- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beeerka
aktív tag
válasz
#51177472 #66538 üzenetére
Tanácsolok most Neked valamit, persze dönthetsz másképp is. Szóval, ahogy olvasgatom a fórumot, állandóan csak azt látom, hogy szadizod szerencsétlen telefont, próbálsz mindenből hibát kreálni (függetlenül, hogy vélt, vagy valós) a helyett hogy csak boldogan hátradőlnél, és használnád. Van egy év garid, ha beszarik, csere. Használd a telefont, ezt tanácsolom, és ne a hibákat keresd, vagy ha úgy érzed, nem bírsz elsiklani a vélt vagy valós hibák felett, akkor pedig azt tanácsolom, most add el, vegyél más gyártótól telefont. Nem bántásnak szánom, de nekem kezdi kicsit csípni a szemem az, hogy mindenki csak a hibákat keresi, és nem használja a telefont. Ez egy műszaki cikk. Van gari. Gáz lesz, csere. Az, hogy most az ismerősödnek 2%-al jobb... lehet hogy Ő nem használja úgy, lehet hogy Ő máshogy tölti a telefont (idő, gép-töltő) lehet milliónyi más ok is, és persze azt se felejtsük el, hogy nincs két ugyanolyan minőségű, tudású akku sem a világon. Ami pedig itt zajlott ez a mit vegyek, mit ne... szerintem kérdezni ér, válaszolni ér, de eszeveszettül ragaszkodni valamihez, mert olyat használunk már beteges. Normális esetben ennek így kellett volna kinéznie: kérdés, válasz. PONT. Egyik fél azt mondja 5, másik hogy 5s. Nem nekünk kell eldönteni, hogy mit bír el a Kolléga pénztárcája, hogy milyen értékrendje van, hogy milyen telefont használjon. Tessék, példa, én magam. Megvettem egy első szériás MacBook Air-t, nem kevés pénzért... Most pedig mennyit ér? Nagyon keveset. És? Szeretem, használom, ennyi. Ugyanez a telefonnal is, mennyi időre kell? azért kell hogy eladjam? azért kell hogy használjam? azért kell hogy csak legyen? Uraim! Felnőttek vagyunk (nem életkor miatt, hanem szerény véleményem szerint, aki egy ekkora beruházásra adja a fejét, az nem a matchboxok eladásából és az uzsipénzből veszi meg), értelmesen meg tudunk beszélni mindent, de ne legyünk már elfogultak. Én valahogy soha nem azt nézem, hogy mennyiért fogom tudni eladni majd egyszer, soha nem azt nézem, jujjj, olcsóbban mást is vehetnék. Ha eldöntöm hogy kell, akkor uccu.
Stay hungry, stay foolish!Téma lezárva az én részemről, nem kioktatási vagy személyeskedési céllal született ez a pár sor, csak nekem ez már a plafont súrolja. Használjuk telefonként a telefont!
Nagyon off-ként... Program által mért értékek: gépem jelen pillanatban egyik érzékelő szerint -112°, régi processzorhűtőm pedig 62000 fordulat/percen járt...csoda hogy élek
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
#51177472 #66475 üzenetére
Ha folyamatosan netezek ez se bír ennyit hanem szívja mint a sz@r. Ebbe kb 15-20 rövidebb hívás volt ma 5 sms, minimális játék, és vagy összesen 30 perc - 1 óra böngészés részletekben. Többi facebook, email, viberezés....
alek41: Kár veled is vitatkoznom, te így gondolod, én úgy nincs ezzel semmi baj, de mint olvashatod a reagálásokat többen értenek velem egyet mint ellenem...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
#51177472 #66466 üzenetére
Én normálisan használom, fényerő fix háromnegyeden van nincs automatán, és mint láthatod nem is előre beállított napom volt azaz hogy direkt nagyzolásként alig használtam és ennyit ment, hanem normálisan így jött ki a mai nap.
alek41: Használt 5S 180-190 ezer, használt i5 110-120 ezer, nem tudom milyen új árakról beszélsz.
-
Gsx-rr
veterán
válasz
#51177472 #66445 üzenetére
Én minden új telefonomnál ezt vettem észre!
Nálam is volt több gariban cserélés és először ,mintha sokkal jobban bírta volna ,utána beállt a megszokott szintre.
Bár én nem mértem ,de érzetre ez volt.
Ha lezárod egy órára és fut valami azért a háttérben akkor a 2 százalék szerintem rendben van. -
Ragnar95
félisten
válasz
#51177472 #66371 üzenetére
Valamit rosszul csinálsz. Ugyanazzal az Apple ID-vel simán le kéne tudnod iPadre is. Én is anyám iPhone-jára az én ID-mmel töltöttem le az iLife-ot és utána simán fel tudtam rakni az én telefonomra is
Ez nekem is így volt, hogy csak azután mutatta valamiért az én telómon Purchasedben, miután iTunesban beléptem oda -
TheMarci
addikt
válasz
#51177472 #66040 üzenetére
"A virtuális magánhálózat (Virtual Private Network, VPN) egy számítógéphálózat fölött kiépített másik hálózat. „Magán” jellegét az adja, hogy a VPN-en keresztülmenő adatok nem láthatók az eredeti hálózaton, mivel titkosított adatcsomagokba vannak becsomagolva. A titkosítás általánosan használt szolgáltatása a VPN-nek, de titkosítás nélkül is használható, a különböző adatfolyamok elkülönítésére, vagy a hálózat logikai felépítésének egyszerűsítésére.
A VPN-t gyakran használják arra, hogy a munkatársak távolról hozzáférjenek a vállalatközpont hálózatához. Az Interneten keresztül biztonságos alagút építhető ki a távdolgozó számítógépe és a vállalat központjában működő VPN forgalomirányító között. A különböző VPN szolgáltatásokat gyakran beépítik routerekbe, de sok esetben szoftveresen valósítják meg."Úgy képzeld el, mint egy alagutat, a gépedtől a célig, csak a két vége látható, más nem tud róla közben.
-
czgh
tag
válasz
#51177472 #65502 üzenetére
Nekem ugyanígy viselkedett a 3g-m, a 4-em és az 5-öm is néha, valamint a barátnőm 4-e is. Töltéskor a kijelző vicceskedik. Eredeti tartozék minden. Este töltöm, álmomban (talán) nem birizgálom és nem zavar, hogy néha bugos és ide-oda ugrál
Szerk: a hálózati adapter lehet nem iPhone volt, hanem az a kettécsűsztatható iPod adapter... Lehetett emiatt is, igaz
-
Tibee86
nagyúr
válasz
#51177472 #65350 üzenetére
Neked volt mindkettő, tényleg ennyire nem éri meg? Független i5 helyett gondolkozom 5s-en, de nem tudom mi legyen. Pofátlanul sokat kérnek használt i5-ökért, +40-50 lenne egy bontatlan 5s, egy használt i5-hőz képest. 1-2 évig biztos meglenne, ezért is hajlok az 5s felé.
-
Bogyooka
tag
válasz
#51177472 #65350 üzenetére
Én sem gondolkodnék ennyit ha mondjuk az 5S olyan mértékű újításokkal jött volna mint anno a 4S a 4hez képest.
Viszont a 6 elvileg már nagyobb kijelzővel is fog érkezni. (tudom ez csak pletyka)
Reméljük az Alma tartja a szokását és jön is ebben az évben a friss készülék.
Egyedül csak az miatt gondolkodtam el mert az 5öm már nem garis, tehát a nagy várakozás közepette bármilyen gondja lenne akkor az már zsebből megy.
Igaziból én is az felé hajlók, hogy megvárjam a 6-ot, csak gondoltam kikérem olyanok véleményét is akik jártasabbak ebben. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
#51177472 #64816 üzenetére
Mát ott nagy hibát követett el hogy 160 ezerért megvett egy 4S-t. Az ilyet sose tudom felfogni ha van 80-90-ért patika állapotú miért ad ki valaki érte dupla annyi pénzt. Jó tudom hogy új de mivel fog többet nyújtani + 80 ezerért....Na mind1 nem is idegesítem ezzel magam, ő pénze ő dolga...
-
Gsx-rr
veterán
válasz
#51177472 #64335 üzenetére
Utánanéztem ennek az általatok említett viber problémának!
Már bocs de enyhén szólva is hülyeség!!! A viber azért ennyire csak nem amatőr több mint 20 millioan használják ezért tesztelnek rendesen:
http://www.androidpit.com/en/android/forum/thread/433794/Viber?si=40
Please make sure that Viber is the cause for the battery drain by isolating Viber (having no other apps running) on a device with stock ROM (custom ROMs may cause this problem).
We conduct strict testings in our labs with several devices and other than when making a call (when it is natural for the battery to be used), we did not come across any significant battery drain when Viber was simply running in the background. Furthermore, over the course of over 15 hours, on average the battery use was only 2%.
itt egy másik független teszt:
Testing device is
LG Optimus 2x, gingerbread 2.3.4
Battery was full charge before testing
3g was ON, wifi off
phone was turn off than on before testing.
I disabled gmail,facebook,tweeter sync.With out Viber beening install, after 24h,
battery from 100% came to 85%.
During that time i only recived 5 sms and 1 call 1min.With Viber working in background during same time battery and up from 100% to 82%.
Ez a korrekt! 25 százalékot merül a telefon ott valami más probléma van!
Most éjfélkor leveszem a töltőről a telefont ,úgy hogy viber és wifi és gps menni fog4 Holnap leírom az eredményt!
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
#51177472 #64067 üzenetére
Ha már fólia:
Ki mit ajánl? Mindenképp fényeset akarok, ami csak minimálisan ront a fényerőn és a kijelző minőségén. Érdemes ebből a 4-5k-s darabot venni, vagy ugyanolyan az 500 Ft-os is?
bigdady:
Tudnál valami linket dobni, vagy valami? Így ez sajna nem sokat mond nekem.
-
Kommy
veterán
válasz
#51177472 #64067 üzenetére
Elindítottam ez evasi0n-t csatlakoztattam a tabletet (telefon is volt jb-zve, de arról leszedtem), megnyomtam a jailbreak gombot (közben kikapcsoltam a jelkódzárat, elfelejtettem előtte), követtem az utasításokat és készen van.
Ráadásul az iPad OTA-n van frissítve beta 2-re.
Az iPhone-on "tiszta" telepítés volt. -
erdoke
titán
válasz
#51177472 #63279 üzenetére
Ez az év fassága, ha megbocsátasz a kifejezésért...
A BT 4.0 töredékét fogyasztja a WiFi-nek, az Apple éppen most tette részévé több átviteli szolgáltatásnak is. A headsetekről nem is beszélve. Kb. 8 éve van az aktuális autómban BT kihangosító, de se beszélgetésre, se könyv hallgatásra nem közelítik meg egy jó füles minőségét. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest