- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic V2 - origami
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
volandy
senior tag
Sziasztok!
13 mini beállításával kapcsolatban szeretnék tőletek kérdezni illetve segítséget kérni. Mert már nálam elfogyott a tudomány.
Androidrol költöznék iosra.
Letöltöttem a Váltás ios-re alkalmazást.
Beállítottam, amit kért.
Androidon az „Átvinni kívánt elemek kijelölésénél” tovább nem akart menni.
Megjelenik az, hogy váltás ios-re, számítás illetve a csatlakozás jelzés pörgött folyamatosan.
Úgy hagytam, gondoltam sokáig tölti, kb 4 óra múlva meguntam és megállítottam, gondoltam valami nem stimmel.
Újrakezdtem az egészet.
Ugyanaz.
Megint megállítottam, megint kitöröltem mindent.
„Törli az iPhone-t és újrakezdi? IPhone törlése”.
Gondoltam valami gáz van, kihagyom ezt. Nem kell átvinni nekem semmit. Igazából csak a névjegyzék kell nekem, azt majd valahogy megoldom.
Tehát visszaállítottam megint mindent a minin „Törli az iPhone-t és újrakezdi? IPhone törlése” és elkezdtem újra, nyelv, ország, wifi stb. Nem kell adatátvitel.
Az Apple fiók és adatvédelem--Kész után felugrik egy olyan ablak, hogy Egyéb bejelentkezési lehetőségek.
Következő lépésként a másik eszköz használata a bejelentkezéshez vagy a Több fiók használata van megadva lehetőségként.
Ha a Több fiókot választom, akkor Az iCloudhoz tartozó fiók jelenik meg, Jelentkezzen be az iCloud-dal használt fiókkal. De én még nem csináltam ilyen fiókot és nem is enged tovább.
Mi a megoldás?
Merre tudok tovább lépni? -
volandy
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy 13 minit.
Új már nem nagyon kapható pedig inkább azt választanám!
A felújított telefonoknál, ha már cseréltek benne akkumulátort az nagy valószínűséggel nem gyári. Szóval, ha veszek egy telefont és elindítom, az egyből frissíteni fog és telepíti a legújabb verziót?
Az jó vagy rossz?
Lehet olvasni itt a fórumon arról, hogy az új verzió pl.: gyorsabban meríti az aksit. -
volandy
senior tag
Sziasztok!
Azt tudja valaki, hogy az iPhone 15 pro miért kisebb, keskenyebb? 146,6x70,6x8,3mm. A többi készüléknek a minit illetve az SE-t leszámítva a szélessége 71,5 mm. -
volandy
senior tag
válasz
herdsman12 #218334 üzenetére
Még semmi!
-
volandy
senior tag
Sziasztok!
Milyen fülre akasztható mono bluetooth headsetet tudtok ajánlani? -
volandy
senior tag
válasz
FollowTheORI #189670 üzenetére
Már néztem.
De azt nem találtam, hogy 2017 szeptember 29.-e után (akkor kerültek a boltokba az új iPhonok) mennyibe kerültek az iPhone 7/ 7 Plus, 6S? SE stb telefonok. -
volandy
senior tag
Tudja valaki hogy változtak tavaly az árak?
2017 szeptemberi iPhone 8, 8 Plus és iPhone X bemutatója után egyből estek az iPhone 7, 7 Plus, 6S, 6S Plus, SE eladási árai. 2017 Szeptember 29.-n került a boltokba. Estek még tovább az árak vagy pedig maradtak?
Most az iPhone 8(64GB): 264-ről 239-re változott. Szóval fognak még változni az árak szerintetek? -
volandy
senior tag
válasz
hszilard666 #188295 üzenetére
Nem érdekes! Jó az iStyle!
-
volandy
senior tag
válasz
hszilard666 #188290 üzenetére
iCentre boltokban is van szervizelés?
-
volandy
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #186043 üzenetére
Ha veszel egy iPhone X-t a GSM palotába és azt szeretnéd hogy az alapbeállításokat megcsinálják a telefonon akkor arra ott van lehetőség? Olyasmire gondolok mint az "okospult" a Média Marktban! Bármilyen ott vásárolt okostelefon, tablet, laptop üzembe helyezését elvégzik.
bocsánat "okospont".(köszi:dud998)
-
volandy
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #186028 üzenetére
Igen!
Oké!
Olvastam több hozzászólásban is hogy ha nem az íStyle-ban vetted, akkor a náluk vásárolt készülékeket veszi előre, hiába vitted, kűldted be a tiedet korábban. Nem beszélve az időpontkérésről. Míg a náluk vásároltat bármikor beviheted. Még ha az Apple-tol vetted akkor is a sajátjuk az első!
Lehet hogy egy megsértődött vásárló írta ezeket. -
volandy
senior tag
válasz
Franky2Ster #181556 üzenetére
Kanadában vásárolt iPhon az itt nem fog működni?
-
volandy
senior tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy ha külföldön(Kanadában) vesz valaki iPhon-t, hivatalos eladónál akkor mi az eljárás? Garancia, használati útmutató, magyar nyelv? -
volandy
senior tag
válasz
-secret- #179556 üzenetére
Köszi a választ! Márciusig várok! Addig még figyelek, hogy ki mit ír a fórumokon!
SE az tetszik, de nem az ára miatt. Kicsi és amit tud az nekem elég lenne!
Ha most adták volna ki az SE-t és kerülne annyiba mint az X. Akkor azt venném. Tudva, hogy jó pár évig meg lenne oldva a telefonproblémám! -
volandy
senior tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy melyik iPhone-t érdemes megvenni 7-t a 8-t vagy az X-t ?
Nekem az SE tetszik, de amit 2016-n kiadtak olyat már nem akarok venni. Jönnek mennek az infók, hogy kiadnak újat. De hát ki tudja. Ha márciusban nem jön ki akkor mindenképpen vennem kell valamit!
Az SE simán jó lenne! Nyilván nem egy évre szeretném.
Olvasom a négy telefonról miket írnak a hozzászólásokban. Hát vegyesek a megnyilvánulások!
Hozzáteszem, hogy nagy váltás lesz ez számomra mert még mindig nyomógombos telefonom van!
Mindenképpen iPhone akarok venni mert nekem egy üzembiztos, stabil telefon kell.
Játék, zene nem fontos, ezekre nekem nincs időm.
Internet, e-mail, facebook, messenger. Ha találok valamit az interneten és nincs időm elolvasni azt el tudjam menteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Stellar Blade
- Hobby elektronika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- iPhone X 64GB Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4244
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- AM 5 lapok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest