Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Miért nincs MagSafe az iPhone 16e-ben?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nordik
őstag
Tudnátok ajánlani programot amivel könnyedén tudok gépről a telefonra képeket másolni? Semmi másra nem használnám, szóval a legegyszerűbb megoldás megfelel. iCloud for Windows tökéletes lehet erre a célra? Vagy van más? 3utools már bonyolultabb ahogy látom.
-
KubanitoS
veterán
Ez a termék ajánlott lehet szerintetek? Vagy valami random kínai szemét lenne? Nem akarom kinyírni a telefon akksiját.
-
válasz
Anthony001 #256781 üzenetére
Telekom mobilnettel van valami mostanában. Pesten is, vidéken is csak töltögetett, a telefon reboot oldotta meg párszor. Igaz, 12PM, de tény, hogy észrevehető az utóbbi pár hétben.
-
Nálam most olyat csinál megint a 13 pro, hogy eldobja a telenor hálózatot. Egy vonal ki-be kapcs megoldja de bosszantó és ilyenkor sem engem nem ér el senki, és én sem tudok hívni senkit.
-
-
fordjee
aktív tag
-
Anthony001
senior tag
Sziasztok!
Iphone 13 pro-n tapasztalt mar valaki lassu mobilinternetet?
4G-n es 5G-n is rendszeresen elofordul, hogy a speedtest meres 1-3 mbps kozott mozog.
koszi! -
Strezi
őstag
Köszi mindenkinek! Akkor lesz majd némi manuális meló vele, könnyű elszokni és elfelejteni a jelszavakat, na
Már csak a színt kell kiválasztani -
Itthonról (nem ali és társai) ami egész visszafogott az a Spigen S316 (fekete,vagy fehér). [link]
Ez befűzős,viszont éjjelióraként nem hasznàlható rajta az AW (ha ez fontos).
Én ezzel szemezek (leginkább a fekete tetszene) még akkor is ha nincs még Airpodsom: [link]
Ez is befűzős.
Sajnos amikben benne vannak a töltők/csatik elég horror áron mennek.
Mielőtt valaki jönne az ebay/ali témával megismétlem: itthonról rendelve.
Aliról van olcsóbban ha győzi valaki kivárni a szállítást.[ Szerkesztve ]
-
beci
őstag
Sziasztok. Olyan egybe épített töltő egységet keresek,amivel tudom tölteni az órám,és a telóm is. Telonal jó lenne ha vezetékes lenne a töltés. Esetleg lehet vezeték nélküli is,de a tokom nem magsafes.
[ Szerkesztve ]
-
-
Strezi
őstag
Üdv,
gondolkodom egy 12 -> 13 váltáson, mert eléggé lelaktam egy év alatt a minit.
Biometrikus azonosítók, appok mind átmennek az új telóra egy váltáskor? Gondolok itt banki kliensekre leginkább.[ Szerkesztve ]
-
válasz
MADcat #256761 üzenetére
Ha nem gond a drabális megjelenés és maximális védelem kell,akkor nézz körül az Otterbox házatáján.Pl a Defender.
Mondjuk olcsónak nem mondanám.
De a Speck Presidio Pro és Grip tokok sem rosszak,azok ára még emészthetőbb is az Otterboxhoz képest.
Tapasztalatból mondom,hogy strapabíró masszív tokok.Ja és visszafogottak.[ Szerkesztve ]
-
válasz
MADcat #256751 üzenetére
Jó tok a Tough Armor,piszok masszív,csak 2 bajom van vele,de ezek szubjektívek.
Az első ami telefontól független,hogy elég kemények a gomjai,plusz egy vékonyka árok ami elválasztja minden mástól és ki sem emelkednek a keretből,így vakon kicsit nehéz megtalálni hol vannak.Meg a +/-/power jel se domborodik ki.
A másik a körkivágás az Apple telóknál.
Ha nincs hátlapfóliád,akkor benne van a pakliban,hogy a kivágás pereme alá szoruló por idővel kör alakban megkarcolhatja a telót.Ez főleg a fényes hátlaposoknál lehet feltűnő.A matt hátlaposoknál nem annyira,de ott meg a fényes alma logon lehetnek karcok,hisz az szabadon van.ddjtomyy:
Nem emlékszem hozzászólásra ebben a topikban ezzel a tokkal kapcsolatban. -
DGery
aktív tag
válasz
Vinous_89 #256753 üzenetére
Sajna rendszer limitálás miatt ez nem lehetséges, ezt már én is anno végigjártam.
Az egyetlen működő megoldás, az a 3uTools-al való transfer, de az is csak egy PDF-be menti át at sms-eket.
https://www.3u.com/tutorial/articles/10039/changed-mobile-phone-how-to-migrate-device-data
[ Szerkesztve ]
-
-
ddjtomyy
tag
iPhone-ra, rhinoshield tokokhoz volt eddig valakinek szerencséje?
[ Szerkesztve ]
-
Vinous_89
tag
Sziasztok! Androidos telefonról az sms-eket hogyan tudom átmásolni ios-re? A váltás ios-re app nem megy, többszöri sikertelen próbálkozás után elkezdtem belakni az iphonet, de az sms-eket is szeretném átemelni.
-
-
fordjee
aktív tag
Sziasztok.
A főképernyőn van 2 widget, az egyikben megjelennek a fotók. De csak egy kép, ez az önnek nevű menüpontban van. Ez valami kiemelt kép, hogy lehet oda bemásolni mást? Vagy hogy lehet más képet is kiemelté tenni? Az megoldható hogy változzon a widgetben a fotó, mit tudom én, 10 percenként? -
PTomi92
aktív tag
Sziasztok!
nem rég vettem egy i13-at. Vodafoneos sim kártyával használnám, viszont mióta ez a telefon van, sokan panaszkodnak hogy nem tudnak hívni engem. Van hogy én sem tudok hívni senkit ilyenkor az automata hang azt mondja, “a szolgáltató korlátozta a hívásokat”. Térerő van ilyenkor, a mobilnet is ugyanúgy működik. Az előző telefonnal sosem volt ilyen problémám. Van ötletetek hogy mi lehet a gond? Néhány SIM kártyát nem szeret az iphone? Vagy kezd elromlani a SIM kártya? Kb 5 éves a kártya. Esetleg SW gond?
-
válasz
st3v3np3t3r #256736 üzenetére
Én használtam anno a 17-től a keletiig a MÁV free wifit és egész rendben volt.
-
válasz
st3v3np3t3r #256736 üzenetére
Nah itt írtad le a lényeget. Amúgy kivételesen kell csak a saját hotspot, holnap hosszú vonatozás vár rám…. Tehát ritkán használod. Azaz 8 karaktet is elég, teszel bele kis, nagybetűt, spec karaktert, számot és kész 8 karakterbenis elfér. 😀
szerintem senki sem a te hotspotoddal fog foglalkozni. Tehát túl tolod mégis.[ Szerkesztve ]
-
Látom a Secure Password Policy-val mindenki tisztában van 😆
Nem tolom túl, amennyire lehet, adok a biztonságra. Amúgy kivételesen kell csak a saját hotspot, holnap hosszú vonatozás vár rám és hát a máv free wifi olyan, mint ha nem lenne
-
válasz
st3v3np3t3r #256731 üzenetére
Én saját jelszót írok be, meg ha régebbi az eszköz, akkor a kompatibilitás maximalizálása opciót is bekapcsolom. De ezért ki az aki 16 karaktert állít be
Ez sem életszerű...
-
Noxy
veterán
válasz
st3v3np3t3r #256731 üzenetére
Vagy a laptop a bugos. Az nem akar csatlakozni. Kábelon?
Amúgy nem tolod túl egy kicsit ezt a jelszó dogot?
Nálam is 8 karakteres: 88888888 -
Napot. Bugos a Személyes hotspot az iPhone 11 15.2-n!
16karakteres generált jelszóval(csak kis és nagybetű és számok vegyesen*) nem hajlandó a laptop csatlakozni többszöri próbálkozásra sem, de 8 karakteres generált* jelszóval gond nélkül megy. De viszont az “1234567890abcdef” 16karakteres nagyon egyszerű jelszóval gond nélkül csatlakozik. -
válasz
KubanitoS #256723 üzenetére
24W és gondolom usb-A csatis.
24W az a QC-s telefonnál lenne meg,a tiédet max 12W (5V,2.4A) tudja tölteni.Ha tud 2,4A-t.Ha csak 5V2A szerepel a töltőn,akkor 10W lesz.
Ennyivel is fogja max,baja nem lesz a 24W-os töltőtől,használd nyugodtan ha neked elég ez a teljesítmény.[ Szerkesztve ]
-
takessz
senior tag
Sziasztok sikerült a órát működésre bírni beadta a frissítést ez menyi idő kb??8.3 Wach OS de kegyetlen lassú
-
válasz
KubanitoS #256720 üzenetére
Beütött random számnál (is) ki tudod választani a vonalat a számmező felett.
A némító a megjelenéskor vett 6s plusomon még gond nélkül üzemel, ugyanúgy a megjelenéskor vett Xr-nél is. Van a családban egy annak idején megjelenéskor vett SE (régi, nem az új) is, annál sincs vele semmi gond. -
KubanitoS
veterán
válasz
Joachim21 #256719 üzenetére
Ez rendben van, csak több száz kontaktnál azért ez nem egyszerű. Mi van ha beütök a telefonon egy random telefonszámot? Akkor sem tudom kiválasztani melyik simet használja? Azért az nagyon gáz lenne…
Más: a telefon oldalán lévő néma mód kallantyút hosszú távon érdemes használni? Vagy ezzel voltak már gondok?
-
HUTCHDB
nagyúr
Most töltöttem le egy játékot az AppStore -ból.
A letöltés után kaptam egy e-mailt az Apple-től, hogy egy ezidáig ismeretlen eszközre töltötték le az adott játékot.
A telefonom megvan egy jó ideje több app-ot töltöttem már le rá.
Nem értem ez a figyelmeztető e-mail mi lenne? Tudja valaki? -
válasz
burgatshow #256715 üzenetére
Mivel droidról jött ezért furcsa neki, hogy nincs olyan opció ahol azt lehet kérni, hogy minden hívás előtt megkérdezze.
-
burgatshow
veterán
válasz
KubanitoS #256711 üzenetére
Javaslom olvasni.
“Ha hívni szeretné az egyik kontaktját, nem kell kiválasztania minden alkalommal a használni kívánt számot. Alapértelmezés szerint az iPhone ugyanazt a számot használja, amelyet legutóbb az adott kontakthoz használt. Ha még nem hívta az adott kontaktot, az iPhone az alapértelmezett számot használja. Emellett megadhatja, hogy melyik számot szeretné használni a kontaktokkal folytatott hívásokhoz.” -
KubanitoS
veterán
Kellemes ünnepeket kívánok!
Ma kézhez kaptam az Iphone 13-at. Minden szép és jó, ismerkedünk (első Iphone, eddig kizárólag androidos telefonjaim voltak). Sikerült 1 db fizikai simmel és egy e-simmel kettő előfizetést használni a telefonon.
Kérdésem: hogy lehetne azt beállítani, hogy híváskor kérdezze a telefon, melyik simet akarom használni? Ezután meg lehetne a hívott számot alapértelmezetté tenni. Jelenleg úgy látom, hogy végig kellene mennem sok száz kontakton egyesével és beállítgatni hozzájuk a simeket. Van ennél egyszerűbb megoldás?
szerk: ez a fólia valami fantasztikus a telefonhoz! A hozzá járó kerettel gyerekjáték felhelyezni, ma kettő telefonra raktam fel ilyen fóliát, elsőre sikerült mindkét esetben és egy darab buborék, vagy kosz sem maradt a kijelző alatt.
[ Szerkesztve ]
-
Sordoran
addikt
Már készültem elfogadni a 3 hónap ingyen Apple Music-ot ami új telefonhoz (illetve frissen készített Apple fiókhoz) járt, mikor is ma aktiváltam Homepod Mini-t, és ez rögtön feldobott egy 6 hónapos ingyenes időszakot. Akkor inkább ezt indítottam el.
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket mindenkinek! -
takessz
senior tag
-
_ak_
addikt
válasz
INGJOKE #256704 üzenetére
15.2-ről nincs már visszaút.
De akkor is fura, nem lehet, hogy a 14.2 csak min követelmény és továbbra is valami más van a háttérben? Bár mintha nem olyan régen valakinek volt valami frissíteni mizériája, ahol szintén a telefon rendszere nem volt jó az órához, de nem emlékszem a részletekre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- PlayStation 5
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...