- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
tudod
csendes tag
sziasztok!
van egy iPhone 4-em. a probléma az,hogy iTunes-on keresztül frissítettem iOS 7.0.3-ra amikor a végén megszakadt a frissítés,hibát írt ki és vissza kellet állítani alapra a telefont. ezután csak úgy tudom használni a készüléket,hogy újra aktiválom sim kártyával,csak a problémám itt van,hogy sajnos nincs lehetőségem semmilyen sim kártyával aktiválni. (így vásároltam már) egyszer már volt aktiválva,miért kell megint? mit tudnék tenni ? -
Kicsirics77
veterán
egyszer már volt aktiválva,miért kell megint? mit tudnék tenni ?
mondjuk kellene egy apple id meg egy microsim hogy egyáltalán használni tudd,akár mint teleffont is esetleg
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
Ragnar95
félisten
Mert minden egyes restore után újra aktiválni kell a telefont...
SIM-kártya nélkül márpedig nem fogod tudni aktiválni sehogy sem a telót, így ha használni szeretnéd, nem ártana beszerezni egy olyan SIMet, amilyen függő a teló...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
oszy
veterán
ha letöröltem minden videót és a zenét a telefonról, az iTunes-al hogyan tudom visszarakni ugyanoda ahol voltak? a mappákat illetőleg...
a zenét sikerült, de ezeket nem. Köszönöm!Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
oszy
veterán
válasz Kicsirics77 #57859 üzenetére
csak itt többen írták, h más gyártóktól származó programot nem nagyon jó használni, mert összekutyulja a dolgokat. nekem mondjuk egyszer a program használata után nem ismerte föl az iTunes a készülékemet.
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
zekk007
aktív tag
Sziasztok
Tudtok valami olcsó iphone szervizest akár házit ajálani aki nincs elszálva árügyileg?
-
Tim82
félisten
válasz zekk007 #57863 üzenetére
Ha budapesti vagy, őt szokták ajánlani.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
oszy
veterán
válasz Kicsirics77 #57861 üzenetére
és az iClover? az még fent van nekem most is.
[ Szerkesztve ]
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
vans?
őstag
Lassan az osszefoglaloba is be lehetne irni az iPhone szervizeseket, foleg fagyalllo-t.
[ Szerkesztve ]
hábm bábm
-
gzbotii
nagyúr
Sziasztok.
Hogy szuperal az i4 iOS7 -el. Sevesseg, uzemido stb...
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Kicsirics77
veterán
-
matyi19
őstag
Hogy lehet egyszerre tobb kepet torolni....? (IOS 7)
-
Eszgye
csendes tag
Sziasztok! Segítséget kérnék!
Iphone 4S-em van és újabban furcsaságokat csinál.
A fényképezett képekből véletlenszerűen válogat, hogy melyeket töltse fel a fotóadatfolyamba. Pl. fényképezek 5 képet, abból az elsőt felrakja, második és harmadikat nem, negyediket és ötödiket pedig megint felteszi. Az mitől lehet? Arra már rájöttem, hogy a fotóadatfolyamban csak az utolsó 1000 képet jeleníti meg, de elvileg "FIFO" módszerrel kellene válogatnia, azaz az elejéről "töröl", ha új jön be.
A másik gondom, hogy a naptárat és a kontaktokat icloura szinkronizálom, onnan pedig PC-re, Outlookra. Mivel az icloud frissítés és a 7-es IOS nagyjából egy időben volt, nem tudom, hogy melyik miatt, de a PC-icloud szinkronizálás megszűnt, sőt az Outlookban is a szinkronizált mappa, olyanokat ír ki egy új esemény létrehozásakor, hogy "jelzéseket nem támogató mappa"...
A tanácsokat előre is köszönöm! -
matyi19
őstag
Koszonom mindotoknek a segitseget!!!
Az az igazsag, roman nyelven hasznalom a telefont es nem tudom miert a kijeloles/kivalasztast kerestem ) -
Szecsy
aktív tag
Nekem olyan kerdesem van hogyha hivnak akkor ugye csong es rezeg a telo,
Ilyenkor nem tudom mikor es miert de abbanarad a rezges de a csonges van tovabb mig fol nem veszem. Van valami oLyan ami erzekeli hogy a kezedben van a telo es abbahagyja a rezgest? -
Onderon
senior tag
-
gabormgp
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz bigdady #57895 üzenetére
Mivótodddaírrrrvaamimódosítvalettt?
madgie: Hát igen ott oldalt a szélein nem védi, de olyan fóliát még nem is láttam ami oda is lehetne rakni. Nekem 1,5 hónap alatt egy hajszálkarcot se sikerült ráraknom, és keretfólia ma van rajta először, igaz azelőtt meg tokban volt, de ugye alatt is kophatott volna elvileg. Amúgy a keret kopott meg?
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest