- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
joebacsi4
tag
válasz
Eagl3 #332609 üzenetére
Pontosan ahogyan MasterMark írta.
Nekem a fejegység CD-tár bemenetébe van bedugva és ennyi. Mivel már volt tapasztalatom a fejegység kiszerelésével, így nekem kb. 5 perc alatt kész volt. A kormányról is tökéletesen tudom vezérelni. Nézd meg az oldalon, hogy a kocsid típusához megfelelő létezik-e. Évekig szívtam fm transmitterel, de hála már annak vége. -
-
havri1
félisten
válasz
Eagl3 #332024 üzenetére
Azt mondják, hogy a 100%-os töltés igazából a több cellás akkumulátoroknál hátrány, mert a cellákat teljesen egyformára nem tudja tölteni, és emiatt alakul ki probléma. Nem tudom hol olvastam, lehet nem így van. (telefonban is van 1 és több cellás akku is, gyártó, kapacitás függő)
A Li akkuknál a magas és az alacsony töltöttség hosszú távon káros, a magas és az alacsony hőmérséklet. Ezért javasolják általában mindenhol, hogy 40-60/20-80% között használja az ember, inkább többszöri rátöltéssel. Lehet az élettartamot ezzel pár héttel, hónappal ki lehet tolni.
Aztán mi az igazság..
Kérdezem én, ha rendszeresen 80%-ig töltöd, eleve elveszel magadtól 20%-nyi kapacitást. Ha leromlik az akku x év után 80% kapacitásra, akkor meg 100%-ra fogod tölteni, és úgy is buksz 20%-ot.
Ebben az esetben úgy használta az ember a telefonját, hogy sosem használta ki a teljes kapacitást? -
-
dnelb
veterán
válasz
Eagl3 #331558 üzenetére
pont most játszottam ezt le, csináld így, a transfer from iphone opcióval. Tökéletesen átjött minden, belogolva appok 80%-ba. A cib app sajnos nekem nem ment, nem fogadta el a pin kódot, pedig jó volt
De a cib24 segít ha így jársz. Cib-nél új telónál mindig szenvedek egyébként, általában bekell mennem mert sehogyse jó.
A 16pro-t visszaküldtem, sajnos forrósodott mint állat, meg a képernyő alsó fele sárgás volt, undorító volt ahogy kinézett, megnéztem 3u-val a legrosszabb LG screen volt bennement is vissza. Marad a 16pm
Ezen gyönyörű egységes a képernyő és 0 melegedés.
-
-
agabe
addikt
válasz
Eagl3 #159607 üzenetére
Az biztos, hogy nem erdemes (amugy uveg es laminalni kell)
itt egy jo kis video rola
Nem hiszem, hogy olcson csinalnak, bar szerintem a gepeket beszerzik 1 milla alatti osszegbol ami utan parezer forintba (10ezer alatt) kerul minden szukseges alkatresz, es munkadijkent elkernek isamurai-ban 110ezretAzert tehetik meg, mert nem sokan vannak felszerelkezve ilyen cuccokkal, es hulyek, mert 60-ert apple is cserelne nekik. Mindegy ez a resze, a lenyeg, hogy nem fogod tudni csak ugy megcsinaltatni.
Van dzsunkabb megvalositas is, de meg ehhez is kell vakumozo, es kerdes milyen anyagokkal dolgoznak, meg mikozben csinaljak mennyi szosz, ez / az kerul valamelyik reget koze, szoval ilyet valoszinuleg nem erdemes.
Vannak utangyartott kijelzok nem tudom mennyiert, de azok nem hozzak ugyanazt a minoseget, es lutri, hogy tenyleg jok-e altalanosan minden szempontbol.
Vizallosag el is veszik ilyen cserenel, az eredetivel viszont talan megcsinaljak azt is osszeszerelesnel, hogy maradjon vizallo.
Nem olcso a betort kijelzo csereje / javitasa. -
agabe
addikt
válasz
Eagl3 #159588 üzenetére
Kijelzot felejtsd el annyiert az valami lehuzos hely lehet tobbet felejuk se nezz (csak nem ismaurai ? azok nagyon dragan dolgoznak...kb dupla ar hivatalos szervizhez kepest, es garid sem lesz utana apple-nel.
60ezerert hivatalos garival istyle-ban cserelik: [link]
A haz jo kerdes, arra pl. istyle nem ir semmit, de meg kell kerdezni, am ha az egesz telot akarnak cserelni az mar huzos lenne 150ezer forintert (viszont meg mindig olcsobb mint amit neked mondtak, es gari is megmaradna vagy ujra indulna ( ezt nem tudom )
Ha istyle nem cserel hazat akkor mashol is lehet erdeklodni, de akkor a gari ugrik. -
nederlanden
senior tag
Az enyémen több mint három hónapja minimális kopás és karc sincs tok nélkül úgy,h lerakom asztalra,kocsiban a pohártartóban tartom és töbször ejtettem igaz hajópadlóra,de box-ülés közé is..
Más:96%-tól belassúl a töltés olyannyira,h kb. 20p-fél óra kell a maradék 4%-ra!!Mintha új korában gyorsabban töltötte volna.létezhet?
-
Tibee86
nagyúr
Inkább az a kérdés jelenleg, hogy mit tudnék használni helyette?
Az iOS7 megjelenéséig ez fel sem merült, hogy mást használjak, nekem szinte "tökéletes" volt, viszont így nagy az esélye, hogy nem iPhone lesz a következő.
Kipróbálnék valamilyen androidos masinát is, de ott meg minden telefon egy pingpongütő méretével vetekszik. Nekem bőven elég a 4s mérete, nem kellene nagyobb. Ha kisebb kijelzőt akarok, akkor meg marad a közép- alsó kategória...
Marad a 4s iOS6-al még egy darabig, utána meg előveszem a fiókból az e51-et, és használom azt, amíg a gyártól észhez térnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest