- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
manchester85
veterán
válasz
DanielK #44532 üzenetére
Most mit sirankozol, nekünk ugyanolyan unalmas lesz az iPhone, mint eddig, teged meg 2 hét múlva megint megcsap az iPhone érzés.
A huawei mindent megtesz majd ezért legalábbis.
Ragnar95!
Nem egészen igy van ez. Most mar le se kell adni az iPhone-t, a T-nél, megrendelik, es amikor mész az újért, akkor adod le. Gondolom ez alól kivétel, amikor nem tudjak a helyszínen eldönteni, megállapítani a hibát.
-
Ragnar95
félisten
válasz
DanielK #44271 üzenetére
De mi van, ha valaki egyszerűen nem akarja,h fölöslegesen fogyjon a mobilnete vagy nem akarja meríteni a telóját
Net nélkül is elég sokat ér egy okosteló, bár tény,h igazán nettel lehet őket kihasználni, de mindenkinek szíve joga eldönteni,h kell-e neki net, illetve ha kell is, az 0-24-ben kell-e neki...
Én mondjuk sosem kapcsolom ki, mert a kommunikációm nagy részét neten keresztül intézem, de sokan vannak, akik szeretik kikapcsolni a mobilnetet, amikor nem használják... -
agabe
addikt
válasz
DanielK #43930 üzenetére
En Poetic Atmosphere-t hasznalok
video, nekem bevalt. a fekete keszulek par honap utan is olyan mint amikor kivettem eloszor a dobozbol (igaz szoktam meg egy neoprene tokba is betenni ezzel egyut, de az nem kotelezo)
Kivenni belole tenyleg nehez ahogy mondjak is, de szuksegtelen ha nem veszed ki a sim kartyat. -
dvd_R+
őstag
válasz
DanielK #43881 üzenetére
Sajnos nem tudok mert van elöfizetésem jelenleg.. és nem tudok kihozni illetve jóval drágább lenne úgy
most beszéltem a t mobilevel ök se mondtak biztatobbat sajnos
a tag 2500 napja van fent az oldalon 3pozitiv értékelése van illetve 0 negativ újonc
valamint úgy hozta ki a telefont hogy előfizetés tarifa hosszabitas +2év re aztan ezt hozta ki melléúgy gondolom csak fogja fizetni a szolgáltatást tehát remélhetőleg nem tiltják le
vagy az esetben tilthatják le ha ö be megy és le tiltatja de annak meg mi értelme ? mert akkor ö se kap újat vagy igen ? azt mondta nekem telefonba a kolléga hogy biztositás nincs a telefonra váltva tehát ezalapjan nem is kap újat ha be megy és azt mondja hogy ellopták vagy bármi nem ?illetve ha irok vele adásvételit + egy olyan letiltás elleni garanciat amin szerepel személyes adatok telefon szám lakcim szem igazolvány szám és megofgalmazva benne hogy ha letiltják vagy bármi hasonló az esetben öt terheli az én károm és ki kell nekem fizetnie ezzel érek e valamit ? rendőrség biroság vagy bárhol ?
tehát van e rá valami megoldás hogy olyan szerződést tudjak irni a kollégával amivel én érek is valamit ha neadj isten a telefonomat tiltanak vagy iylesmi ? -
manchester85
veterán
válasz
DanielK #43868 üzenetére
Jaja. A 16-os egy butított verzió, nemrég vezették be. Nincs hátsó kamerája. Amúgy a 32-es az alapmodell 299$-ért.
Áhh, a 4. generáció már filléres tétel. 25-ért el is adtam volt barátnőmnek egy agyonhasznált szart.
-
Ragnar95
félisten
válasz
DanielK #43846 üzenetére
Lehetséges, de én akkor sem hiszek benne, mivel max középkategóriás telót tudna kiadni az Apple, de ha belegondolsz, a mostani iPod Touch is 300$, tehát nem éppen olcsó és minimum ilyen tudásúnak kéne lennie az olcsó iPhone-nak is, tehát vagy árulnák 400$-ért, ami nem sokkal olcsóbb, mint a rendes iPhone vagy árulnák 300-ért, mint most az iPod Touchot és akkor valószínűleg sokan megvennék, viszont így minimum 50$-al kevesebb lenne rajta a profit...Mondjuk még ezt tartom a leglogikusabb lépésnek, hogy az iPod Touchot megszüntetik és annak a helyét átveszi az olcsó iPhone, mivel így kb 0 fejlesztés kellene hozzá, csak egy GSM modul kéne az iPod Touchba és kész is a dolog
-
manchester85
veterán
válasz
DanielK #43720 üzenetére
Bár fordítottan arányos a kettő. Egy ütött-kopott Huawei szintű nőnél inkább használok "fóliát", mint egy iPhone szintűnél.
Privacy99
És ha akkor ejted el, amikor épp kiveszed? Arról nem is beszélve, hogy folyamatosan ki-be kell rakosgatni. A telefon élményt nem rontja, csak a teljes használatot.
-
Ragnar95
félisten
válasz
DanielK #43489 üzenetére
Jönnie kéne az új iPadnek is, mivel le fog telni az 1 év az iPad 4 megjelenése óta. Várható, hogy így fog kinézni és megkapja az iPad Mini dizájnját, de ugye az Apple-nél a megjelenés napjáig semmiben sem lehetünk biztosak, úgyhogy simán lehet,h egy full új dizájnt kap
Nekem még tökéletes az iPad3, nem lassú és nincs vele semmi gond, úgyhogy még minimum jövő évig várat magára a váltás, idén amúgy is az iPhone van a soron,h lecserélődjön
Játékos: nem valószínű, de nyomjatok rajta egy restore-t, ha az megoldja, akkor szoftveres volt, ha nem, akkor meg maga a power gomb romlott el... -
madgie
titán
válasz
DanielK #42798 üzenetére
Köpönyeg kilép iOS 7 alatt, hátha később jobb lesz. Kösz amúgy, nem ismertem.
Amúgy nem kell a lehetséges váltásnak nagy feneket keríteni, i4 előtt is volt wp7-em, előtte droid, előtte meg egy i3G. Most az a "bajom", hogy a 4S már nem érdekel, az 5 meg használt áron is üti az ingerküszöböm. Droid fronton meg a tepsiktől akadok ki, kell a francnak 4.7-5" pingpongütő. iPad amúgy mindenképp marad, csak a telefon érik meg lassan a cserére.
Blyan: folyamatosan, ha a beállításokban piszkálnám.
-
madgie
titán
-
válasz
DanielK #42720 üzenetére
Majd megírom, ha végre valaki felhív és nem azon lovagol,ha már úgyis egy rakás pénzt fizetek a Mozaik csomagért, akkor majd visszahívom
Egyébként sokan fikáznak, de nekem tetszik az új iOS. Használom, amióta kijött az első béta. Még el tudnék viselni 1-2 dolgot, pl. notif center kicsit jobb lenne (időjárás érdekes, egyszer azt írja, épp hány fok van,de legtöbbször azt,hogy mennyi a max meg a minimum, ami lesz ma, aztán meg kell nyitnom,hogy lássam, éppen mennyi van jelen pillanatban), valamint a corntol center lehetne testre szabható, mert szívesen betennék a hotspotot is a wifi/bt/stb kapcsolókhoz, valamint 1-2 programot alulra, mert a számológép és a fényképező tök felesleges, de az óra se létfontosságú. Csak tudnám, kinek az agyából pattant ki,hogy pont ezek legyenek ott, ráadásul fixen, megváltoztathatatlanul.
-
válasz
DanielK #42703 üzenetére
Nekem eddig ok, a telefonálós b2 bugot nem tudom,hogy jelen van-e, mert csak én hívtam eddig másokat és ugye akkor jött nekem elő, mikor engem hívtak.
Spec. 1 hibát találtam eddig: az email-ekben ott marad egy 1-es, hiába nézted meg mindet, sőt a badge-t is kirakja. Csak akkor frissíti, hogy nincs is olvasatlan e-mail,ha kilövöd a háttérből.
-
madgie
titán
válasz
DanielK #41079 üzenetére
Nem kell semmire alapozni, csak meg kell nézni, hogy futott mondjuk az iOS 4 3G-n, vagy épp miért nem használhatjuk az iOS 6-ot se már az iPad 1-en. És ugye hardverileg az iPhone 4 nagyjából az iPad 1 szintjén van, nem csodálkoznék, ha nyögvenyelős lenne az iOS 7 alatt. Mondjuk engem különösebben nem zavar, eddig ronda a hetes... ez még ugyan változhat, de az i4 hardverét tekintve nem csoda, ha lassan kifuttatja az Apple.
-
xors
senior tag
válasz
DanielK #40979 üzenetére
eddig énis így csináltam, csak gondoltam van valami alternatíva.. na de ez van
viszont a drive -ot ígyis használom mellette, mert a dokumentumokat, meg tudja nyitni meg szerkeszteni is. (no meg 15giga helyem van rajta
)
Még egy olyan kérdésem lenne, hogy ugye van a Push(átküldés) meg a Fetch(begyűjtés). Mi a lényegi különbsége a kettőnek? Melyiket érdemes használni?
Köszönöm -
pcnet
addikt
-
pcnet
addikt
válasz
DanielK #39923 üzenetére
Félre értesz, én épp azt írtam, hogy ahhoz képest, hogy beta, elég gyors és kellemeset csalódtam. Ergó dícsértem és nem fikáztam. Gmail most 2x jelzett, aztán azóta megint nem, pedig jönnek email értesítők. De mielőtt ezért is kapnék, igen, tudom, hogy nem végleges (és ennek tudatában használom a továbbiakban is). Nem zavar ha nem jön értesítés, együtt tudok vele élni, nem vagyok fontos ember, nem maradok le semmiről ha 20 percenként ránézek. Csak gondoltam megkérdezem.
Időjárás témához esetleg valaki? Vissza olvastam és más be tudja kapcsolni még ha csak szövegesen is jelenik meg, de nálam értesítési központban nincs is időjárás, így nem tudom engedélyezni. Ugyan azt a FW-t használom mint más, tehát benne kellene, hogy legyen.
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
DanielK #38077 üzenetére
Hidd el, megfelel, plusz adásvételi szerződésem is van (amiben rögzítették, hogy garantálják az Apple garancia meglétét), gyári számmal, azonosítókkal. Az, hogy a bolt egyébként hogy trükközik az adófizetéssel, más kérdés, de a számla megfelelő és egyébként a bolt adófizetése az Apple-t sem érdekli. Amúgy frekventált helyeken több üzlettel bíró, normális mobilkereskedésről van szó, nem eldugott sufnibolt. Hidd el, kellően óvatos és körültekintő vagyok, ha ilyesmiről van szó.
-
Begi
senior tag
válasz
DanielK #37952 üzenetére
Ezt elég nehéz behatárolni, mert ilyen szempontból nagy a felület. De érzésre a fekete kereten belül van az ujjbegyem.
Blyan
Hidd el hogy rajta van az ujjam mind2 esetben. Az is nagyon jól látszik, hogy a P betű csak akkor nyomódik le, amikor az egészet elfedi az ujjam, mig az L-nél elég a jobb szélére bökni.Persze lehet hogy a kezem a bugos és taszitja az iPhone-t
.
Akinek eddig megmutattam annak sikerült előhozni a saját telefonján. Lehet kicsi az ujjunk
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest