- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
TBMC
addikt
-
vasi89
addikt
Egy ideje téma ez a dolog aztán mikor valaki előhozza le lesz szólva de 2 örökérvényű tanács ami mindig feljön.
1. Ha kapcsolgatni akarod vegyél androidot.
2. Minek kapcsolgatni? Attól jobban merül.A kérdésedre a válasz, hogy a ControlCenterből már csak leválasztani tudod, a beállításokban tudod teljesen kikapcsolni.
[ Szerkesztve ]
-
aujjobba
addikt
válasz vasi89 #170357 üzenetére
Na hogy legyen életszerű példa miért nem az igazi az automata visszakapcsolódás wifire:
Szállodában lakom épp, ahol 12 óránként lejár a net hozzáférés, és aztán ha el akarom érni megint a netet, akkor böngészőben rá kell próbáljak mondjuk az index.hu-ra, ekkor beugrik egy belépőablak, ahol fel kell iratkoznom a következő 12 órára.
Tehát reggel ott lóg a telefon a wifin, de nem tud semmit lefrissíteni vagy értesíteni üzenetről emailről, mert nincs internet kapcsolat valójában. -
törölt tag
Ha nem tudok fizetési módot hozzáadni, miközben biztos, hogy minden információ helyesen van megadva, az azért lehet, mert csak ~100 Ft van a számlámon és nem tudja levonni az aktiváló cuccost?
-
Huha81
tag
válasz nord_ #170363 üzenetére
Hat nem tudom. Nekem mukodott otthon a Telenor-os kartyammal. Amikor kikoltoztem es meglett a Tango-s kartyam, azt siman beletettem es mukodott minden gond nelkul. Nem allitom, hogy nem a szolgaltatonal tortent valami, de az biztos, hogy mult heten meg mukodott a hivasarakoztatas.
-
ERipley
tag
Én 5 év android után váltottam és megszokásból kapcsolgattam állandóan a mobilnetet/wifit/BT-t
az első néhány hónapban. Azután próbából úgy hagytam mindent és mivel nem tapasztaltam az üzemidőben, semmiféle változást, úgy is hagytam. Ennek másfél éve...."Vagyok, aki vagyok, mert kell egy ilyen is."
-
PsycHo88
senior tag
[ Módosította: radi8tor ]
( ͡° ͜ʖ ͡°)"ne félj különc lenni és akkor viszed valamire" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
30z.Samu
félisten
válasz szekra #170372 üzenetére
Én már leszoktam róla.
Én viszont most hallottam egy pletykát, mely az új SE-ről szólt. Pontosabban nem SE lenne, hanem SE Plus! Lényegében annyi, hogy a ház maradna, viszont faltól falig kijelzős lennem hasonló megoldással, mint a X. Hardverről nem hallottam semmit, viszont az lenne a kemény, ha A11-et kapna. De ez csak pletyka, annak viszont számomra érdekes és gondoltam megosztom Veletek.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
vasi89
addikt
válasz 30z.Samu #170376 üzenetére
Szerintem annyira élettelen az egész. Habár az is h eléggé durva feláras az edgetoedge kijelzős telefon, mikor az LG már 100ezres kategóriába is olyat rak. Viszont nem hinném h azt meglépné az apple, sőt az se lepne meg ha nem lenne több 4"os telefon. lassan 2 éve nem jött ki 4"os.
-
30z.Samu
félisten
válasz Tibee86 #170381 üzenetére
Én is vennék egyet! Ha nem is kapásból, de a megjelenést követően hamarosan. Bár ha meg is valósulna és lenne egy SE Plus, aminek 5"-os a kijelzője, akkor a 4,7"-nak sok jogosultsága nem lenne. Vagy fordítva, szóval ha így gondolkodik az ember, akkor ezt tényleg nem fogja meglépni az Apple.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
Diokhan
addikt
válasz Tibee86 #170381 üzenetére
Persze, hogy nem lesz. Az Apple évek óta arról híres, hogy ellene megy annak, amit a vásárlói elvárnak vagy legalábbis szeretnének.
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
Hardver Arc
senior tag
válasz PsycHo88 #170369 üzenetére
Szia!
Ha ios 11 béta verzioid voltak előtte akkor egyesével kell vissza állítani.
Egészen 10.3.3 ig..
Én pl nem 11 béta verziokra frissitettem rá hanem 10.3.3 ra.. így csak a 10.3.3 firmwaret kellet letöltenem ami volt kb 2.4 giga és kb 2 óra alatt sikerült letölteni.le kell tölteni hozzá a frimwarekat de youtubon ha beirod tech2 ios visszaállítása 11-10re akkor részletesebben érthetőbben elmagyarázzák..
A video alatt megtalálod a linket honann mit kell letölteni.Tegnap este 10kor én is ezzel szarakodtam.. közbe kiadták a 11.0.1 verziot.. de mindegy amég nem lesz normális az akksi idő mint ios 10-en és kiforott a rendszer addig marad a 10.3.3
[ Szerkesztve ]
-
.Szaki.
addikt
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy mi a teendő akkor ha egy ismerősöm frissíteni akarja az i6S-t, fel is került az iOS11, de az iCloud kb hetedjére kéri a kódot és frissít? Én ilyet i5S-en nem tapasztaltam.
Köszi előre is!
[ Szerkesztve ]
-
wolf13
őstag
Sziasztok.
Mi lehet a gond, i6s (11.0.1) nem tudom bekapcsolni a kétlépéses hitelesítést?
A weben keresztül működik, ott be van kapcsolva, jön is az SMS.
Köszi a választ előre is.
-
wolf13
őstag
válasz -secret- #170387 üzenetére
Jó , bocs ,nem jól írtam. A lényeg, hogy eddig úgy működött, hogy ha be akartam jönni az iCloude beállításba a telefonon, akkor küldött ellenőrző kódot. Most meg simán bejövök.
-secret-, látom figyelsz Nekem meg lehet aludnom kellet volna éjszakás után. Azért köszi.
[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
válasz Hardver Arc #170384 üzenetére
????
Egyesével ?
DFU módba berakni a készüléket úgy, hogy csatlakozva legyen a PC-hez amin fut az itunes, és akkor egy Shift restore neki a 10.3.3.-ra.
Nehogy már egyesével kelljen -
Diokhan
addikt
válasz agabe #170389 üzenetére
Így van, jogos! Az egyesével visszalépegetés csak abban az esetben szükséges, ha már beta2-beta3 is volt fent, de vissza akar térni a user a kiindulási pontra. Vagymi...!
Én is így tettem vissza a 10.3.3-at a 11 bétamittudoménmennyi után.
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
Mian
aktív tag
Áhá, értem. Köszönöm szépen a választ neked! Na igen, rengeteg az okos ember újabban, ez az internet valami csoda. Ami azt illeti tényleg csoda és tök jó, hogy az emberek általánosságban véve egyre tájékozottabbak de nem szeretem amikor valaki megmondja, hogy én mit szeressek és mit ne, és ha iphone-om van és kapcsolgatni szeretném?? Na de, még egyszer köszi! Így legalább most már értem.
Azt meg már nem is mondom, hogy az előző telefonom egyébként windows phone volt! Upsz Felháborító... -
DJosef
őstag
Udv Urak!
iMessage megy nalatok?
Nekem nem kuldi el az uzeneteket.
Mas:
Eddig ugy tunik latvanyosan javitott a 11.0.1 az uzemidon, hasznalat kozben eszrevehetoen lasabban merul a kicsike (i6).
[ Szerkesztve ]
Forget about it
-
GeneraL_XTX
veterán
srácok látom jött már frissítés az iOS11-hez, rengeteget kéne visszaolvasni, javították az akku merülést?
-
30z.Samu
félisten
válasz GeneraL_XTX #170398 üzenetére
Az utolsó ilyen észrevételhez kemény 2 hsz-t kell visszaolvasnod. Egyébként nálam az SE-n 2-3 nap után javult az üzemidő a 11.0 alatt is.
Sic Parvis Magna
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest