- Telekom mobilszolgáltatások
- Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Netfone
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz hentes555 #294824 üzenetére
A Lokátor app mutatná, hogy hol van/volt, de a lokátor időkorlátos, hogy mennyi ideig mutatja az utolsó bejelentkezés óta.
Ha appban nézed, akkor 7 nap, ha weben, akkor 24 óra elteltével az utolsó bejelentkezés óta lehet megnézni a pozíciót a leírás szerint [link]
Azt hiszem, hogy ha ennyi időn belül bekapcsolod a lost mode-ot, akkor megmarad az utolsó pozíció, egyébként nem. Így szerintem sajnos a Lokátor (Find my) szolgáltatással a több mint egy éve be se kapcsolt telefont nem fogod tudni megtalálni. De persze egy próbát megér.
(Ha más használta azóta, neten volt, tehát küldte a helyzetet az apple-nek, akkor természetesen frissült a helyzet, és úgy megtalálod.)[ Szerkesztve ]
-
herdsman12
őstag
válasz hentes555 #239145 üzenetére
Nem tudom a választ, de itt olvashatsz az iPhone 7 Audio IC kérdésről.
-
anderledani
őstag
válasz hentes555 #238437 üzenetére
Nem hiszem hogy kellő megbízhatósággal megoldható.
Képernyővideó: OBS-t kell használni. Nem foglal több helyet mint egy sorozat epizódjai, sőt. Az MS Teams pedig saját videót csinál, ha a tanár elindítja a felvételt.iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
hentes555
senior tag
válasz hentes555 #195729 üzenetére
Ma voltam szervízben, kapott új gyári akkut. Így bírja elég jól, de sajnos még mindig újraindul, de nem bizonyos százaléknál és nem úgy, mint eddig. Most már nem egyből újraindul, hanem megfagy és rá 10-15 másodpercre indul újra, valamint nem az akku százalékától függően. Eddig kétszer csinálta, először böngészőben mikor a google mapset nézegettem utcakép módban, aztán meg mikor a store-ból elkezdtem letölteni egy programot.
"Tiefe Brunnen muss man graben wenn man klares Wasser will"
-
Noxy
veterán
válasz hentes555 #192699 üzenetére
oda nem akarok minden vesszőnél meg pontnál belépegetni
Akkor vagy megszokod, vagy megszöksz, vagy alternatív bill..
[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz hentes555 #192691 üzenetére
Milyen másim listára mész?
123-t nyomod ott lesz a . meg a , alsó sorban. Ha meg a mondat végén 2x gyorsan megnyomod a szóközt, a pontot is oda rakja a mondat végére.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
-
aujjobba
addikt
válasz hentes555 #181906 üzenetére
A fordított irány még esetleg, tehát inkább telefonálás és zéró Facebook.
Legutóbb láttam egy csajt a metrón 4s-en nyitotta meg a facet.
Lehet kicsit túlzok, de kb. mentünk két megállót mire elindult neki.A kijelző mérettel - számomra legalábbis - nincs gond, 5”-ról jöttem pedig.
[ Szerkesztve ]
-
-
markknight
veterán
válasz hentes555 #181865 üzenetére
Hát figyi elmész hozzá/találkoztok. Belerakod a kártyádat és ha végig tudod csinálni a telepítőt és be tudsz jelentkezni a fiókoddal akkor nincsen gond. Egyébként mennyiért vennéd? Meg milyen alaknak tűnik akitől hoznád? Tud helyesen írni? Normálisan fogalmaz? Ez sokat elmond
[ Szerkesztve ]
-
Noxy
veterán
válasz hentes555 #181865 üzenetére
Lehet.
100%-ig biztos csak ha ott vagy, és nem kér semmilyen Apple ID-t meg Pasw.. az aktiváláshoz.
A SIM kártya meg kötelező a normális aktiváláshoz.[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
aujjobba
addikt
válasz hentes555 #181821 üzenetére
Haverom az 5s-t ejtette vízbe, azonnal kikapta, látszólag működött is.
Aztán elkezdett később az akksi rosszalkodni, szerviz cserélte, később néha fagyott, majd pár hónap múlva teljesen megadta magát.
Ha bejut a víz lassan elkezdi oxidálni a csatlakozásokat, áramköröket, előbb utóbb bedöglik az egész.
Alaplapcsere.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- Samsung Galaxy Z Fold 4, S-Pen, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- iPhone 14 128GB Fekete Vodafone Használt/1 hónap gar./Akku 85%/
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest