- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
pr0bi
senior tag
válasz whitezo88 #57247 üzenetére
Színinvertálásnál kb így néz ki az ios 7 csak fekete volt a háttér. Nem is igazán értem ezt a funkciót, van akinek ez bejön vagy minek van?
Ezt a k*rva nagy processzorigényt (A7) se igazán tudom hova tenni. 3D alkalmazásoknál, játékoknál még megértem (már aki ilyen célra használja a telefont) de hogy az animációk, transparency miért ilyen erőforrás igényes...
-
Parson
addikt
sziasztok,
van egy megbizható forrásból eladó i4 (fehér, 8 GB, T-mobile-os, 2,5-3 éves készülék, szinte karcmentesen szép állapotban), amit szeretnék megvenni. Nekem vodafone-os előfizetésem van, nem fogok t-mobilra váltani az égvilágon senki kedvéért - Felmerülő kérdés:
1. jailbreak-elhető a készülék megfelelő módon a vodafone-os kártyahasználathoz? (ha ez itt nem lehet téma, akkor sorry, irányitsatok át a megfelelő helyre)
2. fenti körülmények tekintetében sacc/kb mennyiért érné megvenni?
[ Szerkesztve ]
───────────── P r o / E N G I N E E R ─────────────
-
Parson
addikt
Köszi, közben kaptam egy fülest, hogy a jailbreak másra vonatkozik.
Hivatalos út lesz akkor belőle, az a legtisztább számomra is. - Amúgy ez sok időt vesz igénybe náluk? Vagy netán tipikusan az '5 perces' műfaj?(#57261) B-L-A-C-K -> és ebben akkor benne van a hivatalos unlock rám eső ára is?
[ Szerkesztve ]
-
-
M@te
senior tag
válasz Parson #57262 üzenetére
kb 5 perc elintézni de a függetlenítés 1-3 nap, mire valóban az lesz. de akkor már nyugodt lehetsz mert tuti hogy nem fogják letiltani és hamarosan független lesz. itunes-ra rádugva fogja majd kiírni ha kész
így van berendezve a Világ..Minden energia a Nagy Mágnes szeszélyei szerint működik. | Regisztrált 2004-06-23 13:35 :)
-
Parson
addikt
válasz B-L-A-C-K #57266 üzenetére
Valószinű sikerül levinnem 45 (kis szerencsével 40) + függetlenitésre. Jó a tárgyalókészségem, bizom benne, hogy most is beválik.
(#57265) M@te -> 1-3 nap alatt fut át a rendszeren? Vagy a telefonon? Egyelőre nem vágom még ezeket a részleteket, de különösebben nem baj, mert pont, hogy csak részletek. Hivatalos megoldást szeretnék, ha van rá mód, ez tutter.
(#57268) kaszassz -> Köszi neked is az infót, ez még jobb adat a tárgyalási alapomhoz. De most már elkezdek utánanézni hivatalos úton is.
[ Szerkesztve ]
-
Ilidzser
tag
Sziasztok!
Tudna valaki esetleg segíteni abban, hogy a VIber és a Blackberry Messenger miért eszi az aksit miközben nem is használom, ki is lövöm a futó alkalmazások közül? Egyedül üzenetek küldésére fogtam be, de katasztrófálisan meríti a telefont.
Valamilyen beállítást tudok rajta változtatni?
Egyedül a whatsapp ami nem okoz hasonló gondot...
iPhone 5-ön használom.Köszi!
-
bandigno
senior tag
Örülök ennek a 7.0.3-as frissítésnek, mert miután jelezte, hogy telepíthető "lenne", egyúttal le is radírozta a 7.0.2-t a telóról (felszabadítva nekem majd 2,5 giga helyet ), de mivel 3,2 giga kell ennek a telepítéséhez, le sem tudja szedni magának, mivel nincs annyi szabad hely a 22-es csapdájába ejtette saját magát és ennek nagyon örülünk bravó Apple!
-
subaruwrc
félisten
válasz bandigno #57274 üzenetére
i5s-en volt 92mb a frissítés, annak hogy kell 3.2gb szabad hely ?
nálam i4-en 50mb volt a frissítés, viszont képeket videókat nekem is kellett eltávolítani hogy hajlandó legyen felmenni de úgy is csak ituneson keresztül, wifin 3-szor failelt be.-secret-
szerver terheltség ?
[ Szerkesztve ]
-
erdoke
titán
válasz Blaise #57250 üzenetére
Egyetértek, legalább valami kupont kellett volna adni a korábbit megvásárlóknak, hogy mondjuk 1 dollárért/euróért megvehessék az újat. "Upgrade díjat" hajlandó lennék fizetni, ugyanolyan teljes vételárat, mint amit az új ügyféltől is kérnek, azt nem.
Még abban az esetben is kaphattak volna tőlem újabb 2 eurót (iPhone + iPad). Így nem kapnak semmit.A legjobb aláírás a héten
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Parson #57288 üzenetére
A háttérben futó bennragadt dolgokat kilövi. Illetve néha érdemest ezt megcsinálni akkor ha 100%-ra fel lett töltve a telefon, mert az aksi kijelzést újrakalibrálja.
(#57290) Szecsy: Nem, mert ugyan úgy visszapakolja az esetleges sz@r rendszerfájlokat is. Ha új ként állítod be a telefont az olyan mintha egy szűz win7-et kapnál, de így a régit kaptad meg újra.
[ Szerkesztve ]
-
bandigno
senior tag
válasz subaruwrc #57279 üzenetére
a lényeg h letörölte saját magától a letöltött, de nem frissített 7.0.2-őt és most ezt írja h 1,1 GB a frissítés mérete, de 3,7 gb szabad hely szükséges a telepítéshez, ezért le sem szedi nincs, csak 2,6 giga szabad helyem szerencsére
Parson: ha netán mégis szükségem lenne i4-en az ios7-re, akkor majd csinálok neki elegendő szabad helyet, de ez mostanság nem várható, nem jön be még mindig az új kinézet.
[ Szerkesztve ]
-
RunTimeError
tag
Üdv!
Egy olyan problémám lenne, hogy a 4S telefonom estéről reggelre egy olyan
jelenséget produkált, hogy csak egy fekete háttér jelent meg rajta halvány megvilágítással.
Kikapcsolni nem lehetett, csak újraindítani power + home kombinációval. Viszont amikor újraindult
betöltötte az apple logot, majd elhalványult és csíkos lett a képernyő és ismét újraindult.
Ekkor már az apple logo mellett a képernyő tetejére ezt az üzenetet írta :[NAND]_FindFlashMediaAndKeepout :601 physical nand block offset 1
[NAND] start :356 this 0x9ac42400 PROVIDER=0x9ad98c00 flashMedia=0x9ad98c00
[NAND] WMR_Start : 149 Apple PPN NAND Driver , Read/Write
[NAND] WNR_Start : 174 FIL_Init [OK]
[NAND] WNR_Open : 371 VFL_Open [OK]
[NAND] s_cxt_boot:88 sftl: error, unclean shutdown; adopted 1055 spans
[NAND] WNR_Open : 420 FIL_Open [OK]
[NAND] _publushServices:642 FTL capabilities: 0x00000001
[NAND] _ppnvflGetStruct :3469 Checking borrowed blocks - count: 44 max_count: 44
[NAND] _fetch BorrowedList:881 number of borrowed blocks 37Majd itt megfagyott és megállt. Többszöri újraindításnál vagy csak félig
vagy teljesen kiírta ezt az üzenetet és megállt a telefon.
Egy 6 óra elteltével, közbe olykor próbáltam bekapcsolni a telefont
egyszer csak fogta magát és bekapcsolt, mintha semmi se történt volna.
Mintha csak hibernálva lett volna, minden program ami este futott ugyan úgy
futott rajta tovább. Ez történt okt.22. estéről 23. reggelre, egész nap rendesen működött
a telefon, majd ismét okt.24. tegnap estéről ma reggelre ezt a jelenséget produkálja.
Nincs garancia rá és hasonlók, mi lehet az oka? Ma darabjaira szedtem, hátha meglazult
kábel miatt van de miután összeraktam ugyan úgy hibaüzenetet dobál.Leélheted az egész életed anélkül, hogy felébrednél. Mindenki megmondja, hogy mit csinálj, mi a jó neked. Nem akarják, hogy te találd meg a válaszokat, azt akarják hidd el az övéket.
-
B-L-A-C-K
titán
Jut eszembe tegnap este 7.0.3 produkált egy hibát i5 alatt. A hang attól függetlenül hogy maximumon volt alig lehetett hallani. Újraindítással sem javult meg, már kezdtem azt hinni megfőtt a hangszóróm, erre csináltam egy home + power-es resetet és helyre is állt.
-
M@te
senior tag
válasz B-L-A-C-K #57295 üzenetére
nekem az tűnt fel hogy már külön lehet állítani pl a viber és facebook hangjának erősségét is. ha meg van nyitva a program és ott állítasz a gombokkal hangerőt..
így van berendezve a Világ..Minden energia a Nagy Mágnes szeszélyei szerint működik. | Regisztrált 2004-06-23 13:35 :)
-
TakeIt
tag
Ha jól emlékszem, akkor többen is említettétek, hogy szeretnétek vásárolni egy 5S-t,és talán volt olyan is, aki azt mondta, hogy a T-nél venné. Az lenne a kérdés, hogy milyen csomagban érné meg a legjobban?
-
agabe
addikt
válasz B-L-A-C-K #57295 üzenetére
faxa ... ez már android szint
(#57285) Szecsy:
én is azt vettem észre, hogy javult az akksi idő, főként a standby -ban ... 8-9 óra alatt esett 1%-ot az akksi akkor amikor egyáltalán nem volt használva este (persze mindent kilőttem a háttérből), de 3G, wifi bekapcsolva email, fb, viber, whatsapp push üzenetek jöttek (egyik app sem futott, de a jelzés akkor is megjön), szóval úgy látom ebben van javulás.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest