- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Mobil flották
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- MIUI / HyperOS topik
- Insta360 One X4 - mindegy, hogyan fogod
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elindult a One UI 7 béta program
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
markknight
veterán
válasz Tibee86 #204081 üzenetére
Meg én nem vittem el a 4s óta telefonomat szervizbe, mert félek, hogy elrontják. Ott úgy cserélt az iStyle home gombot, hogy ferde volt a négyzet, nem vízszintbe állt. Azóta nuku, inkább újat veszek. Bár 96%-os majdnem 2 éves iPhone X mellett nincs most mitõl tartanom
[ Szerkesztve ]
-
aujjobba
addikt
válasz Tibee86 #204081 üzenetére
Aha, és az egyébként még bőven használható készülékek, amiknél a gyári csere már nem éri meg, de az ebay-es akkuval még elmenne egy ideig, ezentúl mennek a kukába mint az iCloud záras telók.
-
pikszel
addikt
válasz Tibee86 #204025 üzenetére
„ahogy a látószög is kisebb videózásnál”
Nem a látószög kisebb, az fotó-, és videó módban is teljesen ugyanolyan, hanem más a képarány, és az abból adódó vágás miatt szűkebb a kép. Az iPhone-ok esetében ez nagyjából így néz ki:
„Az egyedüli létező dolgok az atomok és az üres tér; minden egyéb puszta képzelet”
-
TXT
őstag
válasz Tibee86 #204025 üzenetére
Koszi az valaszt ismet.
A videozasnal ez nem allja meg a helyet, mert pl Samunal nem rantodik vissza a fenyero, lattam a sajat szememmel. Nem tudom, hogy melyik modell volt, de valamelyik top keszulek az utobbi evbol/evekbol.
Es egy Huawei keszuleknel is lattam ugyanigy ezt, minden maradt ugyanugy, ahogy a fotonal is volt. En ezt a video alap sotet tonusat sehol mashol nem tapasztaltam/lattam, csak iPhone-on. Es ha vilagositok a csuszkaval, egyszeruen elkepeszto modon lesz zajos a kep. Mindez persze csak kevesebb/gyer fenyforras mellett... -
smallmer
őstag
válasz Tibee86 #203848 üzenetére
Igaz
Sikerült a múltkor beszerezni. Jelenleg egy 10.000 mAh-es OtterBox-ot használok.
Viszont most szükségem van egy nagyobbra még(vagy 2 kisebbre), hogy 1 hétig meg tudjam oldani a telefonom töltését.A másik oka, hogy keresek, hogy hátha fejlődnek az akkumulátorok és újabb "technológiát" tudok használni.
Igazából ennyi az oka. Egyébként azt is szem előtt kell tartanom, hogy lassan, de elhasználódnak ezek a termékek.
Pl. a Power Delivery is vonzó, csak nem tudom hogy megéri-e.
-
tothjozsi96
addikt
válasz Tibee86 #203401 üzenetére
Hát az biztos hogy a következő 1-1,5 évben ameddig még szerintem jól használható lesz, addig ki tudnám magam biztosítani akkumulátor ügyileg..
Ja, csak jó kérdés hogy a jelenlegi beesne-e 80% alá.
Hallottam olyant is hogy van akinek 82%-os állapotnál már kikapcsol a telefon 30%-nál, meg csinál érdekes dolgokat.
-
simpley
őstag
-
justmemory
senior tag
válasz Tibee86 #202060 üzenetére
Hát nem pár fokos volt a levegő, de nyilván hűvös; a gond az lehet, hogy mikor olyan helyre értem, akkor lekapcsoltam a klímát és az ablakot húztam le inkább (user error ügyben kíméljetek, köszi ). Hogy az akksi utángyártott-e, azt nem tudom. Mindenesetre felvettem a kapcsolatot egy budapesti szervizzel...
Köszönöm!--- Imprisoned, inside this mind... --- Joined at the soul with a pair of headphones ---
-
gzbotii
nagyúr
válasz Tibee86 #202040 üzenetére
Ugyan ez a modell van nekem Xiaomi Mi A2-re is, nagyon jó minőségű, szépen állt a telefonon (amíg le nem szedtem vagy háromszor - de ez ilyen), de nekem túl vastag, ennél vékonyabbat szeretnék.
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
No.01
őstag
válasz Tibee86 #3616 üzenetére
Sziasztok,
Olvasgatok, keresgelek, de nem vagyok teljesen biztos a dolgomban igy lehet butasagot kerdeznek: Adott egy Xs es egy 8-as iphone. A kollegamtol megorokoltem egy nagyon fain fali "multi" toltot amin van quick charge 3 es 2 normal (5V=2.4A) hely is.
Lehet maradi vagyok, de eddig teljesen jol elvoltam a laptoprol valo toltessel (~4 ora ) hisz ejszaka nem szamit vagy ha ugy adta akkor a meloban is boven jo volt tovabba hittem abban, h ezzel az akksit is kimelem valamennyire. (vagy legalabbis nem artok neki)
Az emlitett kollega most adta el a 8-t (neki a Plus volt) amit 1 honap kulonbseggel vettunk es szinte kizarolag ezzel a toltovel toltotte a melohelyen. Tudom en, h a hasznalati szokasaink nem voltak egyformak, de az azert meglepo volt, h nekem 98%-ot irt az akksira igy majdnem masfel ev utan neki meg csak 90-et.Hulyeseg es tulgondolom vagy...?
-
veterán
válasz Tibee86 #201087 üzenetére
Én meg leginkább tableten meg tv-n használom, úgyhogy kvázi elkerülhetetlen nálam a Premium, bármennyire is nem akarok fizetni a google-nek. Idegbaj kerülgetett anno, mikor adott időtávban ugyanazokat a reklámokat láttam rotációban. És nincs alternatíva, nincs másik hasonló platform - sajnos.
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
veterán
-
batai15
félisten
válasz Tibee86 #200253 üzenetére
Hát hidd el kölcsönös a szimpátia 🙂 mondjuk nagyon rég voltam apple topikban,nem értem miről beszélsz amúgy.szoval nagyon benéztél valamit ,regen le szaltam már arról hogy utálom az applet , toljára talán akkor voltam iPhone topikba mikor se -m volt arról viszont jó emlékek vannak .
Egyébként is ,néha látni kellene nem csak nekem a szálkát sajátomba , hanem másnak is. Megyek mielőtt feszo képződik ,köszi neked is a segítséget .
[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
válasz Tibee86 #200247 üzenetére
Nem ,de ne csodalkozz ha ilyen stílusban kezded a dolgot ,pont tegnap mondtam egyik srácnak hogy ez valami user betegség apple körben hogy ilyen furcsa ,és lekezelő stílusban ír sok ember, mindig azt szoktam mondani ahogy velem beszélnek,csak hasonlóan reflektálok,tudom sok embernek rosszul esik hogyha vissza kapják ugyan ezt.
No lényeg hogy akkor idejét múltak ismereteink.
Mondjuk az alany egy 6s , elgondolkodunk rajta hogy le cseréljük .
Buta telefont tartottunk erre az esetre se mivel sose használtuk anno ,és mikor kelett volna addigra behalt .[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
válasz Tibee86 #200243 üzenetére
Odáig sikerült eljutni a nagy sznobizmus közepette hogy," régebben"?
Az hogy most hogy van nem néztem,viszont eléggé szép húzás. Mindegy meg veszem a legolcsóbb buta telefont erre a célra ,úgy néz ki már nincs más lehetőség .halistennek nem sűrűn kelett igénybe venni a szervizt,így nem vagyok napra kész .
german-td
Akkor jól emlékszem köszi . Veszek valami olcsó buta telefont erre az esetre.[ Szerkesztve ]
-
Godfather
aktív tag
válasz Tibee86 #199968 üzenetére
Jo Neked. En nem hasznalok waze-t, csak olyan navit, ami offline is mukodik. Ahol elek, elegge hektikus a lefedettseg, kenytelen vagyok offline-t hasznalni. Itt meg varoson belul is eltunik a terero. Ettol fuggetlenul eddig az osszes telefonom szoftvertol fuggetlenul kepes volt arra, hogy arreb erzekeljen mondjuk az autopalyakijaraton, vagy pl regen az m0-m3 csomopontnal.
A lényeg lényege lényegében lényegtelen,mert a dolgok stilisztikája úgy kopszerválódik,ahogy a tendencia dominál.
-
-
senior tag
-
veterán
-
Prowler
senior tag
válasz Tibee86 #196633 üzenetére
Ezzel én is egyetértek, a telefon iszonyúan elvonja a sofőr figyelmét. Nem is nagyon értem milyen munkakörben fontos az sms meg Viber értesítés, egy Bluetooth headset nem lenne megfelelő? Apukám így nyomja és így nem kell a tekintetét levenni az útról, se a kezét a kormányról.
Lehet, hogy volt már, de Sirit beállítani hogy automatikusan felolvassa az összes beérkező értesítést nem lenne elegendő?
Veremivadék Undorkutya
-
veterán
Már rég ignoráltam,mert mindig ezt csinálta régebben is. Folyamatosan hater-kedett.Mindig elégedetlenkedik,először csak finoman,akkor még az ember próbál segíteni és egyáltalán nem érdekli.Majd belendül és elkezd kötekedni,mint ha direkt csinálná,hogy kihozza a másikat a béketűrésből. Közben a többi iphone hater-t is oda hívja,majd letámadnak egyszerre. Mint egy stratégiai játék.
HARLEY-DAVIDSON
-
davidsz
senior tag
Androidnál is ugyan így van, mint az IOS-nál. Sőt nekem androidos a fejegységem, és mindegy melyik rendszerrrel használom a telefont, ugyanígy viselkedik. Vagy hívásra használod, vagy minden hangot átirányítasz rá (akkor rádió nuku).
Turbófeltöltők forgalmazása, javítása *** http://www.turbodave.hu
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Tibee86 #196626 üzenetére
Balesetveszélyes éppen az, hogy mivel nem tudom, hogy jött-e vagy sem bármilyen értesítés, állandóan piszkalom, nézhetem a telefont.
Ha hallom, hogy erkezett valami, akkor a következő piros lámpánál, vagy fontos esetben leállok, és meg tudom nézni.
Ez a magyarázat, amit írtál számomra teljesen hajaz az ertesitesi LED, vagy az AOD hiányára... vagyis értelmes indok nincs, csak annyi, hogy ez ilyen.Más:
Elims!
Ígértem a töltési kijelzést, tessék:(#196628) Kbali !
Nincs az autóban.
Egy Ford S Max gyári navigációs fejegysege.[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Tibee86 #196621 üzenetére
Szerintem, meg nagyon nincs jól.
Értesítésekről maradok le, így információktól esek el, legyen az SMS, Viber, bármi.
Volt pár mobilom, és egyikkel sem volt ilyen gond.
Nem is tudom kinek a fejéből pattant ki ez az ötlet, hogy eltiltják a telefon tulajdonosát beleegyezése nélkül adatoktól.
Ráadásul én rátaláltam, hogy hol kell ezt kikapcsolni, de sajnos ez a “tiltás” állandóan - minden egyes kapcsolódás után - aktiválódik.
Így én autóban nem tudom használni ezt a telefont." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
takessz
senior tag
válasz Tibee86 #195449 üzenetére
Igen alapesetben en is azt hittem mig nem a kijelzővel raktam le és ugy is csinálja... kicsit szarul érzem hogy egy ilyen kaliberű márkánál előfordul ez!!
[ Szerkesztve ]
Apple iPhone 14 256GB Midnight Black iOS 17.6.1 | Apple Watch Series 4 Nike Edition | PlayStation 5 825 GB "Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
-
Chuck Norris
senior tag
válasz Tibee86 #194392 üzenetére
Az IP67 az tényleg egy + a 7 mellett. Megnéztem ezt a tudományos tesztet[link] miszerint a 6s is kibírja 18 percig a dunsztosüvegben, berakom a táskámba kicsit elázik ez alapján nem lesz semmi baja, még ha beleejtem a rötyibe és nem törik el egyből, valószínűleg akkor sem.
A kijelző is szinte teljesen mindegy a számomra, nem HD filmet akarok nézni rajta arra van TV-m, egy email-t vagy egy weboldalt csak el tudok olvasni a régebbi típuson is.
A hangszórót legfeljebb arra használnám, hogy kihangosítsam a hívást, ez talán működik a 6s-en is.
Csak viszonteladónál venném mert ott van hozzá jótállás, a gsm bolti árakkal azért is nem hasonlítgattam.
[ Szerkesztve ]
-
-
veterán
-
brickm
őstag
válasz Tibee86 #193858 üzenetére
Szia, igen.
Szerk. bocs, dehogy
Nincs rajta Mini display port. AMi neked kell thunderbolt>HDMI
Csak hirtelen a képre nézve nagyon hasonlít, gondolom ezért nézted ki te is
Vagy a kettő UA?[ Szerkesztve ]
-
Zolom89
senior tag
válasz Tibee86 #193858 üzenetére
Az apple notebook topik egyáltalán nem halott..
[ Szerkesztve ]
“LG C2 + Samsung Q990B” Asus Rog Strix G17
-
MasterMark
titán
válasz Tibee86 #192844 üzenetére
Így van, neki sem hiszek. 3 különböző iPhone van itthon, egyik sem csatlakozik le.
Linkelgetni meg én is tudok, ahol meg ezt írták:
"FALSE.
It's a legend.
No device in the world disconnect the WIFI connection during standby.
The problem are some routers (and some settings in them). iPhone and iPad are made to STAY always connected to wifi to use handoff and other things.
I had the same problem too and:
1) In my house iPhone and iPad disconnected WIFI during stand by;
2) In my office they stay ALWAYS connected;
3) My mom house too;
So the problem it's NOT iPhone but it's the ROUTER.
I solved the problem by changing router (or you can buy Airport too).
So, STOP sayin' it's normal and stop sayin' it's for "battery save" because IT'S NOT TRUE."Igen, az üvegfólia meg nem véd az esés utáni töréstől. A telefon oldalfala oldalról nyomja meg a kijelzőt amitől bereped.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- Samsung Galaxy Z Fold 4, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
- Apple iPhone 15 Pro , Blue Titanium , Usa ( eSim ) modell, kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest