- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
col
addikt
válasz 30z.Samu #169849 üzenetére
Tudom, sokan nevetnek rajta, hogy idő kell, amíg a rendszer összeáll és valóban belakja a telefont. Pedig így van. Én a publikus megjelenés napján este tettem fel mindkét telefonomra. Valóban kicsivel nagyobb a fogyasztása, de lassan egyre inkább összeszedi magát. Szerintem ahogy minden nagyobb verzióváltásnál volt, kezdetben ez is jobban merül (dolgozik a háttérben, nyomkodjuk, stb.), de szép fokozatosan beáll. Valóban van egy-két bosszantó bug (időjárás widget az egyik telefonomon nem frissül, a másikon igen ). a névjegyzékben a névnél hiába kattintasz az üzenetküldésre nem a névhez visz, hanem az üzenet appba, De a többi nem lényeges. Nekem nincs lag, nincs óránként több 10% merülés, éjjel is már csak pár %-ot merül. Gyors, nekem a dizájn is elfogadható, és biztos fokozatosan javítják majd. Így volt ez a 10-nél is, ott is csak azt lehetett hallani, hogy merül, merül... SOS, és a 10.3.3-nál is sokan mondták, hogy nagyon merül, aztán meg most az az etalon, hogy milyen hosszú ideig bírja (most már, hogy az is belakott op rendszer lett valakinek)
Szóval én fent-hagyom és használom, szerintem nem rossz és egyre inkább jó lesz.[ Szerkesztve ]
Si Vis Pacem - > Parabellum. //// Iphone 6 Plus valamint egy Iphone SE (2022)
-
veterán
-
30z.Samu
félisten
Van egy olyan sejtésem, hogy én sem fogom most már visszatenni a 10.3.3-at, hacsak nem találkozom valami orbitálisan nagy bug-al, ami felett nem tudok napirendre térni. Az időjárás nálam frissít, ahogy kell, igazából nagy probléma nincs ezzel a rendszerrel. Gyors, mint a villám, van hogy úgy érzem gyorsabb is, mint az előző rendszer volt. Szóval összességében még nem bántam meg a frissítést, azért a biztonság kedvéért a gépen ott pihennek a downgrade-hez szűkséges kellékek. Reméljük nem lesz szűkség rá. Ja igen, nekem SE van, azt elfelejtettem említeni.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
veterán
válasz bigdady #169858 üzenetére
Előjegyeztettem egy 8+ Gold-ra az iStyle-ban. Az a baj úgyis buknék rajta, tehát ennyiért nem fogom tudni eladni. De, ha a X nem lesz olyan jó úgyis ilyet vennék szóval majd kiderül. Jó lenne, ha jövőhéten már át lehetne venni. nem tudom ez az Előjegyzés mit takarhat!
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
bigdady
nagyúr
válasz kbadam83 #169860 üzenetére
Engem ugyan nem ha nem elvakult vagy gyerekes vagy ha nem jelenti be hogy holnap már itt lesz, mindjárt megérkezik stb
Ismerem milyen sylex, úgy is x-nél köt ki végül, most jött s8-ról szóval volt már ő mindenhol úgy sem bírja ki, már akkor tudta hogy megrendeli a 8-at mikor megkérdezte melyiket vegye[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
App Storeban ingyenes mellett ugye az van, hogy "letöltés". Rámegyek touch id, szedi megszakítom és nem felhőcske lesz a helyén hanem megint letöltés. Viszont a régi "megvásároltaknál" felhő van. Ez miért és, hogy lesz az újaknál felhő?
szerk.: Ja oké, felhő lesz csak nem olyan gyorsan.
[ Szerkesztve ]
-
Bkrisz9
őstag
Hogy tudok fényképeket PC-ről a telefonra tenni úgy, hogy azokat ha akarom a telefonon is tudjam törölni, módosítani? Ha csak felszinkronizálom akkor törölni is csak a gépről tudom.
Ad.2 : ha a beállítom, hogy a telefont wifi-n is szinkronizálja akkor mi a jó francért áll le a szinkron ha lehúzom a telefont? És nyilván utána nem áll neki újra csinálni semmit.. Akkor most, hogy is van ez?
Ja meg az is jó lenne ha meg lehetne oldani, hogy amiket telefonnal fényképezek azokat wifin feltegye a gépre. (ne iCloud meg egyéb marhaságba, azokból nem kérek köszi, csak összekeverik mindig a dolgaim.) Sőt, ez a legjobb lenne oda-vissza. Ha gépen egy adott helyre beteszek egy képet az feltolja a telefonra.
[ Szerkesztve ]
Amennyiben OFF áradatot keltő mondanivalód van számomra kérlek keress meg privátban! Köszi! :)
-
nederlanden
senior tag
Nekem 6s-en a beszelgetes kozben kapott sms-t nem tudja kezelni,ill mikor hivas inditok kell 1-2masodperc erintes utan,h hivjon...maradjunk annyiban,h 6s-en mar nem teljesen franko az uj ios.,de ez igy is volt mindig,2 ev es csere.
"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
adise
őstag
válasz nederlanden #169865 üzenetére
kb 5s-en nincs ilyen nem hogy 6s-en
-
szekra
addikt
válasz adise #169867 üzenetére
Pedig nekem is 6s van és tényleg nem olyan, mint a 10-zel, érezhetően lassabb néhol. Eddig elég gyorsan lehetett váltogatni a programok között, ezt meg azt megnyitottam egymás után és semmi lassulást nem tapasztalhattam, most meg azt veszem észre, hogy sokszor "késik" a dolog. Egyszerűen az ujjaim gyorsaságát amit megszoktam nem tudja lekövetni ios 11-el a 6s. Máshogy nem tudom elmagyarázni.
-
szekra
addikt
válasz syIex #169869 üzenetére
Mondok egy példát, próbáld ki kérlek, kíváncsi vagyok.
Nekem mappában van a Gmail app, nyisd meg (vagy hasonlót), lépj ki, majd tapints a mappán kívülre, ergo, hogy visszalépj a home screenre. Kicsit késik, eltelik egy kis idő mire reagál az érintésre és visszatér a home screenre. Nem számottevő, de nekem pont elég, hogy frusztráljon. Megszokni ezt, lassítani magam meg nem akarom, inkább majd feljebb váltok i7/i8.
(#169871) adise: én meg a "nem teljesen frankó az új ios"-ra reagáltam, de nem akartam válaszolni a hozzászólásodra, akár újként is írtam volna.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz szekra #169870 üzenetére
Úgy próbáltam ki mivel nekem a Gmail ki van téve kezdőre, hogy a mellette lévő mappát megnyitottam és bezártam a Gmailból való kilépés után. A mappa megnyitásakor egy hangya pucányit habozott és aztán nyitotta meg csak, bezárni simán bezárta aztán a Gmail is megnyílt simán!
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
szekra
addikt
válasz adise #169871 üzenetére
Akkor viszont szívfájdalmam, ha az animáció miatt lett ilyen. i7-et nem használtam még hosszútávon.
(#169872) sylex1: a mappából való kilépés a gond nálam (ami most hirtelen az eszembe jutott), nem az appok megnyitása, és én nem a home gombbal teszem, hanem a home screenre bökök.
[ Szerkesztve ]
-
b.kov
senior tag
Sziasztok!
Megint én, és a hülye Apple ID-s problémám. Kerestem fórumokon utána, és állítólag van, hogy több nap/hét a fiók visszaállítása.Ilyenkor mi történik pontosan amúgy? Sima jelszó reset, és kész? Csak mert azzal nem megyek sokra, hiszen a jelszavamat tudom, csak a Trusted Device-okhoz, és a Trusted Phone Number-hez nem férek hozzá..
De: a bankkártyám hozzá van párosítva + fel vannak írva a biztonsági kérdésekre a válaszok. Szerintetek?
-
Yager01
senior tag
A készülék lezárt állapotában hogy tudom a lehető leggyorsabban elindítani a kamerát? Léteznek olyan alkalmazások amiket mindenképpen érdemes feltelepíteni? Legjobb levelező ,tarcsazo...stb
-
-
nederlanden
senior tag
válasz adise #169871 üzenetére
Milyen kamu??mondom 6s akadozik megtorpan az uj ios-al nem akarhogy!!!ennyi.dr nincs ezzel baj,ugyanis azota 2-szer “erositettek”...a 6s sokat gyengult most ennyi.
"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz nederlanden #169884 üzenetére
Én nem érzem annyinak, igaz, hogy nem mértem le, lehet, hogy megvan annyi. Viszont mindenképpen észrevehető.
-
col
addikt
válasz bigdady #169883 üzenetére
Tárcsázó van, mégpedig nem is rossz ingyenes és nagyon jól használható, widgetbe is kitehető a gyorshívás.
Ismart DialerSi Vis Pacem - > Parabellum. //// Iphone 6 Plus valamint egy Iphone SE (2022)
-
Bkrisz9
őstag
válasz univerzita #169866 üzenetére
iTunes, fotók, mappa szinkronizálása, kiválasztottam a mappát, szinkron kész és a telefonon ha rámegyek egy képre inaktív a törlés ikon. Mit csinálok rosszul?
Amennyiben OFF áradatot keltő mondanivalód van számomra kérlek keress meg privátban! Köszi! :)
-
hdanit610
aktív tag
Sajna nálam sem muzsikál túl jól a 11-es. SE-n használva pörög- forog, de többször előfordul, hogy nem ír ki semmit, csak csörög a teló és nem bírom feloldani sem. Friss telepítés volt, de mentést állítottam rajta vissza. Ha nem kellenének az adataim, akkor nulláról építettem volna fel, ugyanis az alapokról épített rendszeren egyik bétán sem tapasztaltam ilyen problémát. Gondolkodom egy 10.3.3-ra visszaálláson, mert van korábbi mentésem még 10-esen.
A másik, hogy belakott 6-on írtó pocsék volt, nulláról húzott 6-on pedig egész élhető. 6-ra már nem tenném fel amúgy sem, minimum 6S/SE.
-
univerzita
addikt
válasz Bkrisz9 #169888 üzenetére
Én képeket nem iTunes -al szokom szinkronizálni. Felteszed a számítógépre a 3uTools [link] és azzal felrakod észre akkor enged törölni telefonon. Ezzel könnyen lehet csengőhangot készínteni. Vagy sokan használják a Syncios ami hasonló. De!! Lehet hogy ha a ITunes -ban át állítotd a szinkronizálást kézi kezelésre akkor megszünik a probléma.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Sziasztok!
Úgy néz ki, kapok ajándékba egy iPhone 4-est. Tudom, hogy már nincs hozzá frissítés, meg hogy őskövületnek számít, de mit jelent ez a gyakorlatban? Mindez annak fényében érdekel, hogy eddig androidos voltam, egy elég régi Samsung GT-S6310-et használtam, és bőven megfelelő volt az igényeimnek, csak sajnos ráejtettem egy egykilós vasdarabot. Leginkább telefonálásra használom a telefonomat, meg jegyzettömbnek, meg szükség esetén fényképezésre. Netezni ritkán szoktam telefonon, de azért néha kell, tehát szükségem van "okos"-telefonra. (Bár bevallom, megfordult a fejemben, hogy nyomógombos készüléket veszek.)
Szóval az érdekel, hogy milyennek számít, miről kell esetleg lemondanom egy 7 éves iPhone 4 készülék birtoklása esetén?
Köszönöm! -
l.sebestyen
senior tag
válasz nederlanden #169884 üzenetére
Nekem is 6s van, én annyira lassulást sehol nem vettem észre, de van egy idegesítő dolog ami a frissítés óta jött elő, ha pl. üzenetet akarok küldeni valakinek és a tárcsázóban az üzenetek ikonra nyomok akkor normál esetben már írhatom is az adott személynek de most meg megnyitja az üzenetek fő menüt, ezt kb. 5 alkalomból 3szor eljátsza, na ez bosszantó, a másik az akku idő, de az nem zavar úgyis toltore teszem minden este, az meg mindegy, hogy ekkor 15%, vagy 35% on van
-
batai15
félisten
Érdekes nálam egyenlőre hibátlan az ios 11 még az akku is jobb szvsz.
-
Binglof
csendes tag
Sziasztok! Tudom hogy nem ide, hanem az Okosóra topicba kellene feltennem a kérdést, de Ti itt szerintem jobban tudjátok a választ:
Olyan Smartwatch-ot keresek, ami kezeli az IOS-t. Nem "aranypor" mint az Apple watch. (40. 000,- Ft körüli összegem van rá.) De jó minőség. Ezek pld: LF 07, IWO 2 1:1, MTK 250C, IWO 4, iWatch...?
És működik rajta a telefonálás, Viber, iMessage, e-mail kezelés. Fingom nincs melyik tudja ezeket.
Köszönöm szépen a válaszotokat.Soha ne hagyd abba a csüggedést!
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Politika
- Újít a Visa, később is ráér majd fizetni a termékekért
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest