- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Megjelent a Nothing OS 3.0 stabil változata
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Garmin topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nordik
őstag
Tudnátok ajánlani programot amivel könnyedén tudok gépről a telefonra képeket másolni? Semmi másra nem használnám, szóval a legegyszerűbb megoldás megfelel. iCloud for Windows tökéletes lehet erre a célra? Vagy van más? 3utools már bonyolultabb ahogy látom.
-
KubanitoS
veterán
Ez a termék ajánlott lehet szerintetek? Vagy valami random kínai szemét lenne? Nem akarom kinyírni a telefon akksiját.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
Topikgazda
válasz Anthony001 #256781 üzenetére
Telekom mobilnettel van valami mostanában. Pesten is, vidéken is csak töltögetett, a telefon reboot oldotta meg párszor. Igaz, 12PM, de tény, hogy észrevehető az utóbbi pár hétben.
-
nagyúr
Nálam most olyat csinál megint a 13 pro, hogy eldobja a telenor hálózatot. Egy vonal ki-be kapcs megoldja de bosszantó és ilyenkor sem engem nem ér el senki, és én sem tudok hívni senkit.
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
la_cc
addikt
-
-
fordjee
aktív tag
Szia!
Hogy teszel be fotókat oda amúgy? Pár napja kérdeztem, de nem derült ki sajnos.
Mondjuk azóta tárgytalan lett, Photowidget alkalmazást letöltöttem, több képet be lehet rakni (azt hiszem 30-at lehet), magától tudnak változni a képek akár 5 percenként, tök jó lett.fordjee
-
Noxy
veterán
válasz Strezi #256780 üzenetére
Jelszavakra ott van az iCloud kulcskarika.
Ha az i12 backupját rakod fel az i13-ra, akkor ott lesz minden.
Feltéve ha előtte be volt kapcsolva.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Anthony001
senior tag
Sziasztok!
Iphone 13 pro-n tapasztalt mar valaki lassu mobilinternetet?
4G-n es 5G-n is rendszeresen elofordul, hogy a speedtest meres 1-3 mbps kozott mozog.
koszi! -
Strezi
őstag
Köszi mindenkinek! Akkor lesz majd némi manuális meló vele, könnyű elszokni és elfelejteni a jelszavakat, na
Már csak a színt kell kiválasztaniHasznált 14.3 kWh LifePo akkuk eladók ... Passzív ház klímás fűtéssel, 2011 - | Napelem, 2013 - | Tesla, 2019 - ...
-
veterán
Itthonról (nem ali és társai) ami egész visszafogott az a Spigen S316 (fekete,vagy fehér). [link]
Ez befűzős,viszont éjjelióraként nem hasznàlható rajta az AW (ha ez fontos).
Én ezzel szemezek (leginkább a fekete tetszene) még akkor is ha nincs még Airpodsom: [link]
Ez is befűzős.
Sajnos amikben benne vannak a töltők/csatik elég horror áron mennek.
Mielőtt valaki jönne az ebay/ali témával megismétlem: itthonról rendelve.
Aliról van olcsóbban ha győzi valaki kivárni a szállítást.[ Szerkesztve ]
-
beci
őstag
Sziasztok. Olyan egybe épített töltő egységet keresek,amivel tudom tölteni az órám,és a telóm is. Telonal jó lenne ha vezetékes lenne a töltés. Esetleg lehet vezeték nélküli is,de a tokom nem magsafes.
[ Szerkesztve ]
Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
-
Strezi
őstag
Üdv,
gondolkodom egy 12 -> 13 váltáson, mert eléggé lelaktam egy év alatt a minit.
Biometrikus azonosítók, appok mind átmennek az új telóra egy váltáskor? Gondolok itt banki kliensekre leginkább.[ Szerkesztve ]
Használt 14.3 kWh LifePo akkuk eladók ... Passzív ház klímás fűtéssel, 2011 - | Napelem, 2013 - | Tesla, 2019 - ...
-
veterán
válasz MADcat #256761 üzenetére
Ha nem gond a drabális megjelenés és maximális védelem kell,akkor nézz körül az Otterbox házatáján.Pl a Defender.
Mondjuk olcsónak nem mondanám.
De a Speck Presidio Pro és Grip tokok sem rosszak,azok ára még emészthetőbb is az Otterboxhoz képest.
Tapasztalatból mondom,hogy strapabíró masszív tokok.Ja és visszafogottak.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz MADcat #256751 üzenetére
Jó tok a Tough Armor,piszok masszív,csak 2 bajom van vele,de ezek szubjektívek.
Az első ami telefontól független,hogy elég kemények a gomjai,plusz egy vékonyka árok ami elválasztja minden mástól és ki sem emelkednek a keretből,így vakon kicsit nehéz megtalálni hol vannak.Meg a +/-/power jel se domborodik ki.
A másik a körkivágás az Apple telóknál.
Ha nincs hátlapfóliád,akkor benne van a pakliban,hogy a kivágás pereme alá szoruló por idővel kör alakban megkarcolhatja a telót.Ez főleg a fényes hátlaposoknál lehet feltűnő.A matt hátlaposoknál nem annyira,de ott meg a fényes alma logon lehetnek karcok,hisz az szabadon van.ddjtomyy:
Nem emlékszem hozzászólásra ebben a topikban ezzel a tokkal kapcsolatban. -
DGery
aktív tag
válasz Vinous_89 #256753 üzenetére
Sajna rendszer limitálás miatt ez nem lehetséges, ezt már én is anno végigjártam.
Az egyetlen működő megoldás, az a 3uTools-al való transfer, de az is csak egy PDF-be menti át at sms-eket.
https://www.3u.com/tutorial/articles/10039/changed-mobile-phone-how-to-migrate-device-data
[ Szerkesztve ]
by DGery® c.o. ///// MacBook Air M1 / iPhone 12 128GB / iPhone SE 2020 / iPad 9 WiFi only 64GB / Apple Watch Series 5 / Xiaomi Mi Scooter 3 / HP EliteBook 850 G7 / Xbox Series S / Dreame D10s Pro / iKier K1 12W
-
-
ddjtomyy
tag
iPhone-ra, rhinoshield tokokhoz volt eddig valakinek szerencséje?
[ Szerkesztve ]
Tomy
-
Vinous_89
tag
Sziasztok! Androidos telefonról az sms-eket hogyan tudom átmásolni ios-re? A váltás ios-re app nem megy, többszöri sikertelen próbálkozás után elkezdtem belakni az iphonet, de az sms-eket is szeretném átemelni.
-
takessz
senior tag
Sziasztok ujra elakadtam itt megragad a dolog most meg órán legújabb frissités van már az sikerült végre
Apple iPhone 14 256GB Midnight Black iOS 17.6.1 | Apple Watch Series 4 Nike Edition | PlayStation 5 825 GB "Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
-
fordjee
aktív tag
Sziasztok.
A főképernyőn van 2 widget, az egyikben megjelennek a fotók. De csak egy kép, ez az önnek nevű menüpontban van. Ez valami kiemelt kép, hogy lehet oda bemásolni mást? Vagy hogy lehet más képet is kiemelté tenni? Az megoldható hogy változzon a widgetben a fotó, mit tudom én, 10 percenként?fordjee
-
PTomi92
aktív tag
Sziasztok!
nem rég vettem egy i13-at. Vodafoneos sim kártyával használnám, viszont mióta ez a telefon van, sokan panaszkodnak hogy nem tudnak hívni engem. Van hogy én sem tudok hívni senkit ilyenkor az automata hang azt mondja, “a szolgáltató korlátozta a hívásokat”. Térerő van ilyenkor, a mobilnet is ugyanúgy működik. Az előző telefonnal sosem volt ilyen problémám. Van ötletetek hogy mi lehet a gond? Néhány SIM kártyát nem szeret az iphone? Vagy kezd elromlani a SIM kártya? Kb 5 éves a kártya. Esetleg SW gond?
-
veterán
válasz st3v3np3t3r #256736 üzenetére
Én használtam anno a 17-től a keletiig a MÁV free wifit és egész rendben volt.
-
HARDVERAPRÓD
válasz st3v3np3t3r #256736 üzenetére
Nah itt írtad le a lényeget. Amúgy kivételesen kell csak a saját hotspot, holnap hosszú vonatozás vár rám…. Tehát ritkán használod. Azaz 8 karaktet is elég, teszel bele kis, nagybetűt, spec karaktert, számot és kész 8 karakterbenis elfér. 😀
szerintem senki sem a te hotspotoddal fog foglalkozni. Tehát túl tolod mégis.[ Szerkesztve ]
-
Látom a Secure Password Policy-val mindenki tisztában van 😆
Nem tolom túl, amennyire lehet, adok a biztonságra. Amúgy kivételesen kell csak a saját hotspot, holnap hosszú vonatozás vár rám és hát a máv free wifi olyan, mint ha nem lenne
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
HARDVERAPRÓD
válasz st3v3np3t3r #256731 üzenetére
Én saját jelszót írok be, meg ha régebbi az eszköz, akkor a kompatibilitás maximalizálása opciót is bekapcsolom. De ezért ki az aki 16 karaktert állít be Ez sem életszerű...
-
Noxy
veterán
válasz st3v3np3t3r #256731 üzenetére
Vagy a laptop a bugos. Az nem akar csatlakozni. Kábelon?
Amúgy nem tolod túl egy kicsit ezt a jelszó dogot?
Nálam is 8 karakteres: 88888888''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Napot. Bugos a Személyes hotspot az iPhone 11 15.2-n!
16karakteres generált jelszóval(csak kis és nagybetű és számok vegyesen*) nem hajlandó a laptop csatlakozni többszöri próbálkozásra sem, de 8 karakteres generált* jelszóval gond nélkül megy. De viszont az “1234567890abcdef” 16karakteres nagyon egyszerű jelszóval gond nélkül csatlakozik.Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
takessz
senior tag
válasz dud998 #256726 üzenetére
új óra egyenlőre még nincs neki meg tanítva a wifi de legalább sikerült működésre bírni
Apple iPhone 14 256GB Midnight Black iOS 17.6.1 | Apple Watch Series 4 Nike Edition | PlayStation 5 825 GB "Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
dud998
őstag
válasz takessz #256724 üzenetére
Ha bluetooth-on keresztül csinálod akkor szerintem jó egy órahossza. Ha a wifi megvan neki tanítva és lekapcsolod a bluetooth-t, akkor gyorsabb.
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
veterán
válasz KubanitoS #256723 üzenetére
24W és gondolom usb-A csatis.
24W az a QC-s telefonnál lenne meg,a tiédet max 12W (5V,2.4A) tudja tölteni.Ha tud 2,4A-t.Ha csak 5V2A szerepel a töltőn,akkor 10W lesz.
Ennyivel is fogja max,baja nem lesz a 24W-os töltőtől,használd nyugodtan ha neked elég ez a teljesítmény.[ Szerkesztve ]
-
takessz
senior tag
Sziasztok sikerült a órát működésre bírni beadta a frissítést ez menyi idő kb??8.3 Wach OS de kegyetlen lassú
-
KubanitoS
veterán
válasz lugosi #256721 üzenetére
Köszi! Amit még kérdeznék: olyan autós töltőm van, aminek a dobozára az van írva, hogy iPhone 7re is jó, magyarán nem mai darab (de vadi új). 24 wattos doboz szerint. Nyugodtan használhatom az iPhone 13hoz?
[ Szerkesztve ]
-
bnorci71
addikt
Békés Szeretetteljes Ünnepeket!
kicsit visszamehetünk a kábelekhez?
ez Mikori gyártás
FOP6355A255W
érdekessége ilyen állapotban van és még mindig működik, részlegesen.
Talán 5S mellett volt SE2020-ig működött azt már nem tölti mint ahogy a 11-12-t se pont most próbáltam ki
"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
MODERÁTOR
válasz KubanitoS #256720 üzenetére
Beütött random számnál (is) ki tudod választani a vonalat a számmező felett.
A némító a megjelenéskor vett 6s plusomon még gond nélkül üzemel, ugyanúgy a megjelenéskor vett Xr-nél is. Van a családban egy annak idején megjelenéskor vett SE (régi, nem az új) is, annál sincs vele semmi gond. -
KubanitoS
veterán
válasz Joachim21 #256719 üzenetére
Ez rendben van, csak több száz kontaktnál azért ez nem egyszerű. Mi van ha beütök a telefonon egy random telefonszámot? Akkor sem tudom kiválasztani melyik simet használja? Azért az nagyon gáz lenne…
Más: a telefon oldalán lévő néma mód kallantyút hosszú távon érdemes használni? Vagy ezzel voltak már gondok?
-
HUTCHDB
nagyúr
Most töltöttem le egy játékot az AppStore -ból.
A letöltés után kaptam egy e-mailt az Apple-től, hogy egy ezidáig ismeretlen eszközre töltötték le az adott játékot.
A telefonom megvan egy jó ideje több app-ot töltöttem már le rá.
Nem értem ez a figyelmeztető e-mail mi lenne? Tudja valaki?" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
veterán
válasz burgatshow #256715 üzenetére
Mivel droidról jött ezért furcsa neki, hogy nincs olyan opció ahol azt lehet kérni, hogy minden hívás előtt megkérdezze.
-
burgatshow
veterán
válasz KubanitoS #256711 üzenetére
Javaslom olvasni.
“Ha hívni szeretné az egyik kontaktját, nem kell kiválasztania minden alkalommal a használni kívánt számot. Alapértelmezés szerint az iPhone ugyanazt a számot használja, amelyet legutóbb az adott kontakthoz használt. Ha még nem hívta az adott kontaktot, az iPhone az alapértelmezett számot használja. Emellett megadhatja, hogy melyik számot szeretné használni a kontaktokkal folytatott hívásokhoz.” -
dud998
őstag
-
KubanitoS
veterán
Kellemes ünnepeket kívánok!
Ma kézhez kaptam az Iphone 13-at. Minden szép és jó, ismerkedünk (első Iphone, eddig kizárólag androidos telefonjaim voltak). Sikerült 1 db fizikai simmel és egy e-simmel kettő előfizetést használni a telefonon.
Kérdésem: hogy lehetne azt beállítani, hogy híváskor kérdezze a telefon, melyik simet akarom használni? Ezután meg lehetne a hívott számot alapértelmezetté tenni. Jelenleg úgy látom, hogy végig kellene mennem sok száz kontakton egyesével és beállítgatni hozzájuk a simeket. Van ennél egyszerűbb megoldás?
szerk: ez a fólia valami fantasztikus a telefonhoz! A hozzá járó kerettel gyerekjáték felhelyezni, ma kettő telefonra raktam fel ilyen fóliát, elsőre sikerült mindkét esetben és egy darab buborék, vagy kosz sem maradt a kijelző alatt.
[ Szerkesztve ]
-
takessz
senior tag
válasz Sungoo #256708 üzenetére
Tudom
tudom de nem akarja az igazát egyszerűen nem értem mi a gond a készülék aktiválatlan beszéltem a supportal ők se tudták beállítani táv segítségelApple iPhone 14 256GB Midnight Black iOS 17.6.1 | Apple Watch Series 4 Nike Edition | PlayStation 5 825 GB "Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
Sordoran
addikt
Már készültem elfogadni a 3 hónap ingyen Apple Music-ot ami új telefonhoz (illetve frissen készített Apple fiókhoz) járt, mikor is ma aktiváltam Homepod Mini-t, és ez rögtön feldobott egy 6 hónapos ingyenes időszakot. Akkor inkább ezt indítottam el.
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket mindenkinek!Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
takessz
senior tag
ez érdekelne ha elő tudnád nekem szedni azt megköszönöm engem is nekem ez az info jött a kedves kollegától akitől vettük hogy igy lehet áthidalni sajna direkt ezért vettem innen mert apple watch 3 al ugyan ez lett volna a gond szerintem
[ Szerkesztve ]
-
_ak_
addikt
válasz INGJOKE #256704 üzenetére
15.2-ről nincs már visszaút.
De akkor is fura, nem lehet, hogy a 14.2 csak min követelmény és továbbra is valami más van a háttérben? Bár mintha nem olyan régen valakinek volt valami frissíteni mizériája, ahol szintén a telefon rendszere nem volt jó az órához, de nem emlékszem a részletekre.Let's begin, de gozaimasu!
-
takessz
senior tag
megvan a probléma vissza kellne tennem a telefont 14.2 re hogy az órát fel tudjam frissíteni és majd a telefont is utána de ez halott ügy lesz
-
takessz
senior tag
Net már jó de a készüléket továbbra se tudom be aktiválni kezd bosszantó lenni folyamatosan azt dobja nincs neki net nem is értem mi a gond vagy mi lehet
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- Samsung Galaxy Z Fold 4, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- iPhone 14 128GB Fekete Vodafone Használt/1 hónap gar./Akku 85%/
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest