- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiralytom
aktív tag
válasz
kiralytom #308156 üzenetére
Létezhet egyébként az, hogy ez valamilyen egyszeri jelenség?
Megyek fel Pestre és meg tudnám oldani a Care Centeres akku cserét HA tényleg az a baja. Bár 2-4 héten belül újra mennem kell fel (szinte biztos) és lehet várnék inkább addig, hogy relevánsabb legyen az infóm .+1 indok amiért várnék. Azt javasolta a Care Center, hogy annak ellenére hogy a gari éppen egy bp hete járt le, keressem fel a kereskedőt (Aqua) , hátha jófej lesz és foglalkozik vele. Ezt én kizárnak tartom, de egy mailt megeresztettem nekik. , hátha.
-
rwin5
őstag
válasz
kiralytom #308156 üzenetére
Ugyanezt csináltam anno a telefonom, amikor behalt az akkumulátora. Csak kezdetben érthetetlen volt, mert kiírta, hogy pl. 70% töltöttség, aztán 10 másodperc múlva lemerült. Aztán egyre sűrűbben csinálta végül vettem új telefont.
De ha 1 éves a telefonod, akkor nem nagyon kéne ilyeneket csinálnia. -
DGery
aktív tag
válasz
kiralytom #306962 üzenetére
CareCenter
Hivatalos Apple szerviz. Ha Visszaolvasol a topicban többször is előkerült és pozitív tapasztalatokat osztották meg többen is.
Náluk most a 12 mini aksi csere 34eFtAksi garancia 1 év / 80% / 500 ciklusig terjed ki
-
válasz
kiralytom #298728 üzenetére
iTunes-os PC/Mac-re dugod
DFU mód
letöltött IPSW-t betallózod iTunes-ba (SHIFT nyomvatartása mellett kattintasz Visszaállítás/Restore gombra)és kész
VISZONT
ha azóta mentett a telefonod iCloud Backup-ot, akkor az kuka, nem tudod visszatölteni
ha vagy olyan szerencsés, hogy a felhőben még felajánlja az a 16.x.x-es mentésedet akkor azt vissza tudod tölteni
minden más esetben tiszta telefonnal tudsz kezdeni -
kiralytom
aktív tag
válasz
kiralytom #280845 üzenetére
Nem oldotta meg az sem, hogy másik kábellel próbáltam.
Megnéztem, hogy másik készülék csatlakoztatható-e a géphez (nem-e az USB port vagy valami Windows rendszer probléma áll fenn) és ott zökkenőmentesen elismerte a készüléket, igaz Androidos DE legalább kizárható egy hibaforrás.Tényleg senkinek semmi ötlete nincsen?
-
kiralytom
aktív tag
-
-
válasz
kiralytom #260300 üzenetére
Őőőőő. Oké. Erről annyit tudok, ha kopra le van merülve a készülék (mert szoktak ilyet is csinálni...)
akkor mikor már van elég szufla bekapcsol magától. Csak tudnám miért is kikapcsolva töltöd??? Mindentől függetlenül vegyél ehhez egy normális kábelt, vagy amit adtak hozzá gyárit
-
törölt tag
válasz
kiralytom #259796 üzenetére
Ébresztést jobb egészség app alvás módnál állítani, nekem jobban bejön a felület és a dallamok is, hangerő csúszka is van, ha ez megtörtént health-nél, akkor az óra app is ezt a félét dobja fel.
Akku kijelzésről filozófiai vonalon mozog az Apple egy ideje, mivel egy mini is kibír egy napot sok óra képernyőidővel, akkor úgy gondolták ne stresszeljen az ember, hogy állandóan látszik mikor ugrik egy százalékot, ezért nem mutatják állandóan. Ha érdekel vezérlőközpont mutatja, ki lehet tenni widgetet is és 20%-nál mindenképpen feldobja az üzenetet, hogy akarod-e a low power módot, akár még shortcut parancsot is lehet csinálni X %-nál dobjon egy értesítést.
Adathordozóként nem lehet használni az iOS működési elve miatt, de itunes, 3utools program, smb megosztás files app, gdrive, onedrive, icloud, dropbox app stb. lehet rá másolni dolgokat.
iOS használati útmutatót érdemes átfutni (books appban is megtalálható) és a tippek appot is ajánlom. Egyéb tippek: [link] [link]
-
-
-
válasz
kiralytom #258713 üzenetére
Nem.
De nem is ennyire egyszerű az egész.
A hivatalos hazai viszonteladóknál ezért is drágább minden, mert itt forgalomba hozott készüléket adnak, vonatkoznak rájuk a hazai jogszabályok...stb., szóval minden rendben van.
A szürkén, feketén kintről beszerzőkkel más a helyzet, olcsóbban tudják adni különböző trükközésekkel, de mivel hivatalosan nem hazánkban forgalomba hozott készülékekről van szó, meg a cég is úgy intézi a papírozást, ahogy (...), cserébe csak az egy év korlátozott gyártói jótállás adott.
A vásárló meg döntse el, hol vásárol, mert a kettő nem találkozik, mármint az olcsó kontra minden tekintetben rendben lévő készülék. -
Gaben92
őstag
válasz
kiralytom #258663 üzenetére
iCloud a te barátod. 50GB tárhely 300Ft de a nagyobbak se drágák. Nálam amint kész a videó/kép megy fel iCloud-ra automatán. Ha kell valami gépen akkor pár kattintással letöltöm.
Nyilván ha nincs korlátlan mobilneted akkor feltöltés akkor mikor WiFi-re csatlakozol. Kényelmesebb mint a pendrive-os bohóckodás.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
kiralytom #258611 üzenetére
Szia. Vannak eszközök amivel lehet pendrive-ot csatlakoztatni:
1.) Én sosem próbáltam, de havi 300Ft-ért van iCloud+ és jár mellé 50GB iCloud tárhely, illetve én időnként PC-re csinálok mentést. Létezik Lightning-USB adapter [link] vagy van Lightning dugóval szerelt pendrive is [link] [link] de jobb szerintem az adapter.2.) Az attól függ miből tevődik össze neked a DualSim? Ha Magán+Céges akkor mindenképp a Magánt érdemes eSim-re váltani.
-
pecccccccca
őstag
válasz
kiralytom #258611 üzenetére
Szia.
Lightning Usb-s OTG eszközzel megoldható.A dual sim meg akkor kivitelezhető, ha Telekomos vagy. Jelenleg csak náluk érhető el előfizetéses csomag mellé az e-Sim. Telenornál céges előfizu mellé teszt jelleggel már megjelent. Vodáról semmit nem tudok. Őket kerülöm mint a rossz pénzt. De asszem náluk egyáltalán nincs még.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest