- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Elindult a One UI 7 béta program
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
Új hozzászólás Aktív témák
-
bmt50
senior tag
Szerintem ez a mostani ígéret lehet a realitás.
2025 első negyedévében érkezhet a HyperOS2 pl. a Redmi Note 13 szériára.
Idén se volt ez másként a HyperOS 1-gyel. Ígérgették, de csak a tavasz elején vált elérhetővé.[ Szerkesztve ]
Dudálj csak nyugodtan, épp tárazok!!!
-
difluss
újonc
Én csak annyit tudok, hogy használok itt 7 hónapja egy 13T Pro készüléket. Ezen idő alatt egyetlen egyszer érkezett frissítés, az Android biztonsági szintje 2024-08-01 jelenleg. Már november van. Közben az Oppo Find X3 Pro telefonom szépen kapja havi rendszerességgel, amit kell. Így aztán nem őszinte a mosolyom, bármennyire is szimpatikus lenne a Xiaomi a hardver tekintetében, én többször bizalmat már nem szavazok neki.
-
-
bmt50
senior tag
Más szempontból meg az ember a f*szára húzhatja a havi secupatch-eket, meg a 4 főverziót, ha a Samsung A szériás telefon már a 2. évben belassul a frissítésekkel, a 3 évben meg használhatatlan lesz.
Az Iphone más téma. Asszony, lányom, fiam használják nagyon elégedetten, viszont ott nincs warezolás. Mellesleg nemis annyiba kerülnek, mint egy Xiaomi.[ Szerkesztve ]
Dudálj csak nyugodtan, épp tárazok!!!
-
ddaydome
senior tag
Amúgy ilyen szempontból pl. egy pixel tökéletes választás. Tiszta droid sose fog belassulni. Itt van mellettem a Nokia X30-as telefonom, amire havonta jön még a frissítés és nem lassult be egyszer sem.
Ellenben a feleségem A53-as telefonja már eléggé lomha.
Szóval teljesen egyetértek.Amúgy én is próbáltam iphone-t, de 0,5 évig bírtam. A rendszere olyan fapados szar volt, hogy nem bírtam elviselni.
[ Szerkesztve ]
"Ha meg kell b...ódni, akkor meg kell b...ódni......."
-
hapakj
senior tag
Hát HyperOS-t tényleg nem próbáltam, csak az előtte lévő MIUI-t. Persze a HyperOS sem OS csak trendi minden custom android UI-t annak nevezni
Hja, amúgy tök kellemes volt iOS után, hogy minden ugyanott van mint iOS-ben, nem pedig a stock androidban. Abszolút használhatóbbnak tűnt, mint bármelyik más hagyományosabb fapados android telefon
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest