- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razzul
őstag
válasz
INGJOKE #259961 üzenetére
Több irányból is megy most a nyomásgyakorlás, de az a durva, hogy szinte mindegyik téves. A sideloadingon meg a 30%-on való rugózás szerintem egy tévedés, ha nagyon érdekel leírhatom miért.
Amit meg lehetne fogni és értelme is lenne az a külsős rendszereken (harmadik fél) keresztüli fizetések engedélyezése, de erről alig esik szó. Ugyanis az Apple ez esetben nem csak azt nem engedi, hogy más rendszeren keresztül fizessen a vevő, hanem azt sem, hogy a fejlesztők (pl.: Netflix) felhívja egyáltalán a figyelmet arra, hogy máshol (pl.: saját weboldal) is előfizethet az ember. Akár olcsóbban, mint az applikációban.
-
Kbali
nagyúr
válasz
INGJOKE #259847 üzenetére
Nemén. Már én sem az eredti kérdezőnek válaszoltam. Amúgy meg, ha jól értem, akkor a kérdezőnek, hogy elszámolják cégesen, akkor a cég nevére kell majd a készülékről számla, azt pedig nem fogja tudni részletre venni. És mindezekhez céges vásárlásnál csak 1 év garanciája lesz.
-
-
válasz
INGJOKE #259614 üzenetére
Lehet az optimalizált akkutöltésre gondolt,ugye az áll meg 80%-on.Mondjuk az is feltölt 100%-ra ha a telefon megtanulta hogy mikor szoktál felkelni és mikor húzod le a töltőről.
Bár ez csak akkor működik ha a napi rutinod mindig állandó.
Többszakos beosztásnál ez nem igazán működik nálam. -
atala
addikt
válasz
INGJOKE #259524 üzenetére
Azért írtam csak, mert van olyan cég akiket nem ismerek, és csak futárral küldenek. Azoknál nem vásárolnék, mert ki tudja mit raknak a csomagba telefon helyett.
Egyébként velem mindig korrektek voltak. Igaz, én mindig cégre vettem a telefont, így egyébként is csak 1 év gari van rá, és vihetem a hivatalos szervizbe.
Ha évente cserélnének céget, akkor lehet aggódni. Az, hogy 5 év után volt egy cég váltás, nem jelent semmit. Bármi oka lehet, nem kell egybőll rosszra gondolni. -
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
INGJOKE #259232 üzenetére
Én szerintem a router szoftverével lesz gond
Saomiék nem tudnák lekövetni a forgalmad ha engednék a titkosított kommunikációt
Amúgy a fentit félre téve, WPA miatt írja a gyenge biztonságot. Csak WPA2-AES-re állítsd és jó lesz. A WPA-t,WPA2-TKIP-et meg a WEP-et el kellene már végre felejtenie az összes gyártónak.
-
féldekás
aktív tag
válasz
INGJOKE #259232 üzenetére
Amúgy ez engem is érdekelne.
Mindkét wifi hálózaton ezt írja a telóm.
Mit kellene állítani a routerben, hogy ne blokkolja a titkosított DNS forgalmat?
Szerintem nem a WPA2-3 közötti variálás a megoldás.
WPA3-mat nekem a 4-5 év körüli notebook már nem tudja kezelni, WPA2/3 az még rendben van. -
kiralytom
aktív tag
válasz
INGJOKE #258711 üzenetére
Számomra pont ezért érdekesek azok a hardveraprós és néhány online hirdetés is, amelyekben az új 200+-os Apple Iphone készülékeknél 1 év garanciát említ. Feltételezem Ő, mint eladó cég, nem kíván felelősséget vállalni és az Apple általános 1 éves jótállását említi így. Igaz? Ami egy ilyen hirdetés esetében nettó megkárosítása a fogyasztónak, nem?
-
martin.fdr
csendes tag
válasz
INGJOKE #258461 üzenetére
Pro maxon azért nem látszódik, mert a nagyobb kijelző miatt nagyobb a “holttér” is amiben már éppen elfér a 13as széria picit magasabb notch-ból eredő belógása is. Minden más szériába tartozó modell viszont addig ezzel fog “szívni”, amíg a tartalomgyártók nem változtatnak a képarányokon (csak ezért nem fognak).
-
válasz
INGJOKE #258450 üzenetére
Pedig de.
18:9 képarányú videóknál minimálisan belóg (kb max 1mm),TheVR Tech csatornáján lévő videókkal lehet tesztelni.
16:9-nél soha nem is lógott bele a videókba.
Mondjuk nem tudom ez miért annyira zavaró bárkinek is,én észre sem veszem ha csak nem direkt keresem.A videókon általában nem a széleken van a lényeg,így nem is arra koncentrálok. -
pecccccccca
őstag
-
válasz
INGJOKE #257815 üzenetére
De van,csak féltégla lesz! [link]
Amúgy van vékonyabban is.Ringke Fusion X.
Ennél maga a tok pereme hátul is magasabb,így a kamera kerettel egy szinten van.Cserébe nem annyira szép a tok.
De csak a 13-nál nem lóg ki belőle a kamera,Pro-nál már nem,hiszen ott sokkal nagyobb a kamera,jobban kiáll a hátlapból. -
-
válasz
INGJOKE #257219 üzenetére
Nem értem az összefüggést.
Alvás mód egy “ne zavarjanak” mód.Be tudod állítani miről kapj értesítést és miről ne,tehát a telefon továbbra is használható.
Hogy az órán nincs ilyen?Amit a telefonon beállítasz,az lesz az órán is,szinkronban vannak a beállítások.Ha ne zavarjanak ba rakod a telefont,akkor az óra is átvált.
Némi kompromisszumot kell kötnöd,mert vannak ilyenek.
De ha nem szeretnéd az automatizálást,akkor ezt kézzel is tudod ki/bekapcsolni elalvás előtt. -
_ak_
addikt
válasz
INGJOKE #257182 üzenetére
Elmétieg technikailag nem túl bonyolult megcsinálni a “visszatöltést”, de ha működne sem lehetne az órát tölteni, mert domború az alja. A Galaxy Watchoknak lapos így könnyen fel lehet fektetni a telefon hátuljára.
Ettől függetlenül tök jó lenne, ha más telefont vagy az Air Podsot lehetne tölteni. -
-
Gaben92
őstag
válasz
INGJOKE #257150 üzenetére
Megjelenés óta használjuk az S6-ot, nekem fekete 44mm, asszonynak 40mm Product Red. Semmilyen védelem nincs egyiken sem még sincs rajtuk egy darab karc sem. Pedig nekem egyszer-kétszer sikerült meló közben odaverni elég rendesen, macskák is rendszeresen leverik a polcról, stb. Szvsz ha nem olyan a melód akkor felesleges rá bármi.
-
válasz
INGJOKE #257150 üzenetére
Én a munkahelyemet leszámítva csupaszon hordom.
A melóhelyen is csak egy vékony fekete tok van rajta,mert vertem már oda több órát is.Nem a kijelzőt,hanem a házat és húzta már meg a festést.Filléres kínai tok ez ellen pont elég.
Üvegen is gondolkodtam (Spigen,Whitestone Dome Glass)többször is,de a tok fel- és leszerelgetése biztos feltolná egy időután.
Tokban AW-nál tetszik a pitaka megoldása (telónál nem),de olyan ára van,hogy annyit biztos nem fizetek egy ilyen kis sz@rért. -
burgatshow
Topikgazda
válasz
INGJOKE #257138 üzenetére
Hangszóró: hívd fel azt a telefont amihez párosítva van és vedd fel az órán a hívást. Ezzel meglesz a mikrofon próba is.
Korona: szépen, akadás mentesen tekerhető fel-le. Ha megnyomod szépen kattan és ezeknek a tevékenységeknek szép visszajelzése van a GUI-n (tekerésre nem ugrál, nem akad vagy hagy ki, nyomásra szépen reagál.
-
_ak_
addikt
válasz
INGJOKE #256704 üzenetére
15.2-ről nincs már visszaút.
De akkor is fura, nem lehet, hogy a 14.2 csak min követelmény és továbbra is valami más van a háttérben? Bár mintha nem olyan régen valakinek volt valami frissíteni mizériája, ahol szintén a telefon rendszere nem volt jó az órához, de nem emlékszem a részletekre. -
válasz
INGJOKE #256470 üzenetére
Lehet, teljesen jól. A beállított bankkártya limitig fizethetsz, nem kér semmi biometrikus azonosítást, vagy PIN kódot 15k felett sem. (mivel az óra felvételénél kéri feloldó kódot, onnantól evidens neki, hogy a kezeden van), csak dupla klikk a gombbal, odaérinted a terminálhoz, és annyi.
Azt nem tudom, hogy mennyi az tranzakció szám, ameddig tudsz telefon nélkül is fizetni (mert, gondolom, előbb-utóbb azért kell jeleznie a telefon és a bank irányába a fizetés tényét).
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest