- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
thomson7575
tag
válasz
joey04 #188990 üzenetére
Ja értem, szóval aki már itt van több mint egy éve az emberileg is több mint aki "új". És az "újak" idővel és hosszú küzdelem árán kiérdemlik, hogy ők is lekezelően tudjanak beszélni a többiekkel. Sajnos nálam a tisztelet az kölcsönös alapon működik. Én mindenkinek megadom, de aki nekem nem adja meg annak én se fogom , főleg úgy, hogy itt mindenki ismeretlenül írogat.
Ha annyira érdekel a vitánk akkor olvasd vissza a kommenteket és nézd meg, hogy ki kezdett el lekezelő hangnemben irkálni. -
-
domerator
veterán
-
Laca1212
őstag
válasz
joey04 #167634 üzenetére
Nyilván nem várok a felvetésekre választ. Csak az ember elmélkedik,eszébe jut ez-az.
Szerintem itt senki kezében nem volt még x, hogy tudja...működik e jól vagy sem fID. De az "ezerszerelmondtákésfaxánfogműködni" oktondi, kioktató válaszok miért kellenek?
A fanok(Handrasék) is benyalták az event bakit fID esetén? Nekem így tűnt. Mert én amatőr, antitálentum is csak annyit láttam,hogy balfaxkodtak. Lehet nem figyeltem eléggé .
Magyarázd el kérlek,mi történt pontosan!
-
vasi89
őstag
válasz
joey04 #167634 üzenetére
Az meg a legalja, hogy még itt is benézték, hogy a FaceID szarul működött a bemutatón.
De ezek a tények nem? Az más kérdés, hogy mire piacra kerül a telefon semmiféle gond nem lesz vele de tegnap sz.rul működött és ennyi. Viszont Én úgy gondolom, hogy az ujjlenyomat olvasót teljesen elhagyni nem volt jó döntés. Simán mehetett volna a hátlapra, az a ronda kamera úgyis rontja az összképet.
-
-
Ricardo
titán
válasz
joey04 #167377 üzenetére
Igen volt régebben is "gond" ezzel, de reméltem, hogy levetközték ezt, és belátták, hogy nem csak a már meglévő felhasználókat kellene megszólítani. Ezek szerint tévedtem. Nem gondoltam hogy zavar ha teljesen normálisan megkérdezem, hogy tudnám követni a bemutatót apple termék nélkül.
" A kérdésed tehát csak ürügy volt."
Érdekes módon kaptam egy linket ahol ezek nélkül simán követhető az esemény, tehát mégis létezik rá egyszerű megoldás.
Én érdeklődtem, a te hozzászólásod meg csak "rólam szól", így ne feszegessük ki trollkodik. További szép napot!
szerk:
Azt már csak halkan teszem hozzá, hogy láthatóan másnak is hasznos volt a kérdésemre kapott válasz.
-
vasi89
őstag
válasz
joey04 #156723 üzenetére
Régen azért az android sokkal nagyobb elmaradásban volt, 2 giga ram-al laggolt. Az ios meg 512vel is jó volt. Viszont most már eljutottunk odáig h 2gb ram is elég ahhoz h szépen fusson nem beszélve a 4-6gb-os telefonokról. A másik pedig, hogy régebben számomra volt valami az apple dizájnban ami megfogott, pl az üveg elő és hátlap a 4-4s-ben. Aztán az 5s-ben az ujjlenyomat olvasó, amit hiába használtak előtte, az 5s-ben volt először tökéletesen működő. Most pedig azon kívül h az i7ben dupla kamera van amit az apple-ön kívül már jópáran raktak telefonba és elég jó minőségben más jelentősebb újítás nem nagyon történt náluk az i6 óta. Dizájnban pedig szerintem már sokan lekörözik az iphonet de ez szubjektív.
@Chiftain: oké Te nem váltasz, i4s óta nekem is csak iphone volt de idén már nagyon erősen gondolkodóba estem. És azért valljuk be az apple a divatra megy rá nem az innovációra. Amíg divatból veszik sokan addig nem fogja őket érdekelni az a kis % akit érdekelne egy kis plusz. És biztos hogy sokan vannak akik pedig váltani fognak ha más gyártó nagyot dob.
-
MitoGábor
tag
válasz
joey04 #151915 üzenetére
Szia!
Az iPad-eknél nincs javítás, kizárólag csere. Ha megvan a számlája és nem cégre szól, akkor vidd be bármelyik hivatalos Apple szervizbe, mondd el, hogy mi a problémád a készülékkel. Elvileg tesztelés után ők is látni fogják, hogy kuka az akkud, így kompletten cserélik a készüléket. Ha esetleg nincs meg a számlája, vagy céges vásárlás, abban is tudok segíteni privátban. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
joey04 #151074 üzenetére
Megtennéd, hogy megszámolod, hogy én leírtam -e akár 5x is ezeket a dolgot magamtól?
Mindig akkor tértem vissza erre, amikor jött a nemértemmitlátszhaver válasz...Nem ragoztam pl. az s7 topikban sem, hogy számomra egy 280e forintos telefon ne írja már ki, hogy "az alkalmazás leállt"(mondjuk ott csak egy nem értő válasz érkezett, gondolom azért, mert reálisabbak voltak a userek) inkább másnap eladtam a francba.
Ettől függetlenül lehet éppen az s7e lesz a következő telefonom, mert annak is vannak igazán jó tulajdonságai, és lehet a szoftver is javult az N-nel!Én azt szeretném, ha ez az i7+ beválna, és szerethető lenne számomra.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
joey04 #151070 üzenetére
1.) leírtad a véleményed:
Ez ok.2.) elfogadtuk:
Na én nem ezt látom, sőt azt olvasom a kommentekből, hogy a hiba az én készülékemben van, vagyis fent nálam a toronyban...3.) ha nem felel meg miért használod:
Ez egy összetett dolog.
Én special szeretnék vele megbékélni, mert sok jó tulajdonsága van, vannak amik kifejezetten tetszenek, és vannak hardveres dolgok, amik nem, (pl. ez a fülhallgató megoldás...komolyan kinek jó ez?) de vannak olyanok, amelyről lerí, hogy optimalizálási gond.
Írom ezt úgy, hogy nekem pl. az i6 ios 8-cal ettől ezerszer jobban tetszett, mert egy nagyon smooth rendszer volt, és lek@kiltam, hogy most egy alkalmazás megnyitása 0.1, vagy 0.12 másodpercbe kerül, mert nálam nem ez a lényeg, hanem az, hogy ne legyenek idegesítő hülye kis apró hibák, bakik a működésben, mert azért nem egy 40-50 ezer forintos dologról, hanem egy 300+ áru termékről van szó.
Én azt látom, hogy nem hogy előre fele haladnánk, hanem vissza, e téren.
Az erővel nincs baj, itt aztán tényleg minden marha gyors, a multitask egy álom, az akku is teljesen elfogadható, a beszélgetés hangminősége is etalon, az ujjlenyomat olvasó is hibátlan, és számomra a kamera is igen jó, nagyon szeretem az iPhonok "színkeverését".Nem céges a telefon, munkám során, és itthon is windows-t használok, ez sem késztet az IOS használatára.
Nekem nagyon kellemes emlékeim vannak az i6-ról, szeretném ismét azt a feelinget!
Kb. ennyiről van szó, valamint arról, hogy nehéz engem meggyőzni olyan dolgokról, amit én magam másképp látok a saját szememmel.
Itt van pl. mellettem a mate 9...egy brutálisan jó telefon, de abban is vannak hibák, mint ahogyan az elődben is.
Érdemes abba a topikba is benézni, (csak kíváncsiságból) hogy ott vajon kapott -e tőlem hideget, meleget a kedvenc készülékem.
Ott is eleinte ez a fogadtatás volt, mint itt, aztán, ha valami "ámítás" nélküli, valós vélemény kellett valamiről, egyből jött a hozzám intézett kérdés...jó a rózsaszín ködből kilépni néha, és a valóságban is élni...szerintem!(#151073) Astery !
Milyen segítségre gondolsz? -
nord_
veterán
válasz
joey04 #143455 üzenetére
joey20 és Noxy,
semmi gond, mindenki úgy csinálja, ahogy akarja. Sehol se írtam le, hogy ezt meg kell tenni, csak annyit: én főverziónál újrahúzom a telefont. Nektek úgy a jó, nekem meg így, azt hiszem, ezzel nincs semmi gond.
(Bár ugye Agabe kartács a példa, hogy jót tesz.) -
-Ben-
veterán
válasz
joey04 #142605 üzenetére
Persze, nyilván én se tartom blikknek ..
Csak az „almával” kapcsolatos dolgok többnyire mindig jobban fel vannak fújva a kelleténél.. De majd meglátjuk.
SE: Hát igen... A 6-os szériából egyetlen hibásat se fogtam ki, pedig megfordult itt vagy 5 db is + még a 2 amit használnak jelenleg is. SE-ből meg sorozatban 4.... De már nem foglalkozom vele, sajnos olyan amilyen. Viszont van aki a 6-os szériából kapott hasonlóan „jókat”.(#142607) 30z.Samu: Az igen!
Na ennek mindjárt utána is nézek..
-
xors
senior tag
válasz
joey04 #142605 üzenetére
Engem csak az nyugtat, hogy ha komoly a dolog, úgyis beperelik őket, és akkor kénytelenek lesznek kicserélni a hibás készülékeket, akár a garancia lejárta után is. (persze akinek emiatt rossz a telefonja az várhat rá...)
Apple dolgokat persze h felfújnak, az ilyen hírekre mindíg nagy az érdeklődés
-
matyi19
őstag
válasz
joey04 #141088 üzenetére
Szerintem az lesz, hogy halasztom a vasarlast meg kb. ket hetet, akkor jon haza az egyik baratom Becsbol, o nemreg vett maganak Galaxy S7 Edge-t, masodik telefonnak akarja majd hasznalni, egy iPhone 7 mellett. (ha minden igaz, megjelenes utan vesz egy i7-et.)
Akkor lesz lehetosegem jobban kiprobalni az S7-et.... -
buvartacsko
addikt
válasz
joey04 #126896 üzenetére
nagyon nagyon egyetértek! +1
sőt tovább megyek, én ebben a helyzetben inkább nem vennék semmit, hanem hozzátennék még pár hét / hónap alatt és vennék egy i5/i5c esetleg i5s-hez valót. persze tudom azoknak nem olyan jó a kamerája mint az i4-nek.
egyébként i5, i5s és most i6s után iszonyatosan szarul néz ki sztem kézbe véve az i4. iszonyat gagyi hatást kelt.
-
nederlanden
senior tag
válasz
joey04 #123377 üzenetére
Ugye nem arra gondolsz,h nekem fontos az alma láthatóssága,mert ha igen akkor fussál neki a történetnek mégegyszer.Ugyanis a gyárira amit én használok azt mondta,h gáz mert takarja a tel..a rock tok egy kimondottan jó minőségű kényelmes tok,de én épp azért nem szeretem mert ki van vágva az almanal
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
joey04 #122600 üzenetére
hmm...valamelyik nap úgy befagyott egy alvó modbol ébresztés után,hogy csak pislogtam,lehet hogy rosszul esett neki hogy felébresztettem,hirtelen.
A kukarobi sokszor csakazértis megakarja oldani a dolgot,mégha beletörik a foga,akkor is.
Iphone esetében,nekem az Itunes-al van gondom,persze azt még alig használtam,de nyilván más gond is van vele,mint ahogy kukarobin is. -
-
Ragnar95
félisten
válasz
joey04 #119697 üzenetére
Nem, mivel mint írtam a telepítő fájlt nem tárolja a készülék és csak annak a segítségével lehetséges telepíteni az appot. Ez olyan, mintha gépről akarnál lementeni egy már feltelepített appot. Ha hozzá is férsz a fájljaihoz, semmire nem mész azzal, ha lemented őket, mert másik gépen nem fogod tudni ettől még elindítani az appot.
-
válasz
joey04 #116333 üzenetére
Szokás kérdése, az tény azért, hogy más szemlélet kell a használatához, mint bármi máshoz, de nem vészes megszokni, ha az ember akarja. Én mondjuk egyáltalán nem használom, mert nincs mire. Mint zenelejátszó nem jön be a hangja, arra ott a Fidelia, file-okat meg nem rendszerezek a telefonon, mert minek - a képek videók mennek felhőbe, zene meg nincs rajta, mert azt otthon és az autóban hallgatok.
-
manchester85
veterán
válasz
joey04 #112752 üzenetére
En egyébként nem is gondoltam volna, mennyire meg lehet szokni az iPhone 6 méretét. Valóban vannak helyzetek, amikor picit kényelmetlen a mérete, de az esetek többségében mar eszre se veszem a hátrányát. Mindezt egykezes használatra értem. A 6 plus viszont mar tényleg az irreális kategória, pedig mindig eljatszom a gondolattal, hogy a következő mar 5,5' lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Xbox Ultimate előfizetések
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest