Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kihívót kap a Red Magic?
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mostani üzenet váltás..
-
válasz
pzstm #298470 üzenetére
"MAgenta1-esként nem tudtam rendelni online mert special kedvezményem van és kiírja ha belépek hogy lépjek kapcsolatba ügyintézővel
"
Nem telefonnal kapcsolatban, a telekom shopjáben: amikor a meglévő csomagomat akarom kiválasztani, hogy azzal rendelnék, akkor egy kis homokórázás, majd egy hibaüzenet, hogy nem sikerült a kedvezményeket beállítani, vegyem fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal.
Nálad is ez volt a jelenség?
És akkor telefonon kell rendelni, ha akrnék valamit? -
válasz
burgatshow #298478 üzenetére
annyira nem hardver limitáció, hogy a system reportban eddig is meg lehetett nézni, csak tudni kellet, mit keresel: YOUTUBE
szóval ez egyszerűen megint egy olyan apple féle "i slap my dick in your face because i can" mentalitás, mint hogy nem engedik a régebbi Watchoknak a csettintős mutogatós marhaságot, annak ellenére, hogy Accessibility kapcsolóval még a Series 4 is tudja...
annyi ilyet fel tudnék sorolni, hányszor szivatnak meg direkt...
-
pzstm
titán
válasz
V.Stryker #298494 üzenetére
reggeli rendelések már megkapták/kapják mai nap folyamán. Több ismerős is átvette ma (rajtam kívül már mindenki, nekem úgyfest elkef..tek valamit.......
hűséghosszabbítás miatt kaptam egy új modemet itthoni szolgáltatásra......most nyitottak hibajegyet (eddig 2 hónap nemfizetek a mobilszolgáltatásokért a csomagban dolog van)
-
V.Stryker
nagyúr
Aki a Telekomtól rendelt, azoktól kérdezném, hogy jelentkezett már valami fejlemény?
Péntek fél 2-kor hivtak, hogy válasszak másik színt, de azóta sehol semmi.
-
Aki még nem frissített a múlt héten megjelent verziók valamelyikére, MINDEDKÉPP tegye fel a 16.6.1 vagy 17.0.1-et.
A frissítés ugyanis két súlyos "0-day" sérülékenységet javít,
A sikeres támadás során egy üzenetet küldenek a felhasználó számára. Ha csak megnyitod az iMessage-et, a sérülékenységet kihasználva a rosszindulatú támadás azonnal aktiválódik. -
Shyciii
veterán
Nemsokára jön a GLS, hogy elvigye a telót a Rejoy-nak akksicserére garanciálisan.
Le kellene gyalulnom a telót. A Find my phone-t kikapcsoltam. Elég ezen a linken levőt követnem, vagy még lépjek ki az apple id-mmal a telelfonból, és uátna töröljek minden beállítást? -
válasz
burgatshow #298478 üzenetére
Nem zárom ki, hogy úgy van, csak azért fura, mert ezek az adatok mind elérhetőek pl 3uTools-on keresztül, tehát benne vannak a rendszerben, csak nem jeleníti (eddig nem jelenítette) meg. A ciklusok száma pedig egy parancs segítségével most is elérhető információ, a korábbi gyártmányok esetén is.
-
ronin79
addikt
válasz
markknight #298460 üzenetére
Ha erre gondolsz, csak klikkeld végig, többé nem fog zaklatni.
-
válasz
markknight #298483 üzenetére
Telekomos vagy? Ezt tettem, hidd el. Géprő kértem online az ój eSIM-et. A QR-kód beolvastatása után nekem be kellett írni egy "aktiváló kód"-ot, amit SMS-ben küldött el.
-
xedamen
senior tag
válasz
hipsteR #298479 üzenetére
Nekem ezzel az egésszel mindössze annyi a problémám, hogy nincs egy automata sablon sem iStyle, iCentre, eMag vagy Alza rendszerében bekészítve, hogy "Kedves vásárlónk, Sajnálattal értesítjük, hogy a megrendelt termék nem érkezett be az előre egyeztetett dátumig, így a termék átvétele egy későbbi időpontban lesz csak lehetséges. További információkat email-ben fogunk Önnek küldeni. Megértését köszönjük." Nyilván nem lenne nagy segítség, de számomra ez lenne a minimum kommunikációs szint, amit egyik sem képes megugrani úgy fest...
-
válasz
bbendre #298434 üzenetére
"imádom, hétvégén nem nagyon van időm olvasni a fórumot. Várom, hogy ki mit ír az új telefonról és az iOS17-ről.
Erre meg a "Medzsik máusz meg a felbórított elektromos autó" a téma"
Ez azért van, mert vasárnapra kifulladtak a készletjelentések, meg a kinek hol jár a csomagja és mikorra ígérték típusú helyzetjelentések. A nagyobbik fele csak most fogja megkapni a 15-ösét, szóval ne aggódj, lesznek itt "most hozta meg a futár" jellegű bejegyzések bőven
És lassan a tapasztalatokat is megismerjük.
-
haddent
addikt
válasz
Aszpirin #298476 üzenetére
Yettelnél viszont épp ellenkezőleg. A kapott QR kódot nem tudod aktiválni, amíg nem lépsz le róla a régi telóval. De nyilván nem ezt írja ki, hanem minden random hibát. Szóval Yettel esetén: nyugodtan tessék lelépni a meglévő telóval róla, majd beolvasni az újjal és működik. Többször próbáltam már.
-
hipsteR
csendes tag
válasz
Bilux #298474 üzenetére
Szia!
En az alap Pro modellt rendeltem, semmi hir
Az ugyfelszolgalat is csak pingpongozott egesz hetvegen, pentek delutan meg hitegettek hogy megerkezik szombatra de aztan a rendeles statuszat "Dolgozunk Rajta" allapotra modositottak...
Extran frusztralo, hogy rendeltem egy ultra kettot is es az mar csutortokon megjott - mivel a telefonnal megegyezo rendelesen van ezert azt addig nem tudom atvenni ameddig a telefon meg nem jon...
Kitartas, hatha a heten megkapjuk -
Hátha valaki nem tudja, tanácsok friss személyes "élmények" alapján:
eSIM-költöztetésnél az alapszabály: addig ne töröld a régi telefont, amíg nincs beállítva az újan az eSIM az összes számra.
Az ok: az új eSIM aktiválásnál jó eséllyel (Telekomnál 100% eséllyel) nem elég csak beolvastatni az új eSIM-aktiváláshoz tartozó QR-kódot, hanem kapsz egy ún. aktiválókódot is, és most jön a hajócsavar: SMS-ben. Ez azért lehet bukfenc, mert ha eltörölted már a régi telefonon az eSIM-et, és arra a számra küldi az SMS-t, akkor nem kapod meg, és nem tudod aktiválni az új eSIM-et.
A helyzet nem menthetetlen, mert az ügyfélszolgálat valószínűleg gyorsan megoldja, de kéznél kell majd lennie egy másik telefonnak, amiről hívd az ügyfélszolgálatot, és az azonosítás is macerásabb lesz, mert nem a regisztrált számodról hívod (szóval pl. telekomnál kell majf az MT-atonosító, mittomén telekód, meg személyes adatok, amiket úgyis tudsz).
Szóval, ha el akarod kerülni a macerát, az eSIM-et használó iPhone-ok közti költöztetés menete:
- előbb új telefon és régi telefon is upgrade a legújabb oprendszerre
- új telefon alaphelyzetbe állítása (mindent töröl)
- költöztetés a régiről az alaphelyzetből a megfelelő opció választásával
- a végén a régin megkérdi, hogy törölje-e az adatokat és állítsae alaphelyzetbe EZT NE!!!! - egyelőre
- új e-Sim igénylése a szolgáltatónál (Telekomnál ez online megy, többinél nem tudom, de feltételezem, hogy ott is), hozzáadás elindítása az új telefonon, QR-kód beolvasása
- na ITT jön majd az SMS még a régi telefonra, az aktiválókóddal
- aktiválókód beírása az új telefonon
- vársz egy kicsit. Ha minden jól ment, a régin inaktiválódik a adott számhoz tartozó eSIM (nem törlődik!), és az újan aktiválódik
- előző négy épés megismétlése minden eSIM-re, ha több is van
- régi telefon kikapcsolása, új telefonon telefon, SMS, mobilnet funkciók kipróbálása mindegyik SMS-sel
- és ha minden jó volt, akkor jöhet az régi telefon bekapcsolása, és alaphelyzetbe állítása minden törlésével együtt (eSIM-eket is törölni róla, meg történjen meg a Lokátorból való kijelentkeztetés - de elvileg ezt megteszi az alaphelyzetbe állítás). -
Bilux
veterán
Alza előrendelőknek!
Iphone 15 pro max rendelők még mindig nem kaptak semmit infót?
-
PACSA75
őstag
válasz
Szabi® #298459 üzenetére
Én pl nem agyalok ennyit egyik telefonon sem. Úgy tekintek rá, mint egy bármilyen más használati tárgyra, vagy akár egy ruhára.
A gyártó megcsinálta olyannak, amilyennek ő akarta, mert ő így akarta, vagy csak ez a divat / trend.
Én pedig megveszem ha "tetszik". Ha nem tetszik, akkor meg nem veszem meg, és pont.
Nyilván elmondom a véleményem én is, ha valami hiányzérzetem van, de hisztizni ezért nem fogok, hiszen a készüléket nem "rám" szabták, hanem sok okos ember "bizonyos" felmérések alapján hoztak egy "okos" döntést, ami jól működik (hiszen az emberek sorban állnak és picsognak, ha első napokban nem érhetnek hozzá a vágyaik tárgyához).
-
pzstm
titán
válasz
markknight #298469 üzenetére
MAgenta1-esként nem tudtam rendelni online mert special kedvezményem van és kiírja ha belépek hogy lépjek kapcsolatba ügyintézővel
-
Razzul
őstag
válasz
Na és mit tudsz mostmár az Airpodson csinálni?
-
pzstm
titán
válasz
nálam is most járt....és hozott egy kötelezően cerélendő modemet a telekomtól, de iphone-t azt nem
két meeting között majd lesz egy nemszerencsés ügyfélszolgálatos
-
Szada85
aktív tag
Nem láttam még linkelve a videót, Jerry hamar kettévágott egy 15 PM-et, megnézni mennyire titán a váz: [YTalert - JerryRigEverything - How much 'Titanium' does iPhone 15 Pro *actually* have?]
-
markknight
veterán
Előbb csengetett a GLS és hát azta.. Elég könnyű ez a 15 Pro Max.
Más: Amióta felraktam az iOS 17-et folyton feljön a Popup, hogy mit tudok mostmár az airpodson csinálni. Hogy tudnám ezt végleg eltüntetni?
-
Szabi®
addikt
válasz
markknight #298394 üzenetére
Zsákutca ezzel a fórumtárssal érdemben bármit is kitárgyalni, ami ténylegesen az apple/ iphone árnyoldala.
Ő tipik az az user, aki ha Tim Cook a pódiumon előadja hogy az új macbook 64gb i3, 4gb ram, akkor is tapsol és "-wwáááow" ""-ez az" -ozik . . . Vannak ilyenek, hagyd rá, ahogy mondani szokták ne etesd, had tekintsen úgy erre az egészre, mintha egy privilégium lenne, és kincset tart a kezében . . .
Mást úgysem tudsz, mert kell egy szint a kétoldalú érdemi kommunikációhoz. -
sgeza
veterán
válasz
Mindent bele #298448 üzenetére
Nem igazán értem, mire gondolsz. A kétlépcsős azonosítás a fiókodhoz kapcsolódik, és tudtommal nem tudod kikapcsolni. Ahhoz kell egy telefonszám. Maga a készülék törlődik. Épp az elmúlt napokban tettem meg ezt néhányszor egy-két készüléken.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tőzsde és gazdaság
- Idővel bárkinek lehet saját Waymo robottaxija
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Építő/felújító topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hálózati / IP kamera
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest