjobba
addikt
válasz
hentes555 #181906 üzenetére
A fordított irány még esetleg, tehát inkább telefonálás és zéró Facebook.
Legutóbb láttam egy csajt a metrón 4s-en nyitotta meg a facet.
Lehet kicsit túlzok, de kb. mentünk két megállót mire elindult neki.A kijelző mérettel - számomra legalábbis - nincs gond, 5”-ról jöttem pedig.
-
markknight
veterán
válasz
hentes555 #181865 üzenetére
Hát figyi elmész hozzá/találkoztok. Belerakod a kártyádat és ha végig tudod csinálni a telepítőt és be tudsz jelentkezni a fiókoddal akkor nincsen gond. Egyébként mennyiért vennéd? Meg milyen alaknak tűnik akitől hoznád? Tud helyesen írni? Normálisan fogalmaz? Ez sokat elmond
-
aujjobba
addikt
válasz
hentes555 #181821 üzenetére
Haverom az 5s-t ejtette vízbe, azonnal kikapta, látszólag működött is.
Aztán elkezdett később az akksi rosszalkodni, szerviz cserélte, később néha fagyott, majd pár hónap múlva teljesen megadta magát.
Ha bejut a víz lassan elkezdi oxidálni a csatlakozásokat, áramköröket, előbb utóbb bedöglik az egész.
Alaplapcsere.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- 3D nyomtatás
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Robot fűnyírók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós kamerák
- iPad topik
- Futás, futópályák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- 14" Dell Latitude laptopok: 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Update 04.01. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i5-2GEN I 6GB I 320GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest