Hirdetés
Hirdetés
-
TKL-es újoncokkal gyarapodott a Corsair belépős K70 Core billentyűzetcsaládja
ph A FlashTappel kecsegtető, kompaktabbá tett megoldások egyike a cég továbbfejlesztett Slipstream rádióját kapta.
-
Akció-RPG lesz az Avatar: The Last Airbender franchise legújabb játéka
gp Az eredeti történet előtt több ezer évvel jászódó alkotás a Saber Interactive berkeiben készül.
-
Amit a Samsung okostelefonok, táblagépek, kütyük "régiózásáról" tudni kell!
lo Amit a Samsung okostelefonok, táblagépek, okosórák, fülhallgatók "régiózásáról" tudni kell!Avagy útmutató a...
Új hozzászólás Aktív témák
-
al_age
senior tag
Sziasztok!
konkrétan ilyen témát, ahol segítséget lehet kapni hangkártyavásárlás ügyben nem találtam, ezért bátorkodtam megnyitni ezt a topicot, ahova ha valaki más is így jár, mint én, akkor ha meglátja ezt a címet, biztos ide fog írni.
integrált hangkártyám van egy KV7es lapon, a kimenet rá van kötve egy Tesla lemezjátszóra és annak a hangfalain hallgatok zenét, mivel nagyon jól szól. de mostanában elkezdődött minden áthallatszani
hallom ahogy a vinyó dolgozik, ahogy az egeret mozgatom, stb...
tehát szeretnék venni egy hangkártyát, ami az alábbi kritériumoknak megfelel és ennek kiválasztásához kérem a segítségeteket:
- max bruttó 15k (ez nagyon max)
- ne hallatszódjon ki a gép belső zajából semmi
- jó minőségű, szép hang (relatíve - ehez az árkategóriához képest)
- ne legyen hozzá külső egység, 5,25ös helyre beépíthető cucc, mert azzal nem tudnék mit kezdeni, mert nincs hely neki.
- 5.1
- játékra, filmnézésre és zenehallgatásra is használnám, tehát a minősége jó legyen
előre is köszönöm a segítséget
[Szerkesztve]A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott. 8 hobbit = 1 hobbyte?
-
Raymond
félisten
Lenyeges kulonbseg jatekok es zene szempontjabol nincs, filmek szempontjabol meg annyi, hogy a sima A2 egy 6.1-es kartya Dolby Digital dekodolassal az A2ZS meg 7.1-es Dolby Digital (Ex) es DTS (ES) dekodolassal. Igen a Bulk a zacsis kartya. Ugyalj arra hogy telepito CD-t adjanak hozza.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
al_age
senior tag
-
al_age
senior tag
Bővebben: link
én itt néztem és itt annyi
a dobozban mi lehet még?
ahogy néztem a creative honlapján, csak szoftverek lehetnek bent pluszba...A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott. 8 hobbit = 1 hobbyte?
-
Raymond
félisten
Hmm...erdekes, mert nyugaton tobbe kerul Na mindegy, amugy ez van a doboz verzioban:
Bővebben: linkPrivat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
al_age
senior tag
még a sima Audigy 2-n gondolkodom, mert a 7.1 végülis felesleges, viszont árlistákon szinte sehol nem találok sima Audigy 2-t...
de ha ennyiért dobozost adnak, akkor valószínűleg azt fogom megvenniA fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott. 8 hobbit = 1 hobbyte?
-
al_age
senior tag
esetleg erről mi a vélemény?
időközben fontos lett, hogy firewire is legyen a kártyán és ha jól látom ezen van
valószínűleg a gépre sztereó hangszóróknál nem lesz több rákötve, valamint kérdésem lenne még, hogy az audigy 2 ennél mennyivel ad szebb hangot?
zenehallgatáskor, amikor nem hallatszik a gép belső hangja, nekem a mostani minősége is abszolút megfelel...A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott. 8 hobbit = 1 hobbyte?
-
Viktor77
titán
Nekem is ilyen van, csak OEM, de Firewire portos.
Mint a másik topicban leírtam, beszarsz-behugyozól a hangjától. Eszméletlen. Én is alaplapiról váltottam, de ég és föld a kettő.
A 2 driverét nem próbáltam, nekem ez is bőven elég. És nincs egérmozgáshang.Csinálni kell. Kész. Pont.
-
al_age
senior tag
itt néztem:
árlista
pest
hangkártya
SB Audigy
bruttó 10652 Ft
és ha rákattintasz a nevére, akkor ezt a kártyát hozza be
akkor amit itt kapok 10ezerért, az lehet, hogy pont az, ami Viktor77-nek van?
[Szerkesztve]A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott. 8 hobbit = 1 hobbyte?
-
al_age
senior tag
az valóban jó ár, csak annyiért nem találok
közben találtam mégegyet:
ez igazság szerint ugyanaz, mint ami Viktor77-nek van, a képnél oda is írták, hogy csak illusztráció
nem egészen 11ezer Forint és azért lenne ez jó nekem, mert a honlapon ott vanb, hogy ingyenesen házhozszállítják és én 200 km-re lakok Budapesttől
esetleg tudsz adni egy linket ahol ennyiért van Audigy2?
-
al_age
senior tag
valaki le tudná írni, hogy pontosan melyik Audigy 1 típusokon van FireWire?
mert ahogy nézelődöm csomó helyen rossz képet raknak fel, meg egyébként is elég sok típus van belőle nekem úgy tűnik.
szóval szerintem ezeken van:
-alap audigy 1
-audigy player
ezeken nincs:
-audigy ls
-audigy es
ha valamit rosszul tudok javítsátok ki, légyszi!
plusz a listákat is aki tudja bővítse!
kösziA fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott. 8 hobbit = 1 hobbyte?
-
al_age
senior tag
sziasztok!
megint én vagyok egy kérdéssel:
mi a különbség az audigy 1 LS és ES között?
kösziA fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott. 8 hobbit = 1 hobbyte?
-
brazso
tag
Ha megnezed a belinkelt tablazatot, az LS nem az emu10k2 chipset-et hasznalja, mint a tobbi Audigy kartya. Nemreg vettem egy LS-t es tenyleg igy is van, kar hogy csak utolag szereztem errol tudomast. Egyebirant nincs gondom vele, most raktam fel linux ala is.
[Szerkesztve]Unus pro omnibus, omnes pro uno
-
berVi
senior tag
ahoy
tervezem hangkártya vásárlását, 30e ftban max.
a következőkre gondoltam:
- Terratec Aureon 5.1 Sky
25000 ft-ért
- Creative Sound Blaster Audigy 2 ZS
22500 ft-ért
esetleg, ha ebben a ketegóriában más Audigy jobb, azt kérem jelezzétek.
Nos, mi a véleményetek? A lényeg, hogy minél jobb legyen a minősége. Hallottam olyat, h terratecnek voltak gondjai a driverekkel, de manapság ezek is korrektek már. Továbbá a Terratec-nek is van kreatív-féle mediasource-szerűsége?
Ty... -
berVi
senior tag
nah, közben megkérdeztem 1 csákót, azt mondta h terratec jobb, mert stabilabb, driverekkel sincs gond... up
-
forceberg
veterán
Nekem A2-m van, és még semmi gondom nem volt vele! (kop-kop)
De a Terratec is jól csengő név! SZVSZ fej-vagy-írással eldöntöd
Én azért Audigyt vettem, mert live! volt előttehttp://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
Imy
veterán
Szerintem SB Audigy Platinum Pro, nalam az viszi a palmat, csak meg draga
-
berVi
senior tag
válasz forceberg #33 üzenetére
hát igen, sztem is nem lehet már túl sok különbség...
nekm a lényeg az lenne, h legyenek a terratecnél is effektek (mediasource rulz) azt mondták neten biztos találok hozzá... hát remélem.
most vettem tv-kártyát, terratec cinergy 600 tv radio, karácsonyi ajándék, remélem nem csalódok benne! ha ez jó lesz, akkor igencsak a terratec mellett döntök
Bővebben: link -
mg105
senior tag
az Audigy 2 vagy az Audigy 2 ZS a jobb? pontosan miben?
-
berVi
senior tag
sajnálattal vettem észre, hogy a terratecen nincs firewire port, pedig nekem előreláthatólag kellene... ezzel kapcsolatban, az audigy2n ezt úgy lehet használni, mintha alaplapon lenne, semmi korlátozás?
Az audigy2zs:
Az aureon:
Bővebben: link -
Grunya
aktív tag
Egy live! Value-t van értelme lecserélni Audigy2-re, ha szinte kizárólag csak mp3-at hallgatok vele és a hangszóróm egy 2.1-es Creative Inspire P380? Lesz valami különbség a hangzásban?
-
berVi
senior tag
hát teljes a határozatlanság. azt mondták, hogy a terratec stabilabb... meg hallottam róla egy nagyon jó véleményt. A kérdésem, hogy mi előnyöm származik ebből az EAX4.0 támogatásból?
bár, vmi újságban meg a creative zs minőségre vmi 95 pontot kapott, terratec pedig 87et. ezek csak közelítő számok, a lényeg, h a creative jobb(nak hozátk ki)
[Szerkesztve] -
Mr Genya
csendes tag
Stereo hang miatt erdemes lenne lecserélnem a vortex mx300 as dimaond hangkarimat????
Kevés játék is lenne............ de főleg alap felhasználás???nem tudok írni
-
JoHnni
senior tag
Lehet volt már ilyen kérdés akkor bocsi, de ugy kb 8-10k-ból milyen karit vegyek?
...:''[*\www.alfaamore.hu/*]'' :...
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo 13w Yoga x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 13,3" -40% Ryzen 5 5625U 16/512 WUXGA +Toll
- Leárazva! Új Dell XPS 13 9315 Prémium Érintős Profi Ultrabook 13,4" -60% i7-1250U 16/512 4K+ Iris Xe
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- PlayStation 4 Slim 500GB, SW:11.00! gyönyörű szép állapotban, 6 hó teljeskörű garanciával, üzletből!
- PlayStation 4 Slim 500GB Gold Edition, 6 hónap teljes és 1 év SW garanciával üzletből!
- Fujitsu P27-8 TE PRO monitorok több db 2K/QHD IPS panel állítható magasság HDMI, PIVOT
- Samsung UE55JU6000 4K SMART LCD TV
- Dell UltraSharp U2412m monitorok több db 1920x1200 full HD+ IPS panel PIVOT is!
- 10db 2007-2010 körüli PCIe csatolós NVIDIA és ATI videókártya egyben
- Meta Quest 2 256GB BoboVR Headbanddel
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen