- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Ekkor érkezhet Európába a HyperOS 2
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodorjanos
aktív tag
válasz mexicanraven #325149 üzenetére
-
Topikgazda
válasz bodorjanos #325151 üzenetére
Így igaz, egy hasonló esetben nekem is a 3uTools adott mentőövet. Neki is segíteni fog.
-
Topikgazda
válasz Cseri0058 #325144 üzenetére
Ez minden évben így van, aki akar az elsők között, az felkészül, vagy vár. Apple.com-on is ha most akarsz venni, akkor okt.22 - nov 8 között érkezik szinte mindegyik szín és méret a pro-ból.
Még az előrendelés sem garancia az első elérhetőségi napon való kézhezvételre, tavaly is pl. országonként eltérő időpontokban nyitották meg végül az Appstore-t, így a 15PM-em már akkor is csak Október elejére "tudott megérkezni".
Viszont a jó hír, hogy életben maradtam ennek ellenére is... (Humor, kéretik úgy kezelni).
[ Szerkesztve ]
-
Rage47
veterán
válasz markknight #325154 üzenetére
Lassan már teljesen szétcsúsznak Hülyeség ez az évenkénti kötelező frissítés már, nem tudják tartani a tempót egyszerűen.
-
bajaki
őstag
Sziasztok!
Apple.hu-n vásárolt telefon esetén "csak" számla jár pdf-ben? Külön jótállási jegy nincs is?
A számlán feltüntetik a telefon sorozatszámát?(Használt telefont vásárolnék, infót gyüjtök.)
-
NF-
kezdő
-
Krethx
aktív tag
Nagyon is jó lenne. Másrészt telhessen felesleges. Célja pedig az volt hogy még több felhasználójuk legyen az újdonságok révén. Viszont már akkor látszott hogy ezt nem igazán tudják követni. Ráadásul ezt a tempót anno ők is kezdték el.
Mac mini M2 Pro 32GB/1TB - macOS Sonoma | iPhone 12 / 14 Pro 256GB - iOS 17 | Apple TV 4K 128GB - tvOS 17 | Watch S9 45mm - watchOS 10 | PlayStation 5 / 3 / 2 Network Adaptor 80GB HDD-OSD | Amiga 4000D Cyberstorm Mk-II 060 50MHz 128MB RAM/120GB-HDD/32GB-CF - AmigaOS: Workbench 3.1
-
ittakary
nagyúr
válasz Cseri0058 #325150 üzenetére
Szerintem inkább a hiszti a nevetséges, amit egy felnőtt ember lerendez egy telefon miatt
A világ legnépszerűbb telefonjáról van szó, amiből ~150M darabot eladnak évente. A világ legjobb telefon gyárai csúcsra pörgetve ennyit tudnak gyártani.Minden évben ez van, nem kellene ennyire meglepődni, másodlagos (ha nem harmadlagos) piac vagyunk, nyilván nem ide csatornázzák át a repülőgépnyi telefonszállítmányokat.
Amúgy pedig legközelebb ne részletre meg hűségre vedd, hanem spórold össze és vedd egyösszegben az Apple-től. Péntek délután rendelve azonnal megkapta mindenki 20-án, de legkésőbb a rá következő héten.
-
whatnot
őstag
válasz Morgenstern #325053 üzenetére
Utánakérdezett és a gyári szerviz ára elfogadható. Más gond merült fel: szóltak neki, hogy bár az akksi cserélhető, 5 év után nincs biztonsági frissítés. Addig pedig egy év van. Majd eldönti, hogyan éri meg neki. Mindenesetre ez az 5 év kissé sovány, a telefon még bőven használható.
-
nagyúr
válasz Cseri0058 #325168 üzenetére
Nem erről van szó, csak ezt eddig nem említetted. Azért írtam, hogy nekem sikerült - úgy, hogy nem péntek hajnalban estem neki a dolognak - mert nem volt lehetetlen feladat. Ezek szerint szerencsém volt.
[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Sasi001
aktív tag
Telekomnál per pillanat natúr titán 16 pro elérhető.
-
mexicanraven
senior tag
Köszi srácok, a linkelt program az appokon felül mindent vissza rakott, de azt app storeból pótoltam gyorsan, fotók, vidik névjegyek, beállítások megmaradtak, örök hálám!
Ezen felül pedig a fizikai mentés csakis ezzel a programmal fog történni a jövőben.when the sun shines, we'll shine together
-
nagyfejü
őstag
Köszönöm mindenkinek a segitséget! Marad a 17.7!
Kapja be az apple! -
divan
őstag
válasz whatnot #325166 üzenetére
Akkor félrevezették, ne higgyen nekik. Az IOS 18-at még megkapta az XR, és az XS is, amik 2 generációval idősebbek tőle. Szóval a 12 mini nagy valószínűség szerint még az IOS 20-at is megkapja, és utána még évekig fog kapni biztonsági frissítéseket. Van aki a mai napig használ Iphone 6s-t. Szóval mostantól számítva még legalább 5 év, vagy ezt kevesled?
-
mexicanraven
senior tag
válasz mexicanraven #325173 üzenetére
Persze azóta a lokátor nem működik, de már csodálkoztam volna ha nem lett volna valami baj....
when the sun shines, we'll shine together
-
formula01
senior tag
Sziasztok! Watchos fórumból engedjétek meg, hogy bemásoljam ide is a kommentem, ez a topic sokkal jobban pörög.
Rendelt mostanában valaki Istyle-tól órát?
Szeptember 29-én adtam le rendelést, október 4 volt a várható szállítás, még arra sem veszik a fáradtságot, hogy a rendelés utáni pénteki érdeklődő üzenetemre reagáljanak. Nem arról van szó, hogy ne tudnék várni még 2-3 napot, ha mondanának valami konkrétat, de ez a teljes telibeszarás eléggé bosszantó, főleg, hogy a rendelést törölni sem tudom az online felületen, és egyszerűen megrendelni máshol. Annyi vigasztal, hogy legalább előre nem fizettem.
Eladó Legok: 21325 (Bontatlan), 10497, 21333, 42160 (Egyszer összerakott, hiánytalan)
-
eddieke666
aktív tag
Sziasztok! Tudnátok ajánlani olyan programot, amiben előre tudom rögzíteni a beosztásomat akár évekre előre? Olyanra gondolok mint androidin a workorg nevű alkalmazás.
-
veterán
válasz eddieke666 #325181 üzenetére
Én a Shift Work Calendart használom.Nem olyan színes-szagos-látványos, de átlátható és használható.
De amúgy egy halom van Appstoreban a Shift Calendar/ Shift work kifejezésekre rákeresve. -
Topikgazda
válasz mexicanraven #325178 üzenetére
Hmmmm.... kellene, hogy menjen, nálam nem volt ilyen baki.
1) picit várj, hátha magához tér...
2) indítsd újra az iPhone-t -
Speedy007
őstag
Tudom akinek van pénze majomra legyen banánra is..... De engem egy kicsit le taglóz az apple-hez kapható bármilyen tartozékok ára..... Jelenleg Spigen Liquid Crystal tokot használok Iphone 16 Pro-hoz (ezt "tűzoltásként vettem hogy míg össze nem szokom vele addig valami is védje).. Eddig egy telefont sem törtem össze kopp...kopp...kopp (eztán sem akarom) keresnék egy olyan tokot nem aranyáron ami jobban bírja a strapát de ne legyen bazi vastag és nehéz illetve csúszós se legyen. Milyen márkánál/márkáknál érdemes nézelelődnöm?
-
mexicanraven
senior tag
válasz Zsolt,72 #325184 üzenetére
Három partnerből kettőnél már jó, de az utolsónál semhogy nem tudom működésre bírni…
Félve kérdezem, de ha 3utoolsban készítek egy mentést, utána letöltök ezen az appon keresztül egy 17.x szoftert, vissza tudom majd tölteni a dolgaimat? Ugyebár ma még elérhetőnek mutatta az említett verziót. Előre is köszönöm!when the sun shines, we'll shine together
-
Topikgazda
válasz mexicanraven #325186 üzenetére
[Ezek alapján nem fog menni] Jelenleg ugye iOS 18-ad van, és nincs iOS 17-es mentésed...
-
addikt
válasz Speedy007 #325185 üzenetére
Felesleges idegeskedni az Apple tartozékok árain, mert egyéb márkák sem kínálnak rosszabb minőséget, sőt…
Igaz itt soha sincs a Ringke tokokról szó, de én már láncban a harmadik telefonomhoz Ringke Fusion X tokokat veszek, mert igazából szeretem a stílusukat és megbízhatónak tűnnek nekem kinézetre is és ejtettem már le velük telefonokat (persze ezt sohasem tudhatjuk, hogy adott esésnél mennyi köszönhető ténylegesen a toknak), de nekem nem okoztak csalódást.
Poco F2 Pro és 15 Pro Max telóm.
Amúgy utólag, ha most vennék tokot, akkor szempont lenne, hogy mindenképp MagSafe tok legyen, mert jelenleg időközben ragasztottam rá ugyan MagSafe gyűrűt, amivel ugyanaz az eredmény, csak mégsem eleve beépítetten tudja a tok.
-
knox83
senior tag
Nekem ez van, bevált
https://www.speedshop.hu/spigen-ultra-hybrid-apple-iphone-15--fekete-c76123 -
Speedy007
őstag
#325188fery02 Ringke-t azért felejteném el mert hasonló kialkítású MI 10T Pro-n is ilyen teljesít szolgálatot bár eddig tökéletesen tette a dolgát de ahol az érintés érzékeny gomb van olyan vékony a tok széle hogy ha arra esik a telefon vagy ott kap el valamit biztosan törik a képernyő 16 Pro esetén ezt nem szeretném ki próbálni mert ott a 200k-s legalább egy új gyári kijelző. Ugyanez igaz az általam használt tűzoltásként vett Spigen Liquid Crystal-ra is pláne hogy ott még hullámos is minimálisan..Magsafe nálam nem fontos vezetéken töltöm csak a telefont.
#325190knox83 Szeretnék Spigen-n kívűl más is ki próbálni mivel Xiaomi 13- is olyan volt de más márkák esetén is akár Iphone-nál is elő fordult hogy a tok maga egy idő után "megnyúl/kitágul" és lötyög a telefon a tokban. Ha ebben érintett a Spigen Liquid Crystal akkor az nem várnám meg sőt más Spigen márka esetén sem.
#325189gretzky77 Ne legyen bumfordi biztos fogása legyen és ne legyen csúszós. -
Stauffenberg
nagyúr
Van vagy hat tokom amit cserélgetek, de a Spigen Thin Fit a kedvencem. Ebben már Magsafe is van, az enyémben (14 Pro Max), még nincs. Nem csúszik, vékony, sötétzöldben még valahogy ki is néz ha úgy esik rá a fény, gombok kattanásérzete patent.
A másik kedvencem az Apple bőrtok, de van eredeti Apple szilikon tokom is, na az egy hitvány valami (egyiket sem én vettem, de ez a szilikon vacak a töredékét nem éri az árának). -
sgeza
veterán
válasz The.Grobber #325138 üzenetére
Nem segít ilyenkor egy repülő módba tétel? Hátha az kikapcsolja az nfc-t!
-
xhege
veterán
válasz Stauffenberg #325192 üzenetére
A Thin Fit tokokat én is szerettem.
Ha valami erősebb védelem kell én merem ajánlani az UAG Civilian tokokat is. Nem tudom az már a kérdezőnek bumszlinak számít vagy sem. -
M1995
aktív tag
Hát a Spigen nem véletlenül az első javaslat. Gyári tokokból a Telekom webshopot érdemes figyelni, gyakran szórnak ki készletet ajándék áron. A “normál” árat nem szabad értük kifizetni, lehúzás. (hogy a FineWoven zsákutcát ne is említsem, nem csak drága még gagyi is volt) Amúgy aki nem ügyetlen, a legjobb “tok” az AppleCare+ ami hivatalosan nálunk nincs, de hardveraprón elintézhető.
-
Gubu0101
veterán
válasz Cseri0058 #325171 üzenetére
Készletértesítőre érdemes feliratkozni.Én PM-ot várom Yettelnél is meg Telekomnál is,ahol hamarabb lesz onnan veszem Tavaly is kb november vége körül rendeződtek a készletek,ha jól emlékszek
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
moczo
csendes tag
Sziasztok.
Van egy 12 pro max telóm, és szeretnék hozzá venni egy vezeték nélküli fülest. Ami nem túl drága, de azért használható. 20-30k körül. Sajnos sűrűn elvesztem, ezért nem akarok drágábbat venni. Tudtok ajánlani párat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AliExpress tapasztalatok
- Napelem
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest